Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem..én sv650s átépitéshez keresek alkatrészeket,hogy rá tudjak rakni N kormányát...
Szia!
Nem, sima használtként vettem meg mert volt hozzá egy kormány, ami kellett nekem.
zia...ez ebayes vétel?
Sziasztok!

Van egy számomra felesleges SV650S villahidam és egy N-es kormánykiemelőm. Ideális superbike kormányos átalakításhoz.
Ára: 15e ft egyben.
köszi
Valamiért kevés benyát kap sztem. Dugulás pl.
sajnos szűkös a keret nem hiszem hogy ebből a két típusból bármit jót is kapnánk 500e-ig
Szuper köszi!
Inkább egxy honda jazz vagy malacka yaris mint azok a bádog frigók.
Nekem volt, megbízható meg ilyenek, nem nagyon van jellemző típushiba, csak mint a többi, olaj-víz-üa. legyen és megy.
Sziasztok!
Bocsi kicsit off leszek, de néztem másik fórumokat nem nagyon pörögnek.
Szüleim szeretnének venni egy autót ami jelenleg a WagonR lenne. Kérdésem hogy mik lehetnek az általánoson kívüli típushibái. Tudnátok pro és kontra érveket mondani rá.
Ignis is jó lenne ha nem lennének ilyen drágák, max 500e Ft ig gondolkodnak. A lényeg hogy 2 személynek kellene, nyugodt nem sportos közlekedésre, és hogy ne a"földre" kelljen beülni, hanem magasabban legyen az üléspozíció.
Köszi.
Lehet hogy elmászott a gyújtása?
valakit talán érdekel...
http://www.jofogas.hu/baranya/Suzuki_SV_650_S_hatso_konzol_39677043.htm
sos Heló srácok nekem volna 1 ojan problémám hogy erötlen lett az sv egyik isditásról a másikra mi lehet a probláma ugy megy mint egy 25-ös ? lemerült az aksi gyertya vagy mivan és vörösre izott a kipufogó is problélm ? mi lehet a gond ?
ha én Laller akkor 30négy88harmincnégy89
Sziasztok
Laller száma kőne mert irni itt én nem tudok kidob...stb
Na olyat meg nem talaltam
Lehet sok penzt fizetett ezert a Zoli
OK, köszi szépen!
indítsad be a mocit és úgy mérd meg az aksit mit mutat 13,5 - 14,5 között kell lennie akkor jó a töltésed, próbálhatod emelt fordulaton és lámpával illetve anélkül is.
Az aksi OK, azt szoktam méregetni, de a töltést nem tudom, hogyan kell. Leírnád lécci!?
Szerintem mérd meg első körben az akut, meg a töltésedet. Nálam akkor adott ilyen kattogó hangot mikor lemerült az aksi.
Kollégának van, vezeték nélküli, jó kis szerkezet egyszer láttam működés közben, tette dolgát.
Ez az új design csak arra volt jó, hogy a fórum főoldalán a friss bejegyzések mellett nem látszik mindegyik sorban a Zoli32 neve
Lenne egy kérdésem:
..egy-két hete csinálja azt a gépem, hogy indítózáskor csak kattanás, majd halk 'nyöszörgés', végül nyomva tartva az önindítót beindul, s ez után minden rendben vele. Minden héten megy a motor, ráadásul szervízben is most volt egy vízcső-csere erejéig, akkor persze nem produkálta ezt, csak előtte, meg utána.
Ötletek? Aksit mérjem esetleg? ( 1 éve raktam bele újat..)
Köszönöm előre is!
Nincs valakinek veletlenul tapasztalata utolagosan beszerelt tolatokamerakkal ? Radar van az autoban de a kameraval egyszerubb lenne a futot raakasztani.

Tehat van valakinek ilyesmi az autojaban ?