ami a videón van az kicsit azért más kategória.. és erre, szaggatni a fák között. ezt a videókép alapján irányítják mint amit látsz is, olyan mintha ott csücsülnél rajta és azért egy picit gyors
Azért ha szakállt növesztesz és a fejedre szorítasz pánttal egy kockás abroszt és így szállsz fel a repülőre némi kézipoggyásszal,izgulnak ott többen is!
Tudom ez itt nem az adok-veszek.... De itt hátha többen olvassák. Szükségem lenne régi SV650Shez balos jobbos kék színű oldalidomokra (indexek nélkül). Akinek esetleg volna és eladná az írjon. Előre is köszönöm.
Valamikor biztos,így ünnepek előtt már nem tudom lezavarni,hétvégén lehegesszük az alját,még le is kéne festeni és majd utána.Ha túlélem a bejglikómát szólok és egyeztetünk.
Megjegyzem repulni siman lehet,elmesz a Liszt Ferenc repterre es irany Murmanszk.
Tudom ez itt nem az adok-veszek.... De itt hátha többen olvassák. Szükségem lenne régi SV650Shez balos jobbos kék színű oldalidomokra (indexek nélkül). Akinek esetleg volna és eladná az írjon. Előre is köszönöm.
http://youtu.be/DFh5sSfNB0A
Változó korban van vagy mi a szösz?