Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Újdonsült SV1000 tulajdonosként kérném a segítséget.Nem sv-nek indult(ktm 950sm) a motorvásárlási szándékom, de ez annyira jó állapotban volt, hogy nem hagyhattam ott. 1 tulaj, végig vezetett szervizkönyv és 22k kilométer.sérülésmentes. Full gyári minden. Jó pár dolgot ki akarok/kell cserélni.

pl.:
- Gyertyák
- olaj (7100 10w40)
- olajszűrő
- légszűrő(k&N)
- lánc +lánckerék(itt elől -1 hátul +2 fogas kellene)
- fékolaj(motul 1l)
- hűtőfolyadék

Hol tudnék elfogadható áron beszerezni? Ha van itt aki tud segíteni azt megköszönném!
Hát aki megteheti.
szerintem inkább el kell menni olyan helyre ahol jó idő van :-)))))))))))))))))
Kösz, felhomályosodtam! Ez tök jó!
jó ár ? necsigázz
Kattog az is, egyik fele rendes villa es a masik meg radiuszos es egy kos pocok van benne. Nekem is van valahol de nem tudom hol
még hogy télen nem lehet motorozni, csak megfelelően fel kell öltözni

http://youtu.be/czxNlUknLC0
A villás része?! Hát azt meg hogy?
Ocsem vett egy racsnis kulcskeszletet.
Az nem meglepo hogy a csillag resze racsnis,az viszont igen hogy a villas is.
En lehidaltam hogy mik vannak,170 Nm ig jo.
Sata,eleg jo elvilag.
Vevot nem tudok.
Annyit nem ér....
300ert megveszem
Jó, hajok rá.....csinálj nekem vevőt.
Hajrá.
Na, most hirtelen el kéne adni a sövöt, lett egy jó ajánlatom, de ahhoz mennie kéne a gépnek, mondjuk ha marad az se nagy baj.
Ne is mond itt paran ateltek velem a motorkeresest
Most keresunk mi is meg egy 125ost haveromnak de nehez nagyon, 400korul 2000es evjarat es nevetsegesen szarok, van pofaja a szarert is elkerni egy vagyont. Nehez nagyon jot talalni.
Kérdés: lábtartó módosításhoz ti melyik megoldást javasolnátok?

Az állítható lábtartó beszerzését pl.: (ez 1,5 colt tud) vagy a konzolos megoldást, ami az egész lábtartót viszi odébb?

Árban hasonló, a konzolos megoldásnál attól félek, hogy módosítani kell valamit, hogy a konzol lentebb legyen (fékcső, akármi)
Ami rendben van arra ki irható egy viszonylag magasabb ár.Elképesztő sok szemét van a piacon sajnos ahhoz vannak szokva az emberek.Ha szinte mindent rendben talál a motoron nem hiszi el és addig tekeri csavarja hogy szar ez és ráadásul drága is...
Azert mondtam :D nem akarom eladni, uj fekbetetek, uj lancszett, spes rezo, megnem mondom milyen hengerfej, felujitott telok, 20ora van a hajtokarban, csapagyakban es a dugokban. Nalam marad meg egy darabig :D
Ettől az ártól komolyabb nem lètezik azèrt köszönöm
Sziasztok! Elkelt a motorom már vagy másfél éve, eddig őrizgettem, van 2 darab gyári sv1000sz-re való kipufogódobom. 12000 km van bennük. Tudom nem adok veszek, de gondoltam megkérdezem egyáltalán érnek-e valamit, mert nem nagyon láttam eladót, vagy érdekel-e valakit. Kérésre képet tudok holnap küldeni. Köszi előre is. Zuzu
Ő az
Nem komolyan mondta :D de van az a pénz amiért eladom :D yz125 2001, 500000ft :) ha még így is érdekel akkor beszélhetünk róla komolyabban.
Érdekel az yz.Több információ is érdekel itt vagy telefonon ?