Namostakkor hozol cbr-t?
Kapsz ket szumatrai torpe feherelefantot es akkor nagylelku voltam.
Tegalabb nem kell azon tornod a buksidat hogy mukodik a tepozar.
Normál időben és esőben nincs bajom a tapadásával, de így eléggé kijött. Hőcserélőről letettem, takargatva hidegben is jó az olajhőfokom. Viszont a következő fejlesztés egy jobb első teleszkóp lesz. Hátra már megvan a GSXR rugóstag, nagyon baba. A gumi majd szerintem a következő szezon végén lesz cserés, addigra nagyjából el is fogy. Ha már megvettem a motorral elhasználom, használtan úgyse kapnék érte max gombokat.
Hajamra kenhetem az ABS-t, amikor csúszik ki a motor kifelé az ívről kanyarban a durvább takonyfoltokon.
Nem vagyok láma, amennyi tapadás van, azt ki tudom használni ABS nélkül is, de ha nincs tapadás, azon az ABS se segít semmit.
ABS-el is vagy pontosan ekkora tempót mehettem volna, vagy ugyanúgy a korláton kívül végeztem volna, ahogy így ABS nélkül nagyobb tempóval.
Hoztam egy fasza olcsó pályázós cbr-t. Egyik haver/tehát nem Te / mondja, hogy megvenné és mi az ára, mire közlöm vele, hogy ezt neked hoztam gombokért, erre Ő bekinál érte egy csomó tépőzárat, aminek nem bírtam ellenállni
Jó a vizes részen nagyon elmentetek, de az nem a motor sara volt, ott inkább 3X-osan túlbiztosítottam magam, nem is próbáltam nagyon tartani a tempótokat... Mondjuk így is párszor próbált kimászni alólam, hol az eleje, hol a hátulja, izgalmas volt.
Keresek Sv650 2006 hoz hátsó sárvédőt!
Kapsz ket szumatrai torpe feherelefantot es akkor nagylelku voltam.
Tegalabb nem kell azon tornod a buksidat hogy mukodik a tepozar.
Tehát Zoli már erre is ajánlatot tett
Egyben lesz cserélve, vagy az egész hóbelebanc, vagy csak a bele, de ez így nem maradhat.
Nem vagyok láma, amennyi tapadás van, azt ki tudom használni ABS nélkül is, de ha nincs tapadás, azon az ABS se segít semmit.
ABS-el is vagy pontosan ekkora tempót mehettem volna, vagy ugyanúgy a korláton kívül végeztem volna, ahogy így ABS nélkül nagyobb tempóval.
Megy ez neked.
Maskor ugyelj inkabb hogy az okoska mittomenmiket vagj at.
Nem jobb neked inkabb tuloraban atbaxni a kuncsaftokat lomokkal?
Ahhelyett hogy nekem hoznal olcson.