Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

épp írni akartam hogy ha válaszolsz neki akkor átmegyek és húzok a hondádon egy csutkagázt hideg motornál de már mindegy akkor indulok is
mail
Tuti csak az utolsót vallottad be vagy vetítesz ahogy szoktál?
ÚÚÚ basszus! A Zs mocija örök emlék marad, 600-ba állt meg teli fénnyel (mivel undorító fehér volt) és 1.2mill-ért kelt el. Régi szép emlékek :) 650-esre a biztosító kifizetett 2 komplett bőrruhát és 2 bukót is, pedig nem azok voltak rajtam. Mindkét gép úgy kelt el, hogy sérült volt ;) Amúgy Yamaha Fz1 és Neos, valamint Audi A3 és A5 van, szóval a végszó se jött össze. Kicsit pihenj és ne írj ilyen sokat mert nincs erőm ennyit elolvasni :)
ennyi
ok... csináld ügyes vagy ,csak hagyjuk már ezt a témát... :)
nem mondta senki hogy ne csináld, csak az hogy hö mennyi? annyiból 5-öt csinálok.. na ez nem volt annyira szép. Viktor is annyiért adja el a munkáját amennyiért akarja kell kell nem kell nem kell baromi egyszerű. ha meg tudod csinálni olcsóbban hát hajrá. én is amikor a fokozatkijelzőt csináltam kaptam olyan megkeresést hogy mi kerül ezen ennyibe, én is mondtam hogy kérlek ha tudsz csinálj magadnak olcsóbban.
Értelek, de mivel megvan minden cucc hozzá nem kell érte menni még egy métert sem mert a hegesztő a felx a mérőszalag és az alapanyag kb 1 méteren belül vannak, ja bocs a motor odébb az kb 10m na szóval ha minden egy köpésre van és van rá idő meg akarat akkor miért ne csinálnám meg? Értem én az árakat, hogy nem lehet megélni ha valaki alapanyag áron ad el valamit, na de azért írtam amit írtam korábban is. Ha megtudjuk megcsináljuk, ha nem akkor meg veszek egyet
Nem tudom melyikre gondolsz, de én alapból a kerék nélkülit szeretném megcsinálni, amire kellene bőven elég lesz. Egy hétvége? Szerintem simán elég, a hátsó emelőt is pár óra alatt összeraktuk, nem kellett hozzá egy délelőtt sem.
Nincs barkaszom.
Viszont az tényleg érdekel hogy sérülésmentesen árultad azt a legalább 4x fektetett körberzúzott motort ahogy szoktad?
Tudod csak szalonállapotot veszek.
Legalább még két motorodról tudok ami közel sem volt szalon.
Vagy csak az árult motor nem szalon a saját részre vett az igen.
De hát egyik se saját részre ment mind eladtad.
Nameg amivel kezdted ezt a dolgot a régi 650-es aminek leszakadtak a teleszkópjai.
Na azt is tuti sumákban sérülésmentesen adtad?
Én azért félnék a környékedről motort vagy autót venni mert elég átbaszós lehet.Már csak az a sok lezúzott szalonállapot miatt.
Hála az égnek már névről tudom kitől nem kéne.Meg hát franciákban és suzukikban utazol.Így kicsit nyugodtabban alszom.
Miért idegesíted így fel magad? Ha az ember egy álomvilágban él mint te, azoknak mindig szarul esik ha valaki felébreszti néha ;) Amúgy van már töltés a Barkaszon?
Lehet, csak nekem tünt úgy h ő gyártó v forgalmazó. (http://www.svmedia.hu/svmedia/www/kiegeszitok/idom/hasidom.htm)
Ha lenne vkinek ilyen akkor legalább meg tudnám nézni .. de sajnos nem ismerek senkit. :S
Lehet, csak nekem tünt úgy h ő gyártó v forgalmazó. (http://www.svmedia.hu/svmedia/www/kiegeszitok/idom/hasidom.htm)
Ha lenne vkinek ilyen akkor legalább meg tudnám nézni .. de sajnos nem ismerek senkit. :S
Szerintem Töki nem gyártott ilyet hanem csak vett jó régen és azt feltette magának, igaz rég nem találkoztam Vele és SV-je sincs régóta.
Üdv Mindenkinek!
Először is BUÉK!!
A segítségeteket szeretném kérni. Nekem Cagiva Raptorom van aminek a remek suzuki sv blokkja van.
Vettem egy SV ekeidomot amihez adtak kis konzolokat a felszereléséhez, de akárhogy forgatom őket sehogysem jön ki. Már 2 napja ezekkel szenvedek. Az az érzésem h a konzolok nem jók. :I
Találtam a neten egy ilyen készítőt (Merényi Tamás (Töki) - Szabó Tamás) de se telefonon se mailen (azt visszadobja) nem tudom őket elérni.
Ha bárki tud ebben segíteni nagyon megköszönném, mert már nagyon fel szeretném szerelni az idomot.

Előre is köszönöm!
Gergő
ah,de nagy itt a szeretet!!!
Arrol az apro tenyrol jotekonyan el is felejtkezel mikor hanyatthomlok kiszaladtal zs2 lezuzott gepeer.
Mikor osszehanytad tuti hogy atbasztal vele valakit mert olyan vagy,Tudod csak makulatlan a faszomst azt.Olcso mas hatan eloskodo gerinctelen szemetlada vagy.
Petruska.megtisztelo hogy csak azert kelsz fel es nezel ide hogy velem foglalkozz.Ugy gondoltam vagy olyan inteligens hogy ha nem reagalok a baszogatasra veszed a lapot es foglalkozol a sajat kinjaiddal.
De nem,csak azert is csinalod.Ig megkerlek szepen,a sajat pocsoddel baszogasd egy lo segget ha lehet.
Vagy esetleg tegyel fel altalad kegyesen lezuzott autoket amiket mikor meghekkeltel makulatlan allapotukent valakire rasozol.
Vagy ket oltari rusnyan huszperc alatt osszevaracskolt zartszelvenyt felteszel amiert 5000 et kersz. Kb er anyagarban egy otszazast.
Apropo mi van az urhajo fz1 el?
Eladtad mar es igy kiesett az urhajo kategoriabol?
Nem kell ra reszelovel kifaragott fek adapter mert fillerbaszasbol nem veszel gyarit mint a legutobbi suzukira?Hogy csalen allt az mar nem szamit?
joláll a nagy dög gépnek a dupla pufi,az oldalspoiler,meg a turakormány...
ha sikerül megvennem vidékröl az emlitett kis svt,akkor én is át akarom szerelni a csutkakormányt egy ilyen turakormányra...nem akarok hasalos motort...
Törött? :) Zoluska, csak a te életedben életszerű, hogy papírok nélküli szarokkal, kettérohadt platós gépekkel és csakis általad megfektetett motorokkal foglalkozz. El sem tudod képzelni milyen az a makulátlan gyári állapot, a garázsomba van 1-2 ilyen gép ha látni akarsz ilyet. Mellesleg ez az ezüst SV is ilyen állapotú volt ;)
Vanyek, ha nekem szólt az ajánlat akkor köszönöm, de nekem 1. generációs SV-m van.
kényelmesebb igy valszeg... nekem az idomos tetszik jobban, meg a naked kormány a testhelyzet miatt...
ülésmagasság meg labtarto ugyanolyan méretnek tünik...
de az idomos dupla refije biztos jobban pirit,mint a naked bililámpája...:)
ezt is pesten hozták forgalomba...9.kerületben...
A rendszamok elore ki vannak adva okmanyirodaban.
Valami pesti fo irodaban voltaam anno,kivettek a szekrenybol es hozzamvagtak.
amit én néztem k8as, decemberi gyártás... 2009májusban került forgalomba hosubánál... ujj541 a rendszám