Én elengedem, akinek hasmenése van, hagy menjen, ahova akar. Borzalmas balesetveszélyes ilyen agresszív barmokkal a seggedben közúton hajtani, akár SV650, akár egy S1000RR van a segged alatt.
Egy 177 lovas kocsival simán pariban van a kicsi SV is 200-ig, szval szerintem ott más gond volt. Azon a gondon meg nem fog segíteni a nagyobb ménes.
Erről fogalmam sincs. Sosem használtam tanktáskát. Általában hátizsákot használok, de tényleg hosszabb távon nagyon kényelmetlen. Legközelebbre ha nagyobb túrára megyek hátra az utasülésre fogom felkötözni a csomagom.
Minden bizonnyal, nálad is arról árulkodik a 4literes fogyasztás hogy téged senki sem tud letolni az útról engedd el a hülye gondolataidat és láss tisztán, a 600as hornetemet a 177lovas 20D fogtam, akkor mit várunk egy 650es sv-től amit a hornet állva hagy ?
köszi mindenkinek a választ...a vstrom csak vészmegoldás lenne...sv jobban tetszik...
tanktáska elfér a mocin a méreteimmel? nem szeretek hátizsákozni hosszu távon...megöli az utazás komfortját xerintem...
valszeg az N kormányra átépítés azért segitene a dolgon picit...nem akarok nagyon ráfekvős pózt!
Én 2 méter magas vagyok pont, és én kényelmesnek találom az SV650S-t. Ami nekem már határeset, az a lábtartók, éppen elég a hely a lábamnak csizmában. Viszont kicsit össze kell hajtogassam a lábam, engem nem zavar, nem kényelmetlen, de van, aki nem szereti.
Nekem nem probléma rajta 4-500km, akár bő 600 sem, egész napos túra tekintetében, bár a 600km után már eléggé nyomta a hátam a táska, és amúgy a kuplungolás szokta ilyen hosszú utaknál elfárasztani a kezem. Munkábajárni amúgy nekem napi 2*9km-re viszont jobbat nem is kívánhatnék.
A V-stormot nem ismerem, nekem nem játszott anno a nagykerekű eleje miatt.
skacok...már csak egy hajszál választ el egy sv650S vételétöl...
vagy egy k8 vagy egy k9 van terítéken...
az a dilemmám... a magam 190cm enyién pocakos 115kg testtel mennyire lesz vagy nemlesz kényelmes ez a gép mindennapi városi melobajárásra és 500km-es túrákra? alternatíva még a 650es vstrom...
gs500rol váltanék nagyobbra...
Nem vezes de ki kell valamikor gorgozni.