Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Huhh az SV sportosabb a banndit túrásabb.SV-n állítható a futómű banditon nemigen,sv ráz,vibrál basndit nem.
Menj midkettővel és amelyik bejön.

És ahogy egyik fórumtárs mondta SV1000-es az Ember motorja a Sornégy az bu...nak való.

Vagy valahogy így.

nemrég volt fórum flane cliffhanger a bandit topikban ott kivesézték a bandit 1250 jó tulajdonságait.
Sziasztok!

Motor vásárlás előtt állok. Eddig a Bandit a szimpatikus, de az SV1000-eket is nézegetem.
Felteszem a kérdést, amit a Bandit fórumban is feltettem:
"Miben más az SV1000 az 1250-es Bandithoz képest?
SV1000-est 1,2-1,5 MFt között már elég jók vannak.
Azt tudom, hogy az SV V2-es, a Bandit pedig Soros 4-es. Ez biztosan nagy különbség. A Bandit pörgősebb, az SV nyomatékosabb? Az SV alacsonyabb fordulatszámon működik, kevesebbet kell váltogatni? Az új Banditokban nagyon szimpi az ABS. Egy ilyen rutintalannak, mint én, gondolom nagy segítség. Kinézetre mindkettő tetszik. "
Gastra hengerfej,szívócső 2. inyektort és a csappantyús kipufogógáz visszavezetést tartalmazó része,elég hitvány az a megoldás hogy az öntvénybe vágott menet fogja fel az egész kramacot,betekerve nemegész 10 Nm nél már nem maradt benne menet.
N jó akkor elég a centis,tény hogy annyit fogott,láttam a csavaron csak ez alapján törpöltem hogy jobb lenne több.
Ha az centis, akkor a helyén 1,2-1,3-ra biztos nyúlik a menetprofilban. Simán megfogja a csavart 25Nm-ig, neked meg elég oda 20Nm is. Kérdés a csavar fej profilja. Az első féknyereg csavarja sem megy mélyebben a furatba és ott a 30-at elviseli. Elviekben a menetátmérővel egyező menethossz is elég kell legyen. Nem egy satut akarsz rögzíteni, jóformán terhelve sem lesz.
M8x1,25.
Mi a menetátmérő?
Talán még ő ösztökélhetne.. több ötletem nincs
Ápropó helicoil.
KB 1 centis bizgerét kaptam csak a készletbeAzt amit be kell tekerni a kifúrt-menetvágott részbe.
Namost mivan ha KB kétcentis az a menethossz ami a hengerfejben szar.Beletekerhetek kettőt ezekből a szarokból vagy inkább szerezzek kétcentis bizbaszt?
Hátt............a végső indok hogy kicseszett lusta vagyok.
Esőruha, elemlámpa? Ha nagyon esik, vegyél fel bukót is
25ért vihető.
épp ma raktam rá a legfrissebb eu térképet meg a topmap magyart. 8gb samu sd kártyát is adok bele.
jaja,már vannak izzók íbéjen,amik blútúszon meg wifin vételezik az áramot
Edison az esőre és a drótnélküli villayra is talált megoldást?
Szerencsére Edison óta ez a probléma megoldottnak számít
Mert reggel hettol este hetig mást csinálok.ezen túl meg sotet van.
Ez a téli nickneve.
Még nem raktad össze? elég sokat esik az eső mostanában lehetne szerelni, mást úgysem lehet csinálni...
LÍassan felszúvom magam,de előtte a kocsit kell életre keltenem.
Szőrnyű, told be a garázsomba majd én levakarom róla a genyát
Nem nézek ilyen nívós zenei terméket.Csak ezeket.

http://youtu.be/VDSnLcu2HTI
Nekem erre ennek a refrénje ugrott be
http://youtu.be/Btgly6az_J4

Ugyanolyan hanyag szemétláda vagyok még mindig mint tavaly.
Bebaxtam a sarokba.
Motort leraktátok már? Én már 80%-ban eltettem télire, fel kéne tankolni spuris benzinnel, meg akksit kivenni. Mosás, polírozás, ápolás megvolt. Még az egész éves retket is lemostam a bőrruháról :D sőt le is ápoltam az is
UP.