es? 20at fizettel erte, nem? Nekem egyszeruen ment a masolas, fejemen van igy nincs vibracio, de a gopro is berezobalt amikor a tankon volt. Menuvel nekem semmi bajom, ki kell ismerni es akkor egyszeru mint a bot. Telefonnal neha nem működik jol. 20ezerert jo. Akinek jobb kell az vesz hero3at 6* ennyi pénzért
A sony csak a teszkó akcióban volt 22 rugó.De kegyetlen szar a hangja,vibrál a képe,és a menüjénél elcseszettebbet az ufok se tervezhetnének.
A felvett anyag átmásolása kész tortúra.Mindezt valós áron 42-45e-ért már nem annyira jó.
Főleg hogy a belépő 43-e-res gopo kenterbe veri kezelhetőségben,képminőségben,a hangja sem akkora macskanyávogás a szögesbakancs alatt mint a sony-é a vibrációtűrése is jobb ugy hogy nincs benne képstabi.
Egyenlőre lesz egy eladó gopro 960-asom és egy sony as20-asom.
a sony egy 20asert teljesen jó. Ha ez nem teved el, felhos idoben is talal jelet es nem zavarja meg egy nagyvaros akkor ezzel sincs nagy baj ezert az árért. Tartoja erdekes, nekem azzal meg semmi bajom.
Amúgy ezt mondtam anno a cikkben.Ez nem wayteq.
Egy másik kínai gyártó termékét cimkézték ujra.
Csak a sok ostoba biorobot azt szajkózza jobb mint a garmin és még olcsó is me hogy a wayteq az jó az autómban 12 rugóé akkorezis az.
na persze az autóst befeccölt a cég tervezésbe mert eladhatnak pár száz millio darabot de motorosra nem érdemes külön fejleszteni 2-300e db ért.
Ezért megvették és átcimkézték az alin meg ebayon all terrain 4,3-asként forgalmazott cuccot.
Alapvetően nem rossz,de rezisztív érzékelő van a képernyő felett és valami nagyon régi talán 5-8 éves a háttere a belének.
Így első hideg indításkor lassan talál rá a műhódakra de utána elég jól ragaszkodik hozzájuk,nincs antenna a gps vevőhöz így könnyen le tudod árnyékolni egy masszívabb fém tartó lapjával,ami könnyű mert ilyen hitvány tartót amit adnak hozzá rég láttam.
Kis bütyköléssel megoldottam ezt a kérdést.
Láthatósága jobb mint egy táskába dugott autós navinak de nem éri el a kívánt szintet,nagyon fényes nappal ha delelőn van vagy a hátad mögött ez sem látszik,külön vicc hogy a kijelző fólia igen fényes és így kicseszett tükröző dolgot kapsz.Ez is megoldva.
Összegezve jobban használható mint bárki más de azt ne vegye be senki amit a csóró vernyákolókórus mond hogy felébe-haramadába kerül és jobb mint egy márkás garmin-tomtom-stb.Mert nem igaz.
A sony as20-nál is bedobták hogy negyedáron jobb mint a gopro és szart sem igaz.KB ugyanez a helyzet.
Használom míg elszánom magam és túrok egy használt 390-es zumo motoros ugyanennyiért és eladó lesz ez is.
Index motoros fórumán valami újgazdag vállalkozó nem régrn vett 6 milláért motort, nekem 300k volt az extralistán a gyári navi. Ennél többet nem tudok a dologról, de szíven ütött hogy a 3 darabos gyári dobozszettért (500k körül) meg a naviért másfélszer annyit bírt kicsengetni, mint én a komplett "új" vasamért...
nincs rajta meg navi program, igo lesz de egyelore lusta voltam. Ma jott meg, kibontottam. Kicsit nyomkodtam, érintője egyáltalán nem tetszik, lehet mert a tefonokhoz viszonyitom. Kezbeveszem es gagyi, gyenge anyagminoseg.
Lehet hogy csunyasaga ellenere jo lesz. Nekem a nem motoros(nem tudom a jeloleset) sokkal minosegibbnek tűnt hasonlo aron.
De konkrétan mi nem tetszik rajta? Jó a fényereje, pillanatok alatt talál műholdat, vízálló, és marha sok tartozék jár hozzá: legjobb talán a fixre beépíthető tápegysége szerintem.
Az meg hogy hogy navigál, az a rajta lévő / rátöltendő programtól függ szerintem.
A felvett anyag átmásolása kész tortúra.Mindezt valós áron 42-45e-ért már nem annyira jó.
Főleg hogy a belépő 43-e-res gopo kenterbe veri kezelhetőségben,képminőségben,a hangja sem akkora macskanyávogás a szögesbakancs alatt mint a sony-é a vibrációtűrése is jobb ugy hogy nincs benne képstabi.
Egyenlőre lesz egy eladó gopro 960-asom és egy sony as20-asom.
K6-os 650S hez keresnék fejidomot ill fényszórót!
Hátha akadna valakinek :)
Egy másik kínai gyártó termékét cimkézték ujra.
Csak a sok ostoba biorobot azt szajkózza jobb mint a garmin és még olcsó is me hogy a wayteq az jó az autómban 12 rugóé akkorezis az.
na persze az autóst befeccölt a cég tervezésbe mert eladhatnak pár száz millio darabot de motorosra nem érdemes külön fejleszteni 2-300e db ért.
Ezért megvették és átcimkézték az alin meg ebayon all terrain 4,3-asként forgalmazott cuccot.
Alapvetően nem rossz,de rezisztív érzékelő van a képernyő felett és valami nagyon régi talán 5-8 éves a háttere a belének.
Így első hideg indításkor lassan talál rá a műhódakra de utána elég jól ragaszkodik hozzájuk,nincs antenna a gps vevőhöz így könnyen le tudod árnyékolni egy masszívabb fém tartó lapjával,ami könnyű mert ilyen hitvány tartót amit adnak hozzá rég láttam.
Kis bütyköléssel megoldottam ezt a kérdést.
Láthatósága jobb mint egy táskába dugott autós navinak de nem éri el a kívánt szintet,nagyon fényes nappal ha delelőn van vagy a hátad mögött ez sem látszik,külön vicc hogy a kijelző fólia igen fényes és így kicseszett tükröző dolgot kapsz.Ez is megoldva.
Összegezve jobban használható mint bárki más de azt ne vegye be senki amit a csóró vernyákolókórus mond hogy felébe-haramadába kerül és jobb mint egy márkás garmin-tomtom-stb.Mert nem igaz.
A sony as20-nál is bedobták hogy negyedáron jobb mint a gopro és szart sem igaz.KB ugyanez a helyzet.
Használom míg elszánom magam és túrok egy használt 390-es zumo motoros ugyanennyiért és eladó lesz ez is.
az en telefonomat lehet nyomkodni kesztyűben is, csak neha nem azt nyomom amit akarok
na majd kdierul, megprobalom ra varazsolni az igot.
A telefonon kapacitív az érintőképernyő, ezen meg rezisztív, magyarul megnyomni kell, nem pedig megérinteni. Azt meg lehet motoros kesztyűben is.
Lehet hogy csunyasaga ellenere jo lesz. Nekem a nem motoros(nem tudom a jeloleset) sokkal minosegibbnek tűnt hasonlo aron.
Használható.
De ne várj sines,szagos hallivúúdi csillogást.
De van béjemvé navi 135e-ért.
Az meg hogy hogy navigál, az a rajta lévő / rátöltendő programtól függ szerintem.
Teljesen jó a láthatósága.
De minek,titta jó a napellenző rajta.