Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebay-en van minden, ha sokat keresgetsz biztos találsz.
link
De megkérdezheted három facebook csoportban is:
link
link
link
de itt is akadhat: [url=http://suzukisv.lap.hu/]http://suzukisv.lap.hu/[/url]
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy tud-e valaki 1999 es Sv S hez oldal idomot? Vagy honnan tudnék rendelni. Válaszokat köszi előre is!
Me a haverod se szerel csak csapkod,mutogat,es a fegen kovergaz,ja meg szilot tepked.
Most néztem újra és gondoltam szólok, hogy valami gonosz hekker nagyon csúnyán megvágta a vidit. Aljasul kiollózta azokat a részeket amikor szereltek
Bakker, ne hozz már ilyen helyzetbe, még a végén azt hiszik, hogy közünk van egymáshoz és tudod mifelénk nem nagyon értékelik a meleg büszkeséget No meg ezek után nem tudlak jóízűen két kézzel pofozni
Palyaturist bazz,hirtelen nem leszek rossi.
De igyekezni fogok es jolerzem magam kozben.
Turistagepnek ? Most akkor nem palyamotor lesz belole ?
melyik is lenne az az f4?
A vernyomasom patent,nem nekem kell ket legzsakot es muszerfalat cserelnem egy fosadek franciaban mert elbambultam es televertem egy gyanutlan emberket,majd gerinctelenul rakentem az egeszet.
Ne bosszantsd magad miatta,szarul vette fel a gopro,es nem,ez egy masik,ezt dobta a rulettkerek.
Bar olcsobbak remlik mint amit mondtal es nem f4 csak f3.
De jolesz nekem turistagepnek.
Ez nagyon jó Csak mindkét kutya a zsuvás, megijed saját magától is
Veletek is mi a fasz van ?
Totál kivan mindenki...

Grt a CBR-hez.
Teló nem dobja be a videót... Ez az amit orrba-szájba mondtam, hogy vedd meg ?
Látom, hogy nem érdekel, ezért lehet a vérnyomásod 190 körül Menj szedd ki a főtengelyt a CBR-ből, attól megnyugszol. Vissza már úgyse tudod rakni
Egyszeru,ez a mongolidiota a fejebe vette hogy basztat,csak ugye a kupec edz mar jo ideje igy mivel a fasorban sincs sem inteligenciaban sem kedvben,se tehetsegben ahhoz a nyarimikulashoz kepest es meg nulla embernek is tartom a kupec meg legalabb valami igy ujjgyakorlat bosszantani ot.
Hallod,messzirol jott balfasz egy nyilvanos forumon azt mond amit akar.
En is azt hazudhattam volna hogy elemugrott a szarvascsorda,szemembe sutott a nap,feheregerek megragtak a kozlekedesi lampa kabeleit.stb.De nem,en siman vallaltam hogy hasraestem a sajat hibam miatt.
Hiteltelen emberkent azt vetitesz amit akarsz.
Sot vernyakolhatsz,verheted a nyalad.Nem kifejezetten erdekel mit mondasz.
régebben láttam egy jó képet ami idevág, meg is van
Zolus! Soha nem jársz jól, ha a technikai hozzáértésedet firtatod, ugyanis abban is elég analfabéta vagy A fotón ahol áll a gépkocsim nem az ütközés helye, hanem ahol megálltam. Bááár, szerintem úgysem fogod fel mi a különbség a kettő között, nem is várom ezt el tőled! Amúgy megjegyezném, hogy a baleseti helyszínelő 30E ft-os csekket adott a Citroenes úrnak. Pedig a zsuvás nekem akarta adni
Na ja legalabb nem vagok hatba 2x2 savoson valakit verofenyes napsutesben tizenot meterrel a kereszrezodes utan.
Zolus! Eleg viccesen hangzik a te szadbol, hogy mast kuldesz vezetestechnikai treningre :)) te kis zsuvas
Szerintem a Zoli kiutessel nyert a szajkarateban
jóóó hangja van...de mindezt zárt térben müveltétek? amatőőőőőőőőőőrrrrrrrrrrrrrrr
Inkabb foglalkozz vezetestechnikai treningel hogy ne torj ossze ennyi autot.
Ez jobb lesz a csaladnak.
Vagy add at a bal egyet a felesegnek,talan o nem ver ekkora koltsegekbe feleslegesen.
Zoluska! Mondd már el légy szíves mi az a ZSUVA? Már többször írtad... A családom nem ismeri ezt a szót, illetve hosszas keresgélés után az internet sem adott választ. A tökéletes szövegértéshez elengedhetetlen eme szó értelmezése. Előre is köszönöm!
olyan ,hogy ne húzna mint a barom
Milyen?
Cbr 600 vagy sor 3, 675?

Ne is legyen,az a jo hogy annyi fele motor van amibol lehet valogatni.