Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Barca-Real meccsre mentel?
Nézd meg a Puig-ot is, 40e az is, masszív konzolos, a vége ennek is felakadásbiztos és még pofás is!
En fotóztam
Így van, ezért találták ki.
A külön konzolosnak azért hasznos funkciója, hogy ha beakad valamibe, akkor nem tépi meg a blokkot, hanem "letörik" a konzolról. Ezt gyakorlatban is láttam már működni néhány SV-n. Szerintem emiatt megéri azt venni.
Persze,nincs wifi meg 2890 funkcio,csak szimplan jobban turi a vibraciot a felvetel es jobb a hang.
Nekem fontosabb motoron mint az hogy telefonon nezzem azt mit veszek fel,azt latom amugyis.
Kb egy hero2 szintjen van csak uj es nem lehet boviteni.
Hero2 viszont annyiba kerul mint ez hasznaltan.
Szóval az eredeti elképzelés az volt, hogy Erdélyben csinálok egy "útifilmet", de ezeknek az olcsóbb kameráknak a minősége ehhez nem elégséges. Az SJ4000 sem, a Sony AS20 sem, és az olcsó GoPro-é sem. Drágábbra meg nem volt pénz. Igazság szerint a fotomasinámmal is lehetne videózni, az valószínűleg megfelelne a célra (Sony NEX3N MILC képstabis obival), de az meg nem vízálló, sajnálnám tönkre tenni.
Tavaly rá voltam izgulva a témára, és az "olcso" GoPro a tesztek alapján gyengébbnek tűnt, mint a Sony AS20. Egy ilyet vettem is februárban a Tescoban nagyon akciósan, de 5 perc itthoni próbálgatás után (nem volt kívül a lakáson még) rájöttem, hogy az egész videózás marhára nem érdekel. Most szépen vissza csomagolva várja a sorsát, hátha egyszer előveszem még. Fotózni viszont szoktam, a masinát általában hurcibálom magammal motorozni is.
Siman jo,1080-as.
Van egy,vatta uj fejlesztes.
Bármelyik motoros boltban találsz, a legjobb az lsl-nek a külön konzolos verziója, de nyilván az is a legdrágább, kb. 40 rugó körül van, oszt szintén lsl és még más neves gyártó egyszerű gombája (amilyet én is eladnék maszek gyártásúban) ami közvetlenül a hengerfej csavarjának a "meghosszabbítása" és olyat 25 körül kapni mag ugyanebből a maszekot 8 rugó körül.
En del-nyugatra szeretek.
Az guriga taknyot nem ér...
Akkor lehet aláteszem a kroki emelőt, abból nagy baj nem lehet.

Amúgy gondolom típus-specifikus gombát kell keressek, merre érdemes elindulni?
Egyezerre csak az egyik oldalon csavard ki a csavart bár ha mindkettőt kicsavarod akkor is a helyén kéne maradni a blokknak ha nincs más gáz, de ugye jobb félni....
Tényleg, ha már bukógomba: a gépemen van valami maradványa bukógombának (szegény mindkét oldalára dőlt már), de azt le akarom szedni, szeretnék szépet, újat.

Ahogy néztem, a blokknak egy talán átmenőcsavarjára(?) van fogatva a gomba a vázon. Ha veszek újat, a csavart kicsavarom, akkor a blokk a "helyén marad", vagy alá kellhet támasztani?

Bocsi a láma kérdésért, sose volt még nagygépem :)
Van gopro 43-ert is.
hát ja...6x ennyi...használtan...!
ámátőr...!
Felnicsik es rovid karok a top a friss motornal.
Ha ennyi idősen még élsz már nem vagy kezdő, a motor az motor mindegy mekkora, 40-el is meg lehet halni.
gopro biztos hogy fényévekkel jobb, de tuti hogy nem is ennyibe került.
Én még kezdő vagyok nagymotoron (1500 km-t tettem a GS-be eddig), így alapból igen óvatos (egyébként amúgy is). Persze baj az mindig történhet...
Mondjuk én arra reagáltam mit írtál bár gondolom inkább viccesen mint komolyan, valamiért én ha vezetek bármit is állandóan azon agyalok, hogy ha épp beütne valami akkor mit tennék?
Legelső tartozék amit a GS-re vettem, az egy bukócső volt. "Sajnos" már be is hozta az árát: gondatlanul, nem elég vízszintes domboldalon oldalsztenderre letámasztva a motort, a hátsó doboz nyitogatása közben a vas elgurult előre, és el is dőlt. Így csak a bal bukócső lett karcos, semmi más. Az meg 3 ecsethúzás volt javításilag...
Úszunk vazze?