Újdonsült SV1000 tulajdonosként kérném a segítséget.Nem sv-nek indult(ktm 950sm) a motorvásárlási szándékom, de ez annyira jó állapotban volt, hogy nem hagyhattam ott. 1 tulaj, végig vezetett szervizkönyv és 22k kilométer.sérülésmentes. Full gyári minden. Jó pár dolgot ki akarok/kell cserélni.
Ocsem vett egy racsnis kulcskeszletet.
Az nem meglepo hogy a csillag resze racsnis,az viszont igen hogy a villas is.
En lehidaltam hogy mik vannak,170 Nm ig jo.
Sata,eleg jo elvilag.
Ne is mond itt paran ateltek velem a motorkeresest
Most keresunk mi is meg egy 125ost haveromnak de nehez nagyon, 400korul 2000es evjarat es nevetsegesen szarok, van pofaja a szarert is elkerni egy vagyont. Nehez nagyon jot talalni.
Ami rendben van arra ki irható egy viszonylag magasabb ár.Elképesztő sok szemét van a piacon sajnos ahhoz vannak szokva az emberek.Ha szinte mindent rendben talál a motoron nem hiszi el és addig tekeri csavarja hogy szar ez és ráadásul drága is...
Azert mondtam :D nem akarom eladni, uj fekbetetek, uj lancszett, spes rezo, megnem mondom milyen hengerfej, felujitott telok, 20ora van a hajtokarban, csapagyakban es a dugokban. Nalam marad meg egy darabig :D
Sziasztok! Elkelt a motorom már vagy másfél éve, eddig őrizgettem, van 2 darab gyári sv1000sz-re való kipufogódobom. 12000 km van bennük. Tudom nem adok veszek, de gondoltam megkérdezem egyáltalán érnek-e valamit, mert nem nagyon láttam eladót, vagy érdekel-e valakit. Kérésre képet tudok holnap küldeni. Köszi előre is. Zuzu
Újdonsült SV1000 tulajdonosként kérném a segítséget.Nem sv-nek indult(ktm 950sm) a motorvásárlási szándékom, de ez annyira jó állapotban volt, hogy nem hagyhattam ott. 1 tulaj, végig vezetett szervizkönyv és 22k kilométer.sérülésmentes. Full gyári minden. Jó pár dolgot ki akarok/kell cserélni.
pl.:
- Gyertyák
- olaj (7100 10w40)
- olajszűrő
- légszűrő(k&N)
- lánc +lánckerék(itt elől -1 hátul +2 fogas kellene)
- fékolaj(motul 1l)
- hűtőfolyadék
Hol tudnék elfogadható áron beszerezni? Ha van itt aki tud segíteni azt megköszönném!