Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most értem el idáig, akkor tárgytalan
másik okoska. számoljál 24750-8640 vagyis 16110 ft. senki nem fizeti meg az én rossz rendelésemet.
olaj 10W-40? szűrő jó a 2000-es évjáratú SV-hez?
Szombaton megyek BP-re, ha gondolod a szűrőt és 2l olajat megvennék.
Vagy egyben szeretnéd eladni? Esetleg írj pü-t és megbeszéljük ott.
Nem állítható? Pont ez lenne benne az okosság, hogy oda állítod, hogy csak akkor idegesítsen, amikor már nagyon kéne váltani... Jobb, mintha a tiltásba forgatás idegesítene....
Idegesített,kikapcsoltam.
Az tud azért hasznos lenni. Mivel a perifériás látásodban látod, hogy vadul villog valami, így nem forgatod túl véletlen, ha jobban meghajtod.
Okoska! Azért az a minimum háromezer pluszba van,a rendelésed meg nem másnak kellene megfizetni!
Őőőőőő a 2005-ös bugyikék esvét 2009ben 4500 Km-el olaszból hozták,5 kilóért vettem meg úgy hogy tél elején törötten megláttam,megvettem,Talán egy étkezőt és 370 körüli pénzt adtam érte.
Majd apránként megvéve a cuccokat N-est csináltam belőle.
KB a vége olyan 750-800 lett.
Még sosem vettem új járgányt mert nem tellett rá.
Családilag egy H astra ami új volt de azt pont telekeladás és egy 2008-as autópiaci összeomlás kellett hogy legyen annyi pénz illetve engedjenek egymillát belőle hogy meg legyen véve.

A váltóvillantó egy beállított fordulatszámon elkezd villogni.KB mikor kéne váltani féle jelzés.
Villog egy lámpa hogy válts fel. Vannak akiknek csak így megy
Akinek telik új SV-re nekem csak a régi csővázasra futja, de nem hiszem hogy sokat nézném az időt még ha lenne rajta óra is. Általában benzinkút mellett vagy templomtorony mellett elhaladva is látom az időt.
De mi az a váltóvillantó?
okoska, nekem nem szokásom senkit sem lehúzni, így motoros társaimat sem. innét rendeltem annó, nézzed meg az árakat, 24750 ft+posta volt, igaz gyertyát rosszat rendeltem ez az én figyelmetlenségem volt : http://motoralkatresz.eu/motorok/suzuki/650/159/2008/
amúgy meg tárgytalan mert 15 000 ft-ért megvették. már csak a 4 db gyertyám maradt ami banditba v
Ahhoz hosszabb táv kell,fél év kifutás.
Ennyire előre tudok látni és ez még nem rossz,bár leszálló ág van,de ez minden évben ilyenkor jön nomeg kitart márciusig.
Jelenleg sok a tök idióta aki azt hiszi beér az amit megrendel,de picit koppan mert már nemigen.
Főleg kárpitos vonalon,azon durván hiány van melósból speciel.
Kinyitja az ecceri az internetet rárepül kétmillió kép és webáruház.
Elbizakodottan azt hiszi hogy hát habzsidőzsi van és sirályság.
Oszt mikor a 10. bótban mondják hogy október 10.-étől csak az van amit lát ha más kell az január akkor koppan.
Ezt sohasem tudhatod.
Ja és én nem leszek hamarosan legatyásodva.
Több de sok kicsi sokra megy.
ha már csak egy kamerányi pénz hiányzik az álmaid CBR-éhez akkor vedd meg, adok szívesen kölcsön napi 50%-os kamatra
Nekem is van egy eladó Sony AS20-asom, összesen 5 percet nem ment (nem vittem ki az udvarról sem). Januárban akciós volt, de rájöttem, hogy a videózás marhára nem érdekel, maradok a fényképezőgépnél.
Hát,azért van 3-4 jelöltem.
Csak pénz kéne még hozzá.

Valaki nem akar kamerát venni?
Ez már nekem is feltűnt, hogy drágábbak és sz*rabbak a motorok a szezonvégi kínálatban, mint nyár közepén volt... (GS-re nézve is.)
Srácok miféle furmányos neppertrükk már az hogy egész nyáron egy motor nem megy el 300e-ért akkor leveszi a hahuról télire és ujra felteszi 350-ért?
miért adod a 2300ft/l olajat meg az ut.gyártott 1700ft olajszűrőt dupla vagy 2,5x áron?
az utángyártott is hifiltro? hfa3612 a légszűrő?
ezeket a cuccokat 11.300ftból abszolválni lehet...vagy még olcsóbban...
bárdinál kedvezménnyel: olaj 2.075ft/l
olajszürő 925ft
levegőszürő 2.800ft
Igazadvan. a 4db gyertyát nem vontam ki . Így 16 000 ft lenne és literes a motul és az új csomagolásban.
Mar az sv -n is volt.
De van fokozatkijelzo meg atlagfogyasztas jelzo es a max legnagyobb sebesseget meg a koridot is kijelzi nomeg van valtovillanto,pillanatnyi fogyasztas es az ora kei idozonas.
Mindenkinek nem lehet olyan flancos motorja mint neked, miénk egyedi és olyan órát teszünk rá ami csak tetszik
Ora van a muszerfalon.