Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem volt a gs-en meg apám gsrjén is...fölösleges rá...nem jobb annyival...söt semennyivel...
jaja. ezt is leinfóztam már. középkorú tulaj... állítólag egyben van a vas...minden gyári rajta...még a gumik is...dunlop d220...
Én nem tenném.
Sziasztok! Érdemes tenni a gépre a gyári helyett led indexeket?
a miskolci fekete N-es kivitel?
melyikre gondolsz?
2007-est pikkpakk találtam 820-ért kétgyertyásat 30e-el.
Ezt kis ügyességgel 750-ért elviheted szerintem.
Ha meg nem engedi annyiért van másik is hasonló áron.
Ne ragaszkodj az évjárathoz mert tényleg azon múlik volt e gazdája.
a hasonlo evjaratu sv-k is ilyen árban vannak...nézem a piacot tavasz óta...szépen el is telt az idei szezon...
igaz,bar azért nem elhanyagolható paraméter a futott km...
állapota meg lutri...nem látok bele a blokkba,h mi gatya es mi nem...
allitolag 6ezrenkent cserelték benne az olajat...
szép... jó vételnek tünik...remlik,h láttam volna... 550ért árulták?
miröl váltottál az svre?
én sor2 gs500rol tervezek váltani valami v2re... gladius,vstrom , sv trióbol nézek majd vmit...
2003 de 2004 6. Honapban lett forgalomba helyezve. Gyonyoru allapot es 39600km. Tenyleg szep. ☺☺
Viszont majd egymilla lesz a vége.
SV-ből enyiért majdnem újat kapsz.
Vagy olcsóbban ugyanilyet csak marad egy jó húzós szezonnyi pénzed.
Önmagában a Km csak egy szám.
Többet számít hogy volt e gazdája vagy nem.
jaja,megvan...
xerintem picit azért sokat használták ezt...
most 65e km... ha nálam volna,2szezon mulva átlépné a 100e kmt... idén is már 16e kmt mentem április óta...
egyetértek....jó a motorja...formára picit távolabb áll tölem...abban inkább már sv...
Ilyenen tanultam a nyáron (még a színe is stimmel ), a rutinpályán utáltam (nem túl fordulékony a GS-hez képest), de a forgalomban imádtam. Ez egy nagyon jó motortípus.
.. csapj le rá, ha még megvan. Vigyél magaddal hozzáértő szerelőt. A 65000 km teljesen vállalható még. A Gladius jobb mint az SV. Probáld ki egymás után mind a kettőt, és nem lesznek kételyeid efelől.
ennyi penzbol veszel svt ami nem ilyen homimotor
srácok...mennyire lehet gatyán ez a blokk 65e km alatt?
http://www.jofogas.hu/vi/36256089.htm
angolbol hozott motor...tavaly júl.papírozták magyarra. azota 15e kmt ment az elmult 15hónapban...
olajcsere elvileg 6ezrenként megvolt...szelephézag ezév nyarán állítottak,lánc is kb5e futott...
jaja,közben láttam. évjárat,futott km, állapot? szép az alsó spoiler rajta...
Nem. A jófogáson volt!
Hívd fel őket. Nekem se írtak vissza párszor.
Srácok, nem jár valaki a superzone felé? Jövő hétvégén mennék fel hozzájuk írtam nekik van e náluk készlet pár kesztyűből de még nem válaszoltak. Vajon nyitva vannak?