Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja.
leesett amúgy hogy mi ez?
azzal az a baj hogy elszívnám a hasznot, meg nem is legális
Vadkendert termeszteni garazsban ugy hogy senki nem veszi eszre tudsz?
nehogy azt hidd, nagy biznisz van kialakulóban, kiderült, hogy tudok solidworks-ben rajzolni
örülök neki. én annyiért vettem mint írtam. sajnos már nincs mibe beletenni.
na bammeg, nem is néztem a dátumot, csak azt láttam hogy más is osztja...
nekem nem gond. akadj le rólam. köszönöm.
nemis állítottam,h lehúzol bárkit...csak azt,h naon drágán adod...vstromhoz ma vettem szűröket meg olajat 11200ért...
Jo regi.
Tuti.
Pedig tényleg rendes srác: nem fütyül a víz alatt, nem eszi meg a kúpcserepet...
Szegény kupec mindig csak a bántást kapja
Ja, lehet kevertem valakivel....
A Kupec autószerelő, és nem buta gyerek.
Fejidomot kellett lerúgni egy órát rá,lámpát,kormányt felső villahidat.

Tavasszal meg túrtam könyékig a blokkba.
Vízpumpa csere.

Bizton állítom hogy ennek alapján még a műszakilag (amúgyis de ez most nem kérdés) segg kupec is megcsinálta volna.
Ez a Te gondod,max. 2400/liter
Nálam az a gond hogy csak hobbi. Szeretem csinálni de míg a típust meg nem ismerem A-Z-ig addig nem merek hozzányúlni sem. Így a szerelést sem mertem volna bevállalni az elején, most sem nyúlnék bele a blokkba.
De aki tud az tud.
Asszem a próbaúton a hókupacokat kerülgettem friss jogsival.
Szal igen volt türelem eléggé.Nem is mentem vele utána mert minek?-1-2 fokban nem jó menni.
Tavasszal meg volt brümm-brümm.
Csak azért szóltam mert az olaj és a sz űrő nekem is jó lett volna. Különben mindenkinek maga dolga mit mennyért ad el. Ha eltudja adni.
De így kénytelen leszek rendelni magamnak :D
Hát aki össze tudja rakni és van türelme ideje megvárni míg elkészül.
Én úgy voltam a motorral és a kocsival is ha kicsit drágábban is vettem de legyen egyben. Nem mondom hogy nem volt hibájuk, de legalább az első perctől kezdve tudtam őket használni.
szia
köszönöm, hogy reggel szóltál, módosítottam is, de ennek ellenére az okoskák nem bírják szó nélkül hagyni a dolgot. már megvették 15 000 ft-ért.
jújjjjjjj