Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már van 1200, 1250 is
Nem olyan amit én vennék, R80 RT, én az 1100 vagy 1150-eseket nézegetem.
milyen bömös?
Ja-ja, azért lett szombat.
De azé vasárnap ráérsz?
vagy gs500as...

kollegám még csak 38éves,nem mondható öregnek!:)
Mire a motoros megöregszik, vagy Harley-s, vagy BMW-s, vagy pedig Babettás lesz.
na , muti...

mi meg egy kis 883as sportstert nézünk meg kollegámnak szarvason...tegnap adta el a honda goldwingjét...hárlis akar lenni...
Szombaton egy havernak megyünk megnézni egy bömöst, a képek alapján nekem is tetszik, lehet, hogy én veszem meg.
megoldódott...ugytünik maradt még benne 1 kis levegő..
lelégtelenitettem rajta a fékfolyadéktartálynál is a csavarral...meg lent a nyeregnél is...most már franko lett...
na ezé gyó a súúbert konszept
...egyébként csak odébb álltam,és a kávét csak foggal tudtam fogni
Viszont nemrég lecseréltem a szétkopott (60-70ezer km tuti volt benne)kék concept-et.Vmi apróhirdetés oldalon találtam egy alig használt szürkét ötezerért.
Szemüveggel nem kell kínlódni,nagyon jó,és mivel nem hasalok a motoron a szél megtartja a súlyát és aránylag csendes.
Bátran ajánlom minden szemüvegesnek aki nem hasalós kétkerekün használná.
A c2-c3 még mindig qrvadrága,és a kettes ráadásul nem is jobb.
GSS anno kávézott és cigizett menet közben egyszerre.
Te hallod.. Csak kéne neked egy felnyithatós, me akkó tudnál menet közben is fagyizni. Én is elgondolkodtam rajta, mert erős dohányos vagyok, hogy miattam ne kelljen sűrűn megállni, de akkor kellett volna szivargyújtó is a motorra, inkább kihagytam
A legnagyobb gond mindig az volt hova tegyem a szemüveget, ülésre? Lecsúszik...
mindig keresni kellet valami stabil helyet
Az enyém sajnos nem felnyithatós, de már megszoktam a beöltözködéssel járó rituálét.
Én azt mondom hogy minőséget kell venni a biztonsági felszerelésekből, ezért nem sajnáltam rá anno 7 éve sem kintről megvéve a 80e Ft-ot. (itthon 120-140 lett volna)
Amúgy nekem is a szemüveg miatt van felnyithatós és napszemüveges. Nálam bevált, kényelmes.
Csak a napszemüvegre reflektálva: sajnos kinek mit dobott a sors
Nekem közel 30 éve van szemüvegem, de sajnos a pupillám sem alkalmazkodik a fényhez, így fényre sötétedő szemüveget kell hordjak. Amivel utcán semmi gond, teszi a dolgát, de üveg vagy plexi mögött (autóban/motoron) nem sötétedik, mert az előbbiek kiszűrik az UV-fény nagy részét, amitől a szemüveg működne. Kocsiban ugye legalább van egy lehajtható napellenző, ez az esetek többségében elég, de motoron megpusztulnék nappal szemben menve, ha nem lenne beépített napszemcsim a sisakban. Szerencsére az igen olcsó, (egyébként hitvány: zajos és párásodik) Kappa Jade KV4 napszemüvege egész mélyre lelóg, teljesen véd, és nem akad össze a mögötte hordott szemüvegemmel sem. Nem tudnék nélküle motorozni...
Én örülök, hogy neked megfelelt, én maradok a könnyű sisakoknál.

Városba rohangászósnak egyszer én is veszek felnyithatósat mert marha praktikus, de tuti nem abban fogok túrázni menni.
No ácsi,tehát fussunk neki ujból.
1,pont napszemüveg.Anno 16-18 éves koromra KB 12-13 dioptriára romlott a szemem,Ezt Sikerült egy lézeres műtéttel KB1-1,5-re levinni de ára volt,valami olyat mondtak hogya fényérzékelő csapok egy része sérült.
Ami annyit jelent hogy egy árnyékos nap,vagy csak erdőbe bemenet drasztikusan romlik a látásom.Ezt még megfejelve azzal hogy javasolták a kevés fizikai munkát,ami nem jött be.42 éves koromra ez azért romlott annyit hogy most saccra KB3-as és szürkületben csak bolyongok mint a nyáriszúnyog.
Tehát nekem a kétpercenkénti csukogatás elég nagy nyűg,ha meg nem használom minek?
2,súly ha megtehetem hogy kevesebb pénzért könnyebet vegyek miafenét lehet tenni meglépem.Ha valaki csak azért is nehezebbet veszi két azonos árú,tetszési indekszű vagy olcsóbb sisakból ami ugyanúgy tetszik akkor netto hülye de ez van,nekem jobbaan bejön a könnyebb,bár még az is lehet beleroppanna a nyakam egy 1600 grammosba levi nyaka meg bikanyak kidagadó izmokkal.
3.A felnyitósnak tényleg kisebb az arcpárnázása és tényleg volt ilyenem és tényleg nem fogta úgy a fejem mint a fix.
4,igen vannak ilyean felnyílós sisakok amiknek szar a mechanikája és lötyög kikopik.Van hogy nem marad fenn.
5. a felnyílós nagyobb kübli ez ronthat a légellenálláson ami a nagyobb súllyal együtt megterhelő lehet.
Hát megint csak azt mondom a 40 kilós pitbull izomzat ami egyeseknek van segíthet ezek legyőzésében így nekik megadatik az az isteni adottság hogy fel se veszik ezen hátrányokat.
Így ezekután nehommá levi mondja meg mi a szubjektív preferenciáimban mi a baromság,nem őriztünk együtt desznyókat.
Hát nyáron 2800 km szenvedtem 6 nap alatt 7 országon át nyítható sisakban

Na hagyd már, a seggem fájt nem a nyakam 1690gr ..
Aki kemény ezt fordítva csinálja.
Ez igaz, tehat nappal le, sotetben fel
Nekem van a bukómban napgép, de napsütéses időben rendes napszemüveget szoktam hasznalni. A beépített elég világos, és nem ér le az orromig. Viszont erről se mondanék le, mert változó viszonyoknál jó, hogy nem kell megállnom, kesztyű le, szemüveg föl, kesztyű vissza ...,hanem csak lekattintom. Eléggé érzékeny a szemem a fényre , és utálok hunyorogni.