2014januárjában nekem is volt ilyen bajom,h ázott a ház alja...biztositoval rendeztem,meg épittetővel,ők szerezték a brigádot.....nekem nem került pénzembe, meg az ideg sem baszott szét emiatt...5nap alatt megcsinálták...azota minden oké...
Egy élmény,érzem a motorok evolucióját,csak most visszafelé.
De,szerintem jól elleszek vele.Karbantartás első könnyebb része megvan,most jön a futómű,bowdenek,kapcsolók,vicikvacakok szerviztelése,kipufogó csónyán rozdáll belülröl,oda kell pár folt,kell egy belsö takaró idom és egy index.
Oszt utána mindent elmosok,csomagolok,lomizok egy pályaidomot és hajrá.
Kőmüves nem vagyok de folytatom a hagyományt igy közlöm felkerült a másik csigacsáp is ami halott főnixként poraiból támadt fel,és egy ép bumfordi index.Keresem a párját bőszen.
Sziasztok!
Sv 650/1000-re fejidom,plexi eladó,ha esetleg valakit érdekel!Távtartókkal,csavarokkal a rögzítéshez,szép állapotban!A sárga rész fém,plexi enyhén füst színű!Árban megegyezünk!Személyes átvétel Székesfehérváron,de postázni is tudom!
Én útifilmet szerettem volna vele forgatni Erdélyben a nyáron, de a teszteket nézegetve rájöttem, hogy a kis Sony képminősége ehhez egyszerűen szar, így el sem vittem.
http://www.szigeteles.net/inde...
Az ami belíz ellen véd és benyomnak egy rozdamentes lemezt az alap meg a fal közé?
De,szerintem jól elleszek vele.Karbantartás első könnyebb része megvan,most jön a futómű,bowdenek,kapcsolók,vicikvacakok szerviztelése,kipufogó csónyán rozdáll belülröl,oda kell pár folt,kell egy belsö takaró idom és egy index.
Oszt utána mindent elmosok,csomagolok,lomizok egy pályaidomot és hajrá.
Sv 650/1000-re fejidom,plexi eladó,ha esetleg valakit érdekel!Távtartókkal,csavarokkal a rögzítéshez,szép állapotban!A sárga rész fém,plexi enyhén füst színű!Árban megegyezünk!Személyes átvétel Székesfehérváron,de postázni is tudom!
czako20@freemail.hu
Ha mol pontokat gyujtesz egesz olcson megveheto az1.50 rugo 2000 pont 10 matrica.