Sziasztok, van valakinek soport kamerája? Tuti hogy van. De azt megtudnátok mondani hogy egy 16 vagy 32GB-os kártyára mennyit lehet felvenni? Tudom felbontás függő de mégis milyen felbontásban kb mit vesz fel? Köszi.
Nem itt bukik meg a történet... Jelenleg is ott tartok, hogy kb. nem férek be a szobámba. A szekrényem fele így is a kerékpáros és informatikai szerelések kellékeivel van tele. Az kéne még, a motor szerszémainak még egy szekrény...
A másik gond, hogy nincs is hol szerelni... Kinn az utcán hagyni a dolgokat meg a félig szétkapott motort meg nem éppen szerencsés.
Két örök emlékem van,az egyik a warti lengőkarját probáltam levenni,de elhajlott a 20-on felüli kulcs a másik egy ekefej,ott a 32-es hajlott,és beta volt.
De az inyektorra ami ráfogja a légszűrőházat M5-ös inbusz azt csuklóból csavarhúzóval szakítottam bele,igaz méregből 15 perc alatt kipiszkáltam,csak spéci a csavar így 1600 forint volt.
Egyébként a szervizek 99%-ának annyiból áll a fékfolyadék csere, hogy lent engedik ki fent pedig öntik utána a frisset...néha a dugattyúkat is megtisztítják de ez ritka, az meg pláne ritka hogy valahol is darabokra szétszednék a féket, elmosnák majd újra össze... Az enyémben pl zselés volt a folyadék a nyeregben pedig a könyvében le volt írva a rendszeres folyadék csere, Suzuki Kecskemét..
Az olasz import amiben volt 12ezer ? Állítom hogy ilyen kis futásnál még nem szabadna berohadjon. Pláne nem úgy hogy ez érezhetően befolyásolja a fék működését...
És a meghúzási nyomaték? Nekem érzésből nem megy... Egy notit megszerelek csuklóból rutinból, de a motoros nyomaték tartományban semmi gyakorlatom nincs, és nem biztos, hogy a féknél kéne elkezdenem.
Az korrekt. Nekem az az érdekes, néha jó, néha meg darabos. A csúszkák nekem is eszembe jutottak, lehet érdemes lenne ránéznem. Csak sajna nekem ehhez nincsenek szerszámaim, mindenhez szerelő kell.
Belülről elvileg nekem még tisztának kéne lennie 3 évesen, tavaly előírásszerűen kapott friss fékfolyadékot is.
A másik gond, hogy nincs is hol szerelni... Kinn az utcán hagyni a dolgokat meg a félig szétkapott motort meg nem éppen szerencsés.
De az inyektorra ami ráfogja a légszűrőházat M5-ös inbusz azt csuklóból csavarhúzóval szakítottam bele,igaz méregből 15 perc alatt kipiszkáltam,csak spéci a csavar így 1600 forint volt.
(Nekem még csak a nagy van meg, de ha lesz pénzem, beszerzek egy másikat is).
Bár én azzal is beleszakítom.
De te tanultál szerelőnek,jobban tudod.
Kár, hogy a lítiumos csapágyzsír nem jó rá, az bezzeg akad itthon...
Belülről elvileg nekem még tisztának kéne lennie 3 évesen, tavaly előírásszerűen kapott friss fékfolyadékot is.