Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt is meg lehet vele nezni hogy no a tengeri a vetemenyben,esetleg az indiai vadkender.
ami a videón van az kicsit azért más kategória.. és erre, szaggatni a fák között. ezt a videókép alapján irányítják mint amit látsz is, olyan mintha ott csücsülnél rajta és azért egy picit gyors
A szomszéd kutyáját bosszantani.
Értem én,hogy drón,de mire használjátok?
nem rossz...nekem pár hónapja egy syma x8w drónom van...naon tuti kis müszer...élő képet is tud adni...ajánlom mindenkinek...
Azert totozni hogy azt a jaratot intezi el az isis amin utazol vagy sem eleg muris.
Azért ha szakállt növesztesz és a fejedre szorítasz pánttal egy kockás abroszt és így szállsz fel a repülőre némi kézipoggyásszal,izgulnak ott többen is!
lehetni lehet de abban nincs semmi izgi, max amíg marihónalját keresnek a hátsó feledben
Ez gimkhanna dronra.
Megjegyzem repulni siman lehet,elmesz a Liszt Ferenc repterre es irany Murmanszk.
Sziasztok

Tudom ez itt nem az adok-veszek.... De itt hátha többen olvassák. Szükségem lenne régi SV650Shez balos jobbos kék színű oldalidomokra (indexek nélkül). Akinek esetleg volna és eladná az írjon. Előre is köszönöm.
újabb őrület, ha nem lehet motorozni, repülni, de hiányzik egy kis adrenalin, már rendelem is az alkatrészeket

http://youtu.be/DFh5sSfNB0A
Vigyél neki valami erőset.
A campi-d mostanában sokat hisztizik.
Változó korban van vagy mi a szösz?
Én is mondtam már neki, hogy kockatestű csak nem ilyen lényegre törően megfogalmazva
waze zoli...te aztán rövid és tömör vagy...
Igen,gsr600,egyik sem.
Sziasztok! Valaki már épitette át az első fékét ? milyen féknyerget rakott a motorra? melyik motoré megy rá egy az egybe?
köszi...
ez jó lenne arra, de ez a 2004 előttiekhez.
tudom...én 2007-2009évjárathoz keresek...
Valamikor biztos,így ünnepek előtt már nem tudom lezavarni,hétvégén lehegesszük az alját,még le is kéne festeni és majd utána.Ha túlélem a bejglikómát szólok és egyeztetünk.
Nem kell az öntapadós szivacs amit a szerelés topicban írtam? Van egy csomó és én is ilyesmire használom.
Nem mindegyik évjárathoz jó.