Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze.
A pr2 eleg jol lesett ar ugyileg.
újat?
Kizart.
2 motor felfer a platora,vonohorog?
Igen ezüst. És ha a rommátörés a részedről azt jelenti, hogy kell rá egy lökhárító meg egy bal első lámpa akkor igen, rommá van törve. Fényezéssel együtt nincs rajta 200E ft kár. De a részemről hívhatod totálkárosnak is
igen, látom,h a 17.kerületi még megvan...
ezüstszinűt és az eleje volt rommá törve???
Meg varat magara.
Van uj projektem.
Gumit veszek a regire.
Zoli, mikor veszel új triumphot, vehetnék együtt hátha flottában olcsóbb
Nem, a 13. kerületben vettem.
Na nalunk ilyen nincs itt ha valami kicsit kopottas akkor csere :D

Most mondjuk elvezem az yz-n hogy szar a lancszett es telibe nem erdekel, tok jo erzes hogy nem foglakozok vele persze az uj szett mar megvan, de mig nem forog el a hatso lanckereken addig nem is cserelem le
Hááát, én 100-ért vettem azt a csodát és igazából amíg megvolt nem költöttem rá összesen 5 rugónál többet javításra, a vizsga volt a legnagyobb beruházás, már azt a jóféle spray-t is szinte sajnáltam rá és ha nem zavart volna az egyre hangosabb darálás/rángatás nem is fújtam volna rá. 65-ért vették meg.
Szaxervíz!
Volt egy hulladék skodám két éve amit majd két évig használtam, a féltengely a vételkor már szólt, de azért leszartam amíg nagyon nem kopogott az első erősen mínuszos reggelen, no akkor alánézve látom, hogy a gumiharang cafatokban van és szép fényes a csukló szinte világít, a fene sem akart beruházni vagy 10 rugót egy 60 rugót érő járműbe így jól megfújtam láncspray-vel (mol) amitől a még nálam töltött kicsit több mint 1 évben már nem szólt.
Tegnap vettem egy 2015-ös sérült Navarát ha érdekel
Ez mondjuk a gyari vw feltengelyelhet jo lenne mert ott szinte sosem sikerul leutni a csuklot csak ha szerverem kalapaccsal, viszont kicserelem a harangot es 5000utan kopog ugyanugy mert ugysem figyeli az arlag autos hogy jajj kiszakadt a harang.
Szerintem ha mar szet van szedve akkor csuklot is csereltessen az ember...
Szerintem nem cserelsz te olyan gyakran gumiharangot.......fesszab,generator a fetised!
Én itt vettem gumiharanggal együtt.http://www.hzautosbolt.hu/spd/...
inkább ilyet vegyél,olcsó és jó.Múlt héten vettem és használtam is!http://autoalkatreszabc.hu/fel...
Eléggé leült a fórum.
Még a Vanyek se vesz,tör össze,ad el járművet.
A 180-as gumi felfér e eléggé elcsépelt.
Így ellenállhatatlan késztetést érzek hogy bejelentsem:
Egy gumiharang-tágító célszerszámra izgultam rá.
Az eltántorít kissé hogy drága.De a kérdés az lenne hogy jó e ez nekem?

http://totalcar.hu/magazin/tec...
motoralkatresz . eu vagy bardi vagy unix...de a zsu kft is jo árakat tud...főleg ha van kedvezményed...

szép masina!! ismerős ez nekem! hasznaltauto.hu oldalrol találtad? 17.kerületben vetted a motort?
Hali, ahogy Levi írta Fr-től mindent megkapsz, de a sportszűrőről én is lebeszélnélek ha csak nem vagy hajlandó 1000-ként teljesen átpucoválni no meg sportdob nélkül amúgy sem sokat ér sőt, de ha lenne sportdob akkor meg végképp át kéne variálni az injektort különben rosszabb lesz mint gyárilag.
Értem

Sok szép emléked legyen az sv-vel !
500.000 okom van nem megbánni :) Köszi az infót
Megbánod még hogy nem a 950sm-lett :D

Légszűrő szerintem teljesen felesleges a sport bele mert 7000ft a gyári papírszűrő. Elég előre -1, gyárival is gyönyörűen lehet vele 2. ban egykerekezni és legalább lesz jó utazó sebességed is.

Egyébként, motoralkatresz.eu. Korrekt, gyors!