Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap 8-ra fehérváron leszek.
Várod az esőt? Holnap hyginettezek, ha gondolod és odahozod lemosom és akkor jöhetsz.
Őőőőőőő nem hinném,tényleg le kéne már mosni.
Kurva jó idő van....mennnnnyünk-e vasárnap valamerre?
Sziasztok!

Keresek Sv650 2006 hoz hátsó sárvédőt!
Szia! A hátsó sárvédő megvan még?
Namostakkor hozol cbr-t?
Kapsz ket szumatrai torpe feherelefantot es akkor nagylelku voltam.
Tegalabb nem kell azon tornod a buksidat hogy mukodik a tepozar.
"használtan úgyse kapnék érte max gombokat"
Tehát Zoli már erre is ajánlatot tett
Helyes hozzállás,azért mert a sor eleje halad,nem kell túlvállalni magad,úgyis megvárnak az elágazónál.
Ja, dehogy... Most esett le...
Egyben lesz cserélve, vagy az egész hóbelebanc, vagy csak a bele, de ez így nem maradhat.
Gondolod elég lenne csak a jobbost?
Bal elsőt?
Azért a bal elsőt is cseréld le.
Normál időben és esőben nincs bajom a tapadásával, de így eléggé kijött. Hőcserélőről letettem, takargatva hidegben is jó az olajhőfokom. Viszont a következő fejlesztés egy jobb első teleszkóp lesz. Hátra már megvan a GSXR rugóstag, nagyon baba. A gumi majd szerintem a következő szezon végén lesz cserés, addigra nagyjából el is fogy. Ha már megvettem a motorral elhasználom, használtan úgyse kapnék érte max gombokat.
tegyel ra ket jo gumit amint teheted, sokkal tobbet er mint a hocserelo vagy bármi
Hajamra kenhetem az ABS-t, amikor csúszik ki a motor kifelé az ívről kanyarban a durvább takonyfoltokon.
Nem vagyok láma, amennyi tapadás van, azt ki tudom használni ABS nélkül is, de ha nincs tapadás, azon az ABS se segít semmit.
ABS-el is vagy pontosan ekkora tempót mehettem volna, vagy ugyanúgy a korláton kívül végeztem volna, ahogy így ABS nélkül nagyobb tempóval.
Köszönöm,erre gondoltam.
Néha azért olvasd át a kommentjeidet mielőtt elküldöd és ha kell korrigáld, mert akkor lehet, hogy nem az jön le, hogy egy zavart elme írta
Szoval atbasztad sajst magad.
Megy ez neked.
Maskor ugyelj inkabb hogy az okoska mittomenmiket vagj at.
Ha lett volna ABS-ed, nem lett volna olyan ciki.
Hoztam egy fasza olcsó pályázós cbr-t. Egyik haver/tehát nem Te / mondja, hogy megvenné és mi az ára, mire közlöm vele, hogy ezt neked hoztam gombokért, erre Ő bekinál érte egy csomó tépőzárat, aminek nem bírtam ellenállni
Jó a vizes részen nagyon elmentetek, de az nem a motor sara volt, ott inkább 3X-osan túlbiztosítottam magam, nem is próbáltam nagyon tartani a tempótokat... Mondjuk így is párszor próbált kimászni alólam, hol az eleje, hol a hátulja, izgalmas volt.
Ma megin ideevett a penesz?
Nem jobb neked inkabb tuloraban atbaxni a kuncsaftokat lomokkal?
Ahhelyett hogy nekem hoznal olcson.