Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elméletileg igen, a múltkori ConCorde SportCam c8 hoz kellene.
Gopro kompatibilis?
Cheap sport camera accesories?
Ebay-en hogyan keressek rá ha szereléket keresek a sportkamerához? Jól jönne olcsón pár tartozék hozzá.
Valóban a súly az megvan. Arcpárnával nincs gondom, megfelelő méretet kell venni nem kettővel nagyobbat. A mozgó és záró motyók köszönik jól működnek ennyi idő után is. Eddig egy baja volt csak a plexi ami nagyon karcos lett és cserélni kellett idén. Így tisztábban látok
Nagyobb súly,gyengébben fogó semmit nem érő arcpárna,felesleges kacatok amiknek a mozgatómechanikája,zárja kikopik.
Ettől kényelmesebb az állfelnyitós sisak, ott nem dörzsölődik a nyakpárna:
Ez a nyak párna minden fel-le húzással dörzsölődik,nagyon szoros.
Én is azért vettem ilyen sisakot hogy tudjam tisztítani cserélni a belét ha olyan lenne. de kopp kopp... közel 7 év alatt még bírja a kiképzést.
Csak a nyak rész és nem,de a fekete ilyen flokkolt részén kezdte elveszteni a flokkos részt.
Nem tetszett így csere,egy 999 es zajcsökkentö nyakrészét faragtam bele,picit más méretű a rögzítő gallér,de megoldható egy körömollóval,fain lett,
De beszerzek németből még ilyet,3 év és látszik a sok fel,levétel.
Régi össze esett, vagy ennyire elvásott hogy cserélni kellett? Enyém mosható párszor már felfrissítettem, eddig jól bírja (Nolan N103)
Most vettem új belét.
Nem kap fagyit a sisak.
Akkor marad a sisak, abba is belefér egy jó nagy "gombóc"
Abból sem.
Elvből én sem, csak muszájból...
Elvből nem dobozolok.
Vagy a motoron a hátsó dobozt rakatod tele gombócokkal :D
Ezért kell betartani ezt a mondást: autót, motort, szerszámot, asszonyt másnak oda nem adunk
Most várhatsz tavaszig hogy kipróbáld ezt az új megoldást
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ ..............basszzzzzz.
Arra nem gondoltál, hogy esetleg egymás után kettőt vegyél?
Ez igaz,viszont nagy bánatomra azt acsokis édestölcsért kedvelem aminek a felső részét mogyoróba vagy kókuszba mártanak,az meg max 5 gombóc.
Mert nem azon agyalsz hogy a következő kanyart hogy lehetne a leggyorsabban bevenni, hanem hogy ha csak 10 gombóc fagyi fér a kehelybe akkor azok melyikek legyenek és vajon mi az amit ki kell hagynod?
Én lassú vagyok,a fagyi az ami miatt megyek.
Mer` mentek, mint a zállat!