Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy kicsit kuszara sikeredett. Varj, elolvasom meg 2x , hogy tudjam ertelmezni!
Gondoltam hogy a Nagy Vanyek kinyilatkoztat egy motorrol hogy az gyorsabb akkor az gyorsabb és punktum.
Az is evidens hogy bekerül a bandit,1250,sv1000,FZ1 féle mindenidők űrhajóinak örök ranglistájába az R1100s-is csak mert a Nagy Vanyek ránézett.Ez is evidens.
Na arra már nem gondoltam hogy ha nem szólok akkoris megtalál.
Ülj le a Zoli mellé! Mind kettőtök 1-esre vizsgázott ebben a hónapban is
Az SV1000 adatait tudom fejből, elég volt a BMW-t megnézni.
Nem 17"-os a monitorom, tabletem pedig nincs, és nem is lesz, de erről semmi értelme itt beszélni.
Sajnos a fizika ilyen kérlelhetetlen állatfajta, ami nehezebb és gyengébb, az bizony nem lesz gyorsabb. Ezen az sem változtat, látod-e őket 10cm-ről, vagy Google-ről vannak az adatok.
Nem kell ehhez atomfizikusnak lenni, a legalapvetőbb mechanikai összefüggést bőven elég hozzá ismerni általános iskolából.
Na itt az atomfizikus billenytű huszár. Google megmondta melyik a nehezebb, erősebb és gyorsabb látom... Hála a jó égnek, hogy én ezt a két motort nem csak a 17"-os monitoron keresztül láttam eddig. Vigyázz ki ne sodródj a tabletted előtt!
vegyük úgy, hogy az aktuális panaszáradatot leírtad, elolvastuk és nagyon sajnáltunk...lépjünk tovább Te jól menő vállalkozó
Huhh levegőt azt veszek sokat.
azt kell venni amire van pénz....
Mondjuk a mai hitelek elég jók viszont a jövedelem viszonyok nem kiszámíthatók így elég gáz belevágni egy újabba. Ha biztos lennék benne, hogy 5 év múlva jól keresek akkor igen, de jelenleg a jövő hét sem biztos.
Úgy emlékeztem hogy alapvetően pártolod ezt a hitelre vegyük dolgot ezért javasoltam. Ha jól láttam 1,6M körül vannak a 1100-es BMW-k az Bandit meg 2.5M újonnan akkor én inkább felvenném azt a 900k-t és új motorra ülnék, főleg ha be is számítják az SV-t.
Gyengébb, de legalább nehezebb. Biztos leveri gyorsulásban.
Nyilvan neki allok megint hitelezni...
Ismerősöm most adta el a makulátlan R1100S-t, iszonyat jó futómű és fék van rajta, az SV1000-et pedig minden helyzetben megverte gyorsulásra. Meglepően jó a motor, csak nekem furcsa az a boxer, adok egy gázt és meg akar fordulni a motor a tengelye körül
Ja és még lehet jól be is számítanák az SV-t
majd januárban az új sv-t!
Nem akarom rádumálni de írta hogy motorokat nézeget és szerintem nem rossz alternatíva egy öreg BMW mellett ráadásul zsír új és még a kamat is emészthető
Te most mé akarsz rádumálni mindenkit a hülye motorokra?
nem hogy kihoznál egy új bandit 4% hitelre
Enmeg.......
Én meg zzr 1400 vagy busa k8-tol
A benzineset?
Azt nem is kell,eljar vele tankolas nelkul.
Lehet, hogy ilyen?
Van....csak annyi pénz nincs.
Pofás a K 1200 S is. Élőben is megcsodálhattuk amikor együtt gurultunk velük. Csak engem az zavar ha nem tudom magamnak lecserélni még az olajamat sem...