Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Horror movie.
ez olyan igazán saját tapasztalatból jövőnek tűnt
Mondjuk otthon a kadban ket gumikacsa kozt jobb is a kis felbontas.
Tudom persze, de most ez jött, majd kiderül mit tud, ha tesztelem teszek fel róla infónak ide.
Igazándiból nem én veszem, családban. Ha én vennék akkor valami komolyabbat 40-50 környékén vagy felette. De lehet jövő szezonban majd letesztelem ezt a kütyüt
dehogy kell, úgysem nézed meg sosem így legalább több fér a kártyára abból amit nem fogsz megnézni
Nemondmá`, át kéne állítanom a 640x480-at?
van a 2 között még pár opció de a 1280x720 már pár éve túlhaladott felbontás
Nemet autopalyan?
Nemmegyek 200 felett.
nekem a bukóról leszedte, 200 fölött nem igazán tartós :D
Ahova szeretnéd a tappancsot orkán nem tépi le.
Sony AS20 25-ért?
32 mb 4o16p 1080 30 fps wfi meg minden jóság gopro adapterrel.
15 mb 2o7p 1080 30 fps.
Engem a kamerával kapcsolatban az érdekelne, hogy a motorra hova lehetne felrögzíteni biztonságosan :)
mindenkinek nem telik GoPro 3 vagy 4 re ám
Köszi, ez már egy jó viszonyítási alap!
a sima régi gopro hd pl. ezt tudja:

Storage

Memory: SD card, up to 32GB capacity (SDHC)
Average recording times with 32GB SD card:
1080p (30 fps): 4hrs. 21 minutes
960p (30 fps): 5 hrs. 26 minutes
720p (30 fps): 8 hrs. 9 minutes
720p (60 fps): 4 hrs. 21 minutes
WVGA (848x480 60fps): 8 hrs. 9 minutes
ne vegyél ilyen gagyit szerintem, később meg fogod bánni
Persze, de ha 16-ra ráfér pl 4 óra videó akkor nekem nem kell nagyobb kártya és cserélgetni sem fogom.
Mégis mennyi fér rá kb? Tudom felbontás függő de írjátok már megy légyszíves hogy ha vesztek fel vele az X perc hány MB.
Köszi
Matek szerint pont a duplája egyébként azért mert ha elmész valahova, nem akarod a kártyákat cserélgetni, töltő van minenhol, de a kártyára nem tudsz helyet csinálni akárhol
Oké, de ha 1,5-órát rögzítek és ráfér 16-osra is akkor minek vegyek 32-est? Amúgy 32-esre hány óra felvétel fér rá?
Inkabb 32-est kene.
Gaz a cserelgetes.
köszi, elvilegg 1,5 órát fog bírni új korában. de az kb mennyiségre hány GB vagy MB adat lehet? Kártya miatt.
Baszod mennyiségre pl lesz egy kamerám ami 1280*720-ban tud felvenni és 32GB-ig kezeli le a kártyát. Na most nem mindegy hogy ha 10 percet veszek fel az 1GB vagy csak 100MB mert az 1,5 órás üzemidőre akár elég lehet a 16GB-os kártya is.
KB erre akartam kilyukadni
ConCorde Sportcam C8
2-2;5 ora,de inkabb akku fuggo.