Hát ez az... Így érdemes, hogy mikor arcon talál a nap, le, amikor elmegy, akkor fel. Erről beszélt Zoli32, hogy fel-le kattogtathatod állandóan, ami idegesítő. No, nem mintha a szembe sütő nap nem lenne az.
Shoei Raid II-esem van, legnagyobb héjméret (XL). 1380g-ra írják az M-eset belőle. Nem a világ legkönnyebb sisakja, de ekkora méretben ma sem számít nehéznek.
Nekem nem felel meg az altalam irt 3 szubjektiv ok miatt.
Ezt niert kifogasolod?
Rohanjak venni egyet mert a nagy levi kinyilatkoztatta?
Enfellolem olyat hordasz amit akarsz de azert enged neg hogy magam dontsek ilyen kerdesekben es elmobdjam a velemenyem.
Ha esetleg orokbe akarsz fogadni es megmondani mit tegyek szolj rendicsek?
Miert nincs ertelme? Igy hasznalom mar 3eve es tökéletes. Lehet velem van a hiba mert nem kell hunyorogjak amikor a szemembe sut a nap, lehet szar a minosege a napszemuvegnek. Lehet!
Miert is okoz tizsoros lelki problemat neked az a teny hogy nekem ndm jon be a felhsjthato napszrmuveges bukosisak?
Mondtam en egy szoval is hogy be vegyel csereld le stb?
Azon kivul hogy a kanyarsebesseged oriasi es punktum.
Na ne nevettessük már magunkat ilyen dolgokkal. Borzasztóan zavaró a napszemüveg is. Nagyon nehéz nappal le, világosban fel hajtani. Tényleg, na meg 200 gramm, hát hihetetlen. Zárszerkezet a felnyithatóállu sisakokban. Hülye volt aki ilyet kitalált... 1,5kg egy bukó?! Normálisak ezek, hát gyenge a nyakam nem bír el 1,5kg-ot... Elkopik a zárszerkezet. 10Millió felhajtás után lehet. Apróságokon fenn akadás, eltúlozás... Nevetséges. Supercorsa, Csúcsfutomű, csúcsfék, aztán féktávról meg kanyartempóról nem is beszélhetünk... Ezek a nevetséges dolgok.
Elnezesedet kerem hogy onzo dog vagyok es sajat velemenyem van.
Sokan felwjtik el hogy kiserletezo vagyok es nem masok alapjan dontok hanem sajat magam,tele is a polc olyan kacatokkal ami nem valt be.
A hasznosak nem,felbevagja a latomezomet,ha sut a nap lekattint,szazmeter felho vissza,jon egy napos resz le fak koze be vissza,most motorozok vagy azt a szart kattingatom ketpercenkent?
Mer akkor kifeksem napozni vele es bazirgalhatom napestig.
Nem fel kilot hanem plussz fel kilot es ez szamit.Nekem.
Hogy neked nem az engem hol erdekel?
Es hogy nem birod a tempot az is az en bajom?
Amugy erezheto,egesznap,sokaig nekem okoz gondot lapult orral sisakot visszatartani.
Teged zavarnak a hasznos dolgok? Napszemuveg miert zavart? Fel kilot ha nem bir el a nyakad akkor komoly anatomiai gondok vannak nalad :D mi nem vagyunk kepesek olyan tempoval motorozni hogy erezheto legyen a fel kilo különbség.
Volt ilyenem,viragcserepnek jo volt,150 felett az orrom tartotta meg,felnyitni nem fogom,nagyobb a merete is,gyenge a nyakam,jo nekem az egykilos carbon is.
Ha valakinek a kezebe nyomtam meglepodott mennyire konnyu.
Sose les felnyithatom,meg a napszemuveget is kiirtottam belole.
Ezek baromsagok, sulynak van a legfontosabb szerepe a motorozasi stilusodban :D. Nezz sarp tesztet, navyon jol vizsgáznak a felbyithato bukok, melle hatalmas kényelem. Nekem ha bukot kell venni, felnyithatos lesz.
Gopro mount.
Quick Release a csatt vagy j hook.
Adhesive stickers a ragacs adhesive mount a muanyag bizgere amibe a csatt megy,van belole flat es curved ezbutobbi sisakra es ives feluletre,van mindebbol egy halom kiszereles valtozo osszetetelben.
Amugy a csatt nem meretpontos ha kinai utangyartoe nekem reszelnem kellett beloluk.
Shoei Raid II-esem van, legnagyobb héjméret (XL). 1380g-ra írják az M-eset belőle. Nem a világ legkönnyebb sisakja, de ekkora méretben ma sem számít nehéznek.
Ezt niert kifogasolod?
Rohanjak venni egyet mert a nagy levi kinyilatkoztatta?
Enfellolem olyat hordasz amit akarsz de azert enged neg hogy magam dontsek ilyen kerdesekben es elmobdjam a velemenyem.
Ha esetleg orokbe akarsz fogadni es megmondani mit tegyek szolj rendicsek?
Hany grammos es milyen bukod is van?
Mondtam en egy szoval is hogy be vegyel csereld le stb?
Azon kivul hogy a kanyarsebesseged oriasi es punktum.
Nem azt vennek sajna.Bar vehetnel teis egy rollert a bicikli melle.
Megyek keresek egy kardot oszt beledolok.
Nekemis.
Nekem mindegy ki mivel kivel hogyan mit csinál.
Sokan felwjtik el hogy kiserletezo vagyok es nem masok alapjan dontok hanem sajat magam,tele is a polc olyan kacatokkal ami nem valt be.
Én imádom a felnyitható sisakot és a napszemüveget... Az X-lite csak porosodott a szekrényben Miután újra nyitható sisakot vettem..
Nem nyomja az orrom.. Itt van idom, és erő is
Mer akkor kifeksem napozni vele es bazirgalhatom napestig.
Nem fel kilot hanem plussz fel kilot es ez szamit.Nekem.
Hogy neked nem az engem hol erdekel?
Es hogy nem birod a tempot az is az en bajom?
Amugy erezheto,egesznap,sokaig nekem okoz gondot lapult orral sisakot visszatartani.
Ha valakinek a kezebe nyomtam meglepodott mennyire konnyu.
Sose les felnyithatom,meg a napszemuveget is kiirtottam belole.
Köszi srácok, így már elég sok cucc meglett hozzá!
Quick Release a csatt vagy j hook.
Adhesive stickers a ragacs adhesive mount a muanyag bizgere amibe a csatt megy,van belole flat es curved ezbutobbi sisakra es ives feluletre,van mindebbol egy halom kiszereles valtozo osszetetelben.
Amugy a csatt nem meretpontos ha kinai utangyartoe nekem reszelnem kellett beloluk.