Engedd le az olajat, toltsd fel gazolajjal es menj vele egy jo nagy kort hogy atmelegedjen, aztan engedd le es vissza az olaj. Majd ezt meseld el valami ismerosodnek es kerdezd meg hogy szerinte miert kezdte enni az olajat es miert lett zajos a motorja de ha lehulyeznek ne haborodj fel :D allitolag ezt azert kellett megcsinalni hogy a hidrotokek elhallgassanak :D sracnak nem jott ossze
Egyenlore ugy vagyok vele mint ANTSZ-es az utmenti kifozdeben,raneztem es inkabb visszatennem a fedot ra.
hulye oreg 60e alatt egy rohadt olajcseret csinaltatott a markaszervizben.
En 80-nal mar kettonel tartok.
na mindeg.
Egy olajkokszos trutymós szelepfedél alatti részt a vezértengelyekkel mivel csutakolhatom át ami nem szivárog le és higítja használhatatlanná az olajat?
Nem olyan gáz mint egy prinz motoros mini 1,6-os hengerfeje de azért van benne kulimász.
Hállelujja annak az ökörnek aki kitalálta a 30k-s olajcserét és a másik hülye gazda aki be is nyeli.
(Nem motorkerékpárról van szó.)
Sziasztok
2000-es SV650, hol tudnék pár csepp hűtőfolyadékhoz jutni, hogy megmérhessem a fagyáspontját? (hűtőn lévő sapkánál, vagy valahol a kiegyenlítő tartálynál?) Köszönöm.
szeptemberben adtam el mikor végeztem az épitkezéssel...kitünő igáslo,nagyon ajánlom...és nagyon kevés,talán 1-2 normális állapotú van a piacon...én kifogtam vidéken egy elég jot...mikor felraktam hahura el is vitték még aznap...a hirdetésem feladásának enter lenyomás pillanatátol kb2 perc és hivott is egy emberke,hogy indul is megnézni, kell neki... még kerestem is rajta...ez az 1 autom volt mostanában,ami pánzt termelt,nem pedig elvitte...
Hááát én felhívtam mindenkit, de sajna pont ilyen nincs, olyan van, hogy skodája van, felíciája van, pickupja van, egy skodányi felíciája van egy pickupban meg ilyenek, de ami Levinek kéne pont nincs, no mindegy futok még egy kört....
Na meg a start stop rendszerek, egy jo 300kmes etap utan felrealltam, be a parkoloba kiveszem uresbe allok a feken es leallt az auto. Csak egy kicsit haragudtam a bmw-re
2 autom és motorom is van... az minimum 3 olajcsere :)
de inkább 4 ... és? ezzel jár ennyi. olcsobb mint javítani
idén 4 szer vizsgáztattam..