Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak katyus de az csinalt egykis puklit a felnin.
Nem vezes de ki kell valamikor gorgozni.
Földesúton jártatok?
Tudta a Szotyis tempót tartani ?
Porvédővel szettben volt Petinél de inkább athenát rendeltem mert az van raktáron, minél előbb tudjak motorozni
És itt a bizonyíték, hogy a HSM nicknevű felhasználó nem egy bot vagy önálló életet élő függvénytáblázat hanem ember és motorja is van.
Igen, mint a többi, működik és olcsó.
Tényleg szuper volt, köszi!
ELIT szimeringel van valakinek tapasztalata ?
nem megy sokkal jobban mind a 20d, próbáld ki
Sajnos csak 2.5 V6 TDI A6 van ismerősi körben, az jó lesz?
Majd egyszer próbáld ki állórajtból lehet, de ha már gurul az autó akkor nézheted ahogy távolodik
Én elengedem, akinek hasmenése van, hagy menjen, ahova akar. Borzalmas balesetveszélyes ilyen agresszív barmokkal a seggedben közúton hajtani, akár SV650, akár egy S1000RR van a segged alatt.

Egy 177 lovas kocsival simán pariban van a kicsi SV is 200-ig, szval szerintem ott más gond volt. Azon a gondon meg nem fog segíteni a nagyobb ménes.
Jó volt ez a mai guri, kösz!
Erről fogalmam sincs. Sosem használtam tanktáskát. Általában hátizsákot használok, de tényleg hosszabb távon nagyon kényelmetlen. Legközelebbre ha nagyobb túrára megyek hátra az utasülésre fogom felkötözni a csomagom.
Minden bizonnyal, nálad is arról árulkodik a 4literes fogyasztás hogy téged senki sem tud letolni az útról engedd el a hülye gondolataidat és láss tisztán, a 600as hornetemet a 177lovas 20D fogtam, akkor mit várunk egy 650es sv-től amit a hornet állva hagy ?
köszi mindenkinek a választ...a vstrom csak vészmegoldás lenne...sv jobban tetszik...
tanktáska elfér a mocin a méreteimmel? nem szeretek hátizsákozni hosszu távon...megöli az utazás komfortját xerintem...
valszeg az N kormányra átépítés azért segitene a dolgon picit...nem akarok nagyon ráfekvős pózt!
Ha nem tudja használni, ugyanez lesz az FZ1-el is.
Én 2 méter magas vagyok pont, és én kényelmesnek találom az SV650S-t. Ami nekem már határeset, az a lábtartók, éppen elég a hely a lábamnak csizmában. Viszont kicsit össze kell hajtogassam a lábam, engem nem zavar, nem kényelmetlen, de van, aki nem szereti.
Nekem nem probléma rajta 4-500km, akár bő 600 sem, egész napos túra tekintetében, bár a 600km után már eléggé nyomta a hátam a táska, és amúgy a kuplungolás szokta ilyen hosszú utaknál elfárasztani a kezem. Munkábajárni amúgy nekem napi 2*9km-re viszont jobbat nem is kívánhatnék.
A V-stormot nem ismerem, nekem nem játszott anno a nagykerekű eleje miatt.
A méreteid sokkal inkább egy vstrom-ra illenek, mint kicsi SV-re.
V strom meloba meg turazni jobb lenne....
S van tervben,az jobban tetszik... majd max.átalakitom a kormányt N-re...
csak az a kérdés,h ekkora testnek kényelmes e ez a gép?
Ha már SV, akkor N-est keress szerintem. A másik az kínzóeszköz...
skacok...már csak egy hajszál választ el egy sv650S vételétöl...
vagy egy k8 vagy egy k9 van terítéken...
az a dilemmám... a magam 190cm enyién pocakos 115kg testtel mennyire lesz vagy nemlesz kényelmes ez a gép mindennapi városi melobajárásra és 500km-es túrákra? alternatíva még a 650es vstrom...
gs500rol váltanék nagyobbra...
nekem is ottkörül van...utoljára 3,6l lett az átlagom...