Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lassabban halad, hanem konkrétan beáll a kocsisorba..
Komoly gondjai lehetnek annak aki ezt nézi a mentálhiénájával.
ezt csak Zolinak, mert az első is nagyon tetszett neki

https://youtu.be/I53HDr0-Qew
sajnos távolról sem igaz de azért köszi
meglátjuk mennyi marad a gatyámból az ügyvédes móka után
ha álnéven szeretnék trollkodni akkor rendes kamureget csinálnék, nem ilyen bénát mint mondkjuk a Zoli3200 a Zoli32 helyett
A nem száguldozom városban nem egyenlő azzal, hogy lassan megyek.
Nagyon pörög, 3 órája nem néztem be, ezalatt keletkezett még 3 oldalnyi flame
Nem annyira tanulságos, de szórakoztató
Na majd ha ilyet csinálsz.

http://youtu.be/_PNU84bbass
Csak piszkálom.
Amilyen profi vagyok, simán megműtöm magam. Elméletileg..
Még véletlenül sem, Ő jól motorozik és igencsak az élbolyban volt amíg akart menni, de majd újra eljön az idő mikor motort vesz és megitn tolja, na meg ha jól emlékszem nem voltak hasonló beírásai.
Úgy tudom hogy te lassan haladsz városi forgalomban, régebben pont te ecsetelted azt a témát is.
Most meg sietősebb, mindenféle autók között.
Már ha valaki olyan mit ahogy te vezetsz, mert aki egy jó szerpentines részen halad is az igencsak megtanulja dönteni a gépet, hogyan kell fékezni időben hogy az íven maradjál, kigyorsítani a kanyarból.
Autópálya is tud élvezetes lenni csak nem úgy ahogy te közlekedsz.
Felőlem lehet fejben is aranyered.
Jaa, az csak póz, fejben már felemeltem
Így csak aranyered lesz.
Laller?
Nekem nagyobb tapasztalat néhány sietősebb városi kör, ahol a mindenféle autó között mindenféle úton, még 100 féle veszélyforrásra kell figyelni. Ehhez képest a kanyargós szerpentines részen meg kb. csak gyönyörködni kell a tájban, és a legnagyobb veszélyforrás egy időben észre nem vett kátyú esetleg vízátfolyás....
Persze, meg lehet győzni az ellenkezőjéről, de én így tapasztaltam. Autópályán meg aztán végképp 0 tapasztalat gyűlik, mész egyenesen napestig anélkül, hogy bármi történne.
Luke,használd az erőt.
Jah hogy ilyen önkényesen meg lehet mondani, hol hány kiló tapasztalatot lehet gyűjteni?

Na már most ha a kocsisorokban csorogsz, gyökketővel, szögletesen kanyarodsz be szintén gyökkettővel az utcasarkon az tényleg marha nagy tapasztalat, váltó és kuplungkezelésből. Ehhez képes aztán tényleg piha egy akármilyen, aszfaltos kanyar orientált túra, ahol végig 3-4-5-ben lehet borogatni a gépet, amíg le nem ér róla valami
Legalább ott csődör leszel, a többi helyen kivert fsz
Dehogy a rögeszmém... Csak ez jön le arról, amit néhányan írkálnak.
Lehet, ezekszerint nekem sosincs az agyamban a helyén a gépszíj, passzolom. Ha nem akarom érezni az erőt, akkor inkább elkérem anyámtól a kis 75 lovas 15 éves kocsit, aztán megyek azzal, gyök2-vel csorogni az is jó, a 160-as utazót is tudja és még kényelmesebb is.
Valami ilyesmi.. Mostanában olyan keveset motorozok, hogy már emlékezetből megyek, nem rutinból
Na ja de nemmindegy hogy mondjuk parassapusztáig szaladok el 200x vagy elcsatangolok a fél alpok-kaukázus vonalon.