2007-est pikkpakk találtam 820-ért kétgyertyásat 30e-el.
Ezt kis ügyességgel 750-ért elviheted szerintem.
Ha meg nem engedi annyiért van másik is hasonló áron.
Ne ragaszkodj az évjárathoz mert tényleg azon múlik volt e gazdája.
igaz,bar azért nem elhanyagolható paraméter a futott km...
állapota meg lutri...nem látok bele a blokkba,h mi gatya es mi nem...
allitolag 6ezrenkent cserelték benne az olajat...
jaja,megvan...
xerintem picit azért sokat használták ezt...
most 65e km... ha nálam volna,2szezon mulva átlépné a 100e kmt... idén is már 16e kmt mentem április óta...
Ilyenen tanultam a nyáron (még a színe is stimmel ), a rutinpályán utáltam (nem túl fordulékony a GS-hez képest), de a forgalomban imádtam. Ez egy nagyon jó motortípus.
.. csapj le rá, ha még megvan. Vigyél magaddal hozzáértő szerelőt. A 65000 km teljesen vállalható még. A Gladius jobb mint az SV. Probáld ki egymás után mind a kettőt, és nem lesznek kételyeid efelől.
srácok...mennyire lehet gatyán ez a blokk 65e km alatt?
http://www.jofogas.hu/vi/36256089.htm
angolbol hozott motor...tavaly júl.papírozták magyarra. azota 15e kmt ment az elmult 15hónapban...
olajcsere elvileg 6ezrenként megvolt...szelephézag ezév nyarán állítottak,lánc is kb5e futott...
Srácok, nem jár valaki a superzone felé? Jövő hétvégén mennék fel hozzájuk írtam nekik van e náluk készlet pár kesztyűből de még nem válaszoltak. Vajon nyitva vannak?
Ezt kis ügyességgel 750-ért elviheted szerintem.
Ha meg nem engedi annyiért van másik is hasonló áron.
Ne ragaszkodj az évjárathoz mert tényleg azon múlik volt e gazdája.
állapota meg lutri...nem látok bele a blokkba,h mi gatya es mi nem...
allitolag 6ezrenkent cserelték benne az olajat...
miröl váltottál az svre?
én sor2 gs500rol tervezek váltani valami v2re... gladius,vstrom , sv trióbol nézek majd vmit...
SV-ből enyiért majdnem újat kapsz.
Vagy olcsóbban ugyanilyet csak marad egy jó húzós szezonnyi pénzed.
Többet számít hogy volt e gazdája vagy nem.
xerintem picit azért sokat használták ezt...
most 65e km... ha nálam volna,2szezon mulva átlépné a 100e kmt... idén is már 16e kmt mentem április óta...
http://www.jofogas.hu/vi/36256089.htm
angolbol hozott motor...tavaly júl.papírozták magyarra. azota 15e kmt ment az elmult 15hónapban...
olajcsere elvileg 6ezrenként megvolt...szelephézag ezév nyarán állítottak,lánc is kb5e futott...