Szép napot! Itthon lehet olyan ember aki foglalkozik sv1000 kuplungkosár felújítással? Senkit nem találtam... ha esetleg tudtok azt meg köszönném!!! :)
Hidd el mindig vannak nálad is rosszabbak,bár a te esetedben ezi elég nehéz elképzelni.
De majd maximum kidumálod valahogy magad.
Ahhoz értesz tutto perfetto.
Őőőő jelen pillanatban a "minnél apróbb darabokra" cincálásnál tartok.
De előtte azért amint lesz valami kevésbé jegesmedve időjárás csak úgy kevésbé széles közönség előtt kéne csetés-botlást letudni.
Aztán a műszaki tartalom is még hagy kívánni valót maga után.
De mindenképp tervben van.
Mit csinálsz június 7-8, június 25-26, augusztus 27-28an ?
Ha nem tudod még, akkor írd be a naptárba, hogy PÁLYÁZÁS
Első dátum Kakucs, második Kecso, harmadik ismét Kakucs...
Szépen betoljuk azt a vén CBR-t a Youngtimer 600 kategória rajtracsara és versenyzünk egy jót
Miért jó ez neked?
- pályázol
- tanulsz
- jó társaságban vagy
- versenyzel
- anyagilag sokkal jobban kijössz a nevezéssel mintha 2napra palyaberletet fizetnek
- a legfontosabb pedig az, hogy akkor nekem nem kell majd utánfutó/tréler/dobozos bérléssel szarakodjak
Ha meg nagyon ráérsz, akkor mehet a május 7-8 Máriapócs / utcai race /, július 16-17 Euro Ring, szeptember 17-18 Euro Ring is !
ugy,hogy a csomagtarto eléggé összapukkant és ami benne van az kuka...pont mentem haza egy céges oktatásrol...led tv, projektor, kameraállvány,minden a csomagtartoban volt....
nah,akkor az tényleg nem az én ügyemben tört meg...ez a navara egy kis fiatal 22éves takonymajom gyereké volt...apukátol kapta a vadi uj vasat fél éve nyáron a diplomaoszto után...most gallyra is vágta...meg az én vectrámat is...
Amúgy hogy tudsz alkudozni a biztosítóval ha gtk? A kárkori értékből levonják a roncsértéket és a különbözetet megkapod. Egyik összegtől sem lehet eltérni, mert a kárkori érték az Eurotax alapján megy, a roncsérték pedig a roncsbörze alatt elért maximális ár. A 307-esem is totálkárra vették, pedig 3-4óra lakatosmunka volt rajta, 5 óra alatt kicseréltem a műszerfalat, meg 3 elem fényezése, már rég kész van... Azt meg, hogy hogy jöttem ki a dologból el se mondom, mert tuti biztosítási csalónak nézne mindenki
ja,meg elfolyt a viz,meg az olaj is a hütöböl...mult csüt egy ilyen barom nissanos törte péppé a céges vectrám seggét...gtk-ra vették...most alkudozok a biztositoval...
pesten vetted a navarát?
Bekerülnél egy emberevő pápua faluba kiuvadnának a dumától.
De majd maximum kidumálod valahogy magad.
Ahhoz értesz tutto perfetto.
Gyere te is.Az a lom bmw kimeríti az őskövület definíciót.
De előtte azért amint lesz valami kevésbé jegesmedve időjárás csak úgy kevésbé széles közönség előtt kéne csetés-botlást letudni.
Aztán a műszaki tartalom is még hagy kívánni valót maga után.
De mindenképp tervben van.
Mit csinálsz június 7-8, június 25-26, augusztus 27-28an ?
Ha nem tudod még, akkor írd be a naptárba, hogy PÁLYÁZÁS
Első dátum Kakucs, második Kecso, harmadik ismét Kakucs...
Szépen betoljuk azt a vén CBR-t a Youngtimer 600 kategória rajtracsara és versenyzünk egy jót
Miért jó ez neked?
- pályázol
- tanulsz
- jó társaságban vagy
- versenyzel
- anyagilag sokkal jobban kijössz a nevezéssel mintha 2napra palyaberletet fizetnek
- a legfontosabb pedig az, hogy akkor nekem nem kell majd utánfutó/tréler/dobozos bérléssel szarakodjak
Ha meg nagyon ráérsz, akkor mehet a május 7-8 Máriapócs / utcai race /, július 16-17 Euro Ring, szeptember 17-18 Euro Ring is !
Béke
pesten vetted a navarát?