Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2014januárjában nekem is volt ilyen bajom,h ázott a ház alja...biztositoval rendeztem,meg épittetővel,ők szerezték a brigádot.....nekem nem került pénzembe, meg az ideg sem baszott szét emiatt...5nap alatt megcsinálták...azota minden oké...
Köszi, őket még nem is találtam meg, viszont náluk van megoldás a csináld magad mozgalom harcosainak is és így már nem is veszélyes árban
Tééééé! Hát hogy burkoltatok? Ide látszik, ahogy pereg a fuga a padlólapok közül
Hallottam már ilyet is de konkrétan még sehol sem találkoztam vele. Ezért lenne jó ha valaki járatos lenne benne és fel tudna homályosítani
Uff.Az szívás,a lemezes nem jó?
Az ami belíz ellen véd és benyomnak egy rozdamentes lemezt az alap meg a fal közé?
Rosszabb, fal. 1-2 milliót mondtak a helyzettől függően. Beinjektálnak valami cuccot elvileg.
Tetö vagy mifene?
Csinálnám én, de ez meghaladja a képességeimet. Vízszigetelés téma,csillagászati összegeket hallottam
Egy élmény,érzem a motorok evolucióját,csak most visszafelé.
De,szerintem jól elleszek vele.Karbantartás első könnyebb része megvan,most jön a futómű,bowdenek,kapcsolók,vicikvacakok szerviztelése,kipufogó csónyán rozdáll belülröl,oda kell pár folt,kell egy belsö takaró idom és egy index.
Oszt utána mindent elmosok,csomagolok,lomizok egy pályaidomot és hajrá.
Jól néz ki . Milyen volt a próbaút ?
Ez a szakma lassan kihal Magyarországon , következik a csináld magad program !
Kőmüves nem vagyok de folytatom a hagyományt igy közlöm felkerült a másik csigacsáp is ami halott főnixként poraiból támadt fel,és egy ép bumfordi index.Keresem a párját bőszen.
A Kelemen. De régen járt erre....
Egy magas tornyot kell epiteni ahonnan leernyozhetsz vagy tevedek?
Sziasztok!
Sv 650/1000-re fejidom,plexi eladó,ha esetleg valakit érdekel!Távtartókkal,csavarokkal a rögzítéshez,szép állapotban!A sárga rész fém,plexi enyhén füst színű!Árban megegyezünk!Személyes átvétel Székesfehérváron,de postázni is tudom!

czako20@freemail.hu
kőműves van esetleg a köreinkben? csak hogy offoljak egy kicsit szokás szerint
Motrot, igy akartad irni szerintem ;)
hali! olyan kérdésem lenne.. hogy... mikor veszel MOTORT? a GOPRO mellé.. dukálna 1 MOTOR is... :) csak ezt akartam.. hali! :D
Tehat, nekem a 116os tv-n teljesen elvezheto a videoja
Nem tudom mi benne a szar, nemem a 116os rv-n teljesen elvezheto a videoja.
Olcsóbb és kényelmesebb, ha a "profik" filmjeit nézegetem a youtube-on.
Szerezz egy IMAX kamerat.
Én útifilmet szerettem volna vele forgatni Erdélyben a nyáron, de a teszteket nézegetve rájöttem, hogy a kis Sony képminősége ehhez egyszerűen szar, így el sem vittem.
Kb ket nap alatt elvittek.
Ha mol pontokat gyujtesz egesz olcson megveheto az1.50 rugo 2000 pont 10 matrica.