Jaja, bár én utcán is jobban szeretem a supersportgumikat. Bár állítólag nem tudom kihasználni, de lényegtelen. Nemrég tettem egy próbát a Pilot Powerral, és nem sok jó tapasztalatom van vele. Nagyjából jól tapad, de okozott meglepetést hirtelen csúszással, meg valahogy kanyarodni se úgy akar vele a motor ahogy megszoktam.
Ez a lényeg, igazából a ridertől függ, hogy miféle guma kell, nekem tök jó a D220 is a pályára mert amit megyek azt az is kiszolgálja, de aki már időt is akar mérni annak azért nem árt a ragacsos guma ami viszont ellensége a hosszú km-eknek.
Nem viccnek írtuk
Most pályázni szeretnél, vagy túrázni? Túrázni lehet bármivel, pályázni meg nem. Persze ha neked fontos a kopás, mert spórolni szeretnél, majd sokba fog kerülni a motor javíttatása, ha eldobod pályán a túlhevült gumi miatt.
Még érdemes D212, supercorsa gumikban gondolkodni, vagy Pilot One
Ezekben mind az a közös, hogy nagyon jól tapad, cseréve hamar fogy.
Mislenyre jellemzo az hogy sokaig tapad majd jelzes nelkul hirtelen csuszik ki alolad,palyan fontos ez hatarhelyzetben,viszont tartosabb mint a palyara kitalalt gumik.
Pirelli,dunlop szupersportok jobbak palyan,de jobban fogynak kozuton.
Hello.Adott a k5 sv1000s-em tavaly rákaptam a pályázásra igaz csak kakucs ringeztünk de kezdésnek jó nem akartunk rögtön hungaroringel bénázni.A kérdésem az lenne hogy milyen gumit vegyek ha azért jövök megyek a géppel de jövöre már euroringezni akarunk illetve h ringre is el akarunk nézni.thx a segitséget.p power3 és power 2ct-re gondoltam elsőre.fontos lenne hogy ne kopjon el a közepe gyorsan de a pályákon jol tapadjon döntögetésnél.thx
Mondjuk inkább azt, hogy majd kiderül.
Tudom, hogy neked volt valami Mugen cuccos ami feladta a harcot, de nekem pl. semmi gondom nem volt a kesztyűvel/kabáttal/gatyával/ruhával
Hibás darab pedig sajnos minden gyártótól / kocsi,motor, muszaki cikk, stb / kerül ki, de hálistennek a garancia egy létező dolog
Ez most már 2 éves készlet lesz, tavasszal mikor vettem a ruhát akkor 40 volt az ára annyit sosem adtam volna érte, talán ennyit megért.
Ja és akkor is rá volt írva a ruhámra hogy 249.000 helyett akció 159e. Most is ugyan az az akciós papír volta rajta
Ha fém tiszta alu tehát nem festett akkor sósavval, háztartási boltban kaphatóval amit ahogy akarsz hígítasz, de a hátulütője, hogy ha lehet ne csöpögjön máshová. Vagy fémtisztító paszta, az mondjuk biztonságosabb.
Most pályázni szeretnél, vagy túrázni? Túrázni lehet bármivel, pályázni meg nem. Persze ha neked fontos a kopás, mert spórolni szeretnél, majd sokba fog kerülni a motor javíttatása, ha eldobod pályán a túlhevült gumi miatt.
Még érdemes D212, supercorsa gumikban gondolkodni, vagy Pilot One
Ezekben mind az a közös, hogy nagyon jól tapad, cseréve hamar fogy.
Pirelli,dunlop szupersportok jobbak palyan,de jobban fogynak kozuton.
A machok a mekdonci elott sima sliccel villatanak.
Minden honapban kinyuvassza.
Tudom, hogy neked volt valami Mugen cuccos ami feladta a harcot, de nekem pl. semmi gondom nem volt a kesztyűvel/kabáttal/gatyával/ruhával
Hibás darab pedig sajnos minden gyártótól / kocsi,motor, muszaki cikk, stb / kerül ki, de hálistennek a garancia egy létező dolog
Ja és akkor is rá volt írva a ruhámra hogy 249.000 helyett akció 159e. Most is ugyan az az akciós papír volta rajta
Az akciok 90%a mokusvakitas.