Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehh... mondjuk jó rég írtad, hogy megválnál tőle. Sebaj, nézelődök tovább!
Ez a gopro hero nekem jobban bejon.Ugyhogy ez marad.
Én még őrzöm az enyémet, hátha egyszer kedvet kapok hozzá: pont egy éves, de nem ment eddig 5 percnél többet. Háromhavonta viszont feltöltöm az akksiját...
Eladtam.
Teljesen jó! :D Jut eszembe, megvan még a Sony AS-20-ad? :)
Leült a fórum.Felrázom egy autentikus honda videoval.

http://youtu.be/xVy690jYJXI

ez nem egy fesszab amit ra lehet verni a beszallitora.
Ez tervezesi hiba.
Mindenki kap egy uj blokkot?
Szetdobjak az egeszet es bekotik az olajzast?
Bar egy olyan jo lenne hogy 4000 alatt lekapcsolna az 1-4 hengert.
Ebben biztos van valami,mondjuk igyekszem ugy haladni,hogy ne erolkodjon,inkabb lazan,konnyeden haladjon,es igy meg a fogyasztasom is alacsony marad.
Ilyen kis kozossegen belul is ismertte valt a problema,akkor vilagszinten nem eri el a gyar ingerkuszobet?
Annak érdekes okai lehetnek főleg annak tudatában, hogy Kraven mennyire utánajárt és kiderült, hogy nem anyaghiba van (én évek óta mondom, hogy más a gond amit pl. a Te féle közlekedéssel el lehet kerülni) hanem inkább a túl alacsony fordulat miatt amit a motor könnyedén bír, de a váltó már nem és ahogy Taschi is írta az olajzás nem olyan mint az elődjénél (gyengébb).
Néha van, de nem jellemző újabban ha meg igen akkor visszahívás ellentétben a régi SV, TL, és hasonló évjáratú suzuknál amiknek tényleg szar a feszabja, de K3 után már nem jellemző egyik típusára sem kivéve a mostani visszahívást.
Hát...........egyik szívszerelmem se fogazik szal......
Ha meg a fogazast is beismernek.......
Mondjuk jó sokáig tartott míg leesett a gyárnak is hogy valami nem kerek.
Mindenki küzd mint malac a jégen vele.
Ez a fasszabályzó már a TL-ben is fos volt. Úgy látszik azóta se tanultak meg gyártani normálisat :D

http://totalbike.hu/hirek/2016/01/29/csoda_a_suzuki_is_elromlik/
Annak is zorog a kosara de az eszrevehetetlen egy sv zorgo kuplungja mellett
Szét tud esni, sokaig huzza az ember akkor szétrágja a csapokat amikkel a kosarhoz van rogzitve a fogaskerek.

Hibas tervezes es silany minoseg, ez a baja a kosarnak. 2003asok valamiert tartosabbak, amikor keresgeltem, 2fele szamsor volt, az egyik nagyon szar a masik nem annyira szar
Akkó jó mermá a hondán is rémeket hallok ezektől a zörgős hírektől.
Kolléga tegnap vett agy F4I-t.
Olyat még nem hallottam, de a fene tudja, bár ami zörög az mire annyira szétesne, hogy másban is kárt okozzon addigra a hangja olyan, hogy nincs ember aki azzal még járkálna.
Szét is száll idővel vagy csak szar a hangja?
A jelenlegi gépemben 32000 van, de nem szól, az előző ezresemben 37000 volt és az sem szólt, nem igazán értem miért szólalnak meg, de hát ez van, no mindegy, viszont ha nekem is megszólalna akkor elmennék a gépműhelyes haverhoz, hogy megnézzük mit lehetne tenni és mennyiért?
szia
nekem van műbizonylatom. ha kell akkor elküldöm neked e-mailben és kinyomtathatod. feltettem az adatlapomra, nézzed meg.