Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A darázsgarázs, itt is hirdetnek.
Sajna már nem lehet kapni azt a típust mint anno, a mostaniak meg nem tetszenek. Kik azok a kengyelfutóék? Megint melyik márkaboltot becézed?
Lehet még kapni, nekem is hasonló van amit tavaly vettem és kengyelfutóéknál is kapni igen jó kesztyűket nem túl drágán, de mindegy, legyen vele szerencséd.
így van, egy szezon sokat megmutat majd a tartósságából.
8 éve nyüstölök egy anno 9e Ft-ért vett Rush-M bőrkesztyűt, most jött el az ideje a cserének mert kiszakadt a tenyér részen. Anno ha tudom hogy ez ennyit kibír kettőt veszek belőle.
Akkor vigyél magaddal valakit aki kicsit ismeri ezeket a gépeket, nem árt.
okés
Nincs hirdetés, előbb csaptam le rá :)

Budaörsi a srác, nemrég óta van nála. Megállt alatta, letette, mondta, hogy el akarja adni, nekem meg megvillant a szemem előtt a lehetőség.. :)
Keress itt vissza a topicban és ott van elérhetősége, épp a héten is felírta valamikor.
Atixhoz tudsz adni linket? nem talál nekem a google csak cég információ, meg hogy hova van bejegyezve stb..
köszi szépen
Jó lesz az. Ha meg nem akkor nem.
Alpinastars kesztyűt vett haverom, kicsit szűk neki és ki is bomlott a varrás a hüvelykujjánál. Másik haveromnak viszont 5éve jó... Na meg spyke is már jó pár éve hibátlan
majd kiderül, de nem biztos ha 50-ért veszek másik márkát az tartósabb lenne.
Itt esetleg Atix vagy kereskedésben.
Ez kevés, van valami hirdetése amit linkelnél?
sziasztok
hol tudok rendelni első lámpát SV 650-re? amilyen a képen a motoron van. hasonlóak érdekelnének.
köszönöm a segítséget!
Nemtudom ismeritek-e, 650S, kék, Raptor dobbal, RedBaron-os volt régen, onnan lett véve :)
Majd a zuzhato lomra keritek valamit amivel feszithetek mint pocok a lisztben.
Utana ugyis osszemegyek a szar korido miatt.
Nagy rá az esély, melyik az a motor, ismerhetjük?
Nekem is volt már sokféle gumim, de messze a legjobb a RossoII (leg drágább is)
Pedig a rosso2-vel ugy fordult a paratlan hengeres mint az alom,nagyon tetszett,nekem meg sosem volt ennyire tapados gumim.
Sziasztok!

Ha minden rendben megy, akkor hamarosan boldog gazdija lehetek egy K4-es 650S-nek :)

Szép állapot, órában kevés km (valójában se lehet többszöröse), viszont a jelenlegi tulaja legutolsó útján azt tapasztalta, hogy elment az erő, és 4000 alatt elég nehezen lehetett vele közlekedni. Felette okés volt, csak gyenge.
Szerencsére nem volt messze otthonról (1x km), így hazajött, majd letette.

Ami biztos, hogy az úton volt víz, és előtte cseréltek gyertyákat benne. Tehát nekem adná magát, hogy előjött a tipikus gyertyapipa-beázás.

Amikor nála voltam megnézni (egyébként kollégám, minden szava igaz), akkor már nem tudtam beröffenteni, kb 10 fordulat után lemerült az akksi (régóta áll). Nem is erőltettem, úgyis kéne olajcsere (gondolom felhígult kicsit a benzintől), kéne gyertya is, meg olajszűrő, hamár.

Kérdés, elsőre feltételezéseim helyesek, hogy az lehet a baj?

Illetve mit ajánlotok olajból, szűrőből, gyertyákból, esetleg honnan érdemes Pesten beszerezni?

Előre is köszi,
Atesz
Mondjuk rosso 2 vel sem voltam gyorsabb mint a power-road2 vel csak 8000 alatt nezett ki ugy mint a misleny 13e alatt ami ket szezon.Es nem mindegy hogy 35/evadot koltok gumira vagy 70 et.
Majd a jovo evi lomra guberalok ragadosat,legalabb avval tudlk vagizni a menok kozt hamar koridovel nem tudok.
akkor szerencses vagy, tobb ismerosomnek(4) is problemai voltak a markaval, bor es cordura ruhaval is. zipzar, varrasok elengedtek...
Nyílván, de szerencsére gyakran akad hátra ragacsos gumi