Bakker, ne hozz már ilyen helyzetbe, még a végén azt hiszik, hogy közünk van egymáshoz és tudod mifelénk nem nagyon értékelik a meleg büszkeséget No meg ezek után nem tudlak jóízűen két kézzel pofozni
A vernyomasom patent,nem nekem kell ket legzsakot es muszerfalat cserelnem egy fosadek franciaban mert elbambultam es televertem egy gyanutlan emberket,majd gerinctelenul rakentem az egeszet.
Ne bosszantsd magad miatta,szarul vette fel a gopro,es nem,ez egy masik,ezt dobta a rulettkerek.
Bar olcsobbak remlik mint amit mondtal es nem f4 csak f3.
De jolesz nekem turistagepnek.
Egyszeru,ez a mongolidiota a fejebe vette hogy basztat,csak ugye a kupec edz mar jo ideje igy mivel a fasorban sincs sem inteligenciaban sem kedvben,se tehetsegben ahhoz a nyarimikulashoz kepest es meg nulla embernek is tartom a kupec meg legalabb valami igy ujjgyakorlat bosszantani ot.
Hallod,messzirol jott balfasz egy nyilvanos forumon azt mond amit akar.
En is azt hazudhattam volna hogy elemugrott a szarvascsorda,szemembe sutott a nap,feheregerek megragtak a kozlekedesi lampa kabeleit.stb.De nem,en siman vallaltam hogy hasraestem a sajat hibam miatt.
Hiteltelen emberkent azt vetitesz amit akarsz.
Sot vernyakolhatsz,verheted a nyalad.Nem kifejezetten erdekel mit mondasz.
Zolus! Soha nem jársz jól, ha a technikai hozzáértésedet firtatod, ugyanis abban is elég analfabéta vagy A fotón ahol áll a gépkocsim nem az ütközés helye, hanem ahol megálltam. Bááár, szerintem úgysem fogod fel mi a különbség a kettő között, nem is várom ezt el tőled! Amúgy megjegyezném, hogy a baleseti helyszínelő 30E ft-os csekket adott a Citroenes úrnak. Pedig a zsuvás nekem akarta adni
Inkabb foglalkozz vezetestechnikai treningel hogy ne torj ossze ennyi autot.
Ez jobb lesz a csaladnak.
Vagy add at a bal egyet a felesegnek,talan o nem ver ekkora koltsegekbe feleslegesen.
Zoluska! Mondd már el légy szíves mi az a ZSUVA? Már többször írtad... A családom nem ismeri ezt a szót, illetve hosszas keresgélés után az internet sem adott választ. A tökéletes szövegértéshez elengedhetetlen eme szó értelmezése. Előre is köszönöm!
link
De megkérdezheted három facebook csoportban is:
link
link
link
de itt is akadhat: [url=http://suzukisv.lap.hu/]http://suzukisv.lap.hu/[/url]