Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jolvan dani :D szarajevoba tevedj be, csucsforgalomban, olyan esoben hogy elottem a 3.autot mar nem lattam es memorizald az utat a terkeped alapjan :D ugy hogy mar elotte 250kmt vert az eso es 10fok alatt is volt a homerseklet :D
Térképen mindig megnézem,hogy a kijelölt etapon épp hol tartok,szeretem tudni merre járok........térképpel lényegesen többet mentem mint navival,de egyszerűbb ha segít a gps.
Hát egyébként a sony z széria már tökre jó ilyen célra is. Dehát folyamatosan úgyse nézed azt a térképet, alapvetően több km-t mész egyenesen. Nálunk amíg esett addig én leszedtem , majd visszaraktam amikor már egyáltalán nem volt semmi vész. Ha nagyon kanyarogni kell, megállsz aztán megnézed és memorizálod a következő 4 helyet ahol el kell fordulni. :D Régen elmentek egy papír alapú térképpel, nemhiszem h így lehetetlen.
Vízálló telefont használok....
es esoben mit csinalsz? :D nekunk szar volt, veraktam a tanktaskaba, tolteni nem lehetett mert tulmelegedett es kikapcsolt, beparasodott a terkep zseb.
Én egy szaros telefonnal mentem végig, úgy hogy rátettem egy offline IGO-t.. annyira hibátlanul vitt mindenhol, hogy az valami hihetetlen. Csináltam neki tartót kormányra, meg odavittem egy USB aljzatot és lese merült. Plusz ezen felül ugye a wifis kamerát tudtam kezelni meg zenét is hallgattam fülessel. Jó volt!
toltoje ami miatt megeri megvenni, ezt nem hinnem hogy szet rázza. Az ahtos gpsnel az usb csati tort le a nyakrol, ezen nem fog
már megin megy a feszkózás? :)

jelentem: lezártam az első olyan szezont, amikor nem voltam saját szórakozásomra semmilyen túrán. Egyszer voltam Szomor-Bajna-Tinnye-stb körön, de csak mert Bajnán volt dolgom. (Fűkasza szerelés majd vele való dolgozás is). Nem voltam Zakopaneban, sem 577-en, sem sehol. Lett volna egy szlovén menet, csak sajnos ezt az eső elmosta.
Nem kell azt állandóan bámulni,mutassa az utat,meg nagyjából látszódjon.
Az autós navival is elmentem bárhová,még most is azt használnám ha nem rázza szét a motor.
Viszonylag nagy számú és mennyiségű letöltés és feltöltés után már nem törölnek az oldalról. Én volt hogy fél évig nem léptem be és semmi gond nem volt.
Sony AS20! Hát 60.000t már nem adnék érte, de 20at simán megért. Van egy prestigionk is az is 60 körül volt, de ez annál jobbat csinál amugy.. :D De legközelebb már goprot vennék éénis.. fixen.. televagyok..
Nekem ilyen gondom nem volt,
Ha nem fog eltévedni akkor leszarom hogy gagyi kézben fogva

az basz most hogy ncore törölte a felhasználómat mert 12hete nem léptem be
Nem vagyok sértődős.
5 kamerára sem költöttem egy gopro hero 3 árát,szal csúcsot én se vettem,és ebből szanálás lesz,meg valszeg beépítem valamibe egyiket.Projectként.
Marad a sima hero hd.

De eléggé elkalandoztunk.

Megvetted a gps-t mer a kutya istenítette de én akkoris mondtam hogy nemúgyvan és csak féligmeddig igaz......láthattad,foghattad,kipróbálhattad volna de nem.
Mpostmeg nemteccik mer a kutya túlzott............hogyisvanez?
Anyniért vetted te is, nem ? Lehet azért mert akciónélkül senki sem veszi. Akcióval megvetted, készletig volt az akció. És ennyi pénzért ezt tudja.

De mehetünk tovább, minek egy csúcs kamera ha úgysem használod ki ? Te írtad nemrég hogy a szardíniai videókhoz hozzá sem nyúltál, akkor minek ? Tudod, én nem költök valamire sok pénzt ha nem használom ki.
Nem akarok jobban belemenni mert csak sértődés lesz belőle
Mé te mint bennfentes tudor te is azt szajkozod hogy 20e a sony as20...........holott lófaszt.
Teljesen baromság, nem erről van itt most szó. De elszarom, úgysem lehet megmagyarázni.
kb dobja mert elég gagyi.

Mondok neked érthetőbb példát.

Kürtőskalács.
Nyílik écs másik felén egy új üzlet.És nééé 299-ért mérik a cuccot.
Elmaradoznak a vevőitek és a pofátlanja még be is nyögi hogy mé 700-a tietek mikor sokkal nagyobbat kap háromszázé a másiknál.
Te tudod hogy a tied bio,valódi dió-mogyoróval van nem kirgizisztánból áfacsalással behozott lisztből diópótlóval de z ecceri juzernak megragad a 299-es ár mert ugyan féléve feleelte apránként 599-re a szart de akkoris megkapod a képedbe hogy máshol 300 m harácsolsz ennyit.
Érted?
jó, akkor teljesen igazad van. Dobja ki mindenki a sony kameráját mert egy szar.
Árban ezek vannak közel egymáshoz.A onynak mayactioncamnál az árai.

AS20 59900.-
AS30 73900.-
Az1 mini 73900.-
AS200v 85900.-
X1000V 132900.-
As200VR 112900.-

gopro 43900-tól 152800-ig.

Hasonló árak.Egyszeri buktaakciot promócéllal dőreség összehasonlítani normál egészéves árakkal.

Ez olyan mint a yamaha Mt09 bevezertőnek 2,4-ért majd suttyomban csak felemelték a tervezett 3 millára.
Úgy már más a lányzó fekvése.
Nincs is már as20 szerintem, a sonynak lett új szériája. Kisebb kompaktabb. Most egy 2 éves kamerát hasonlítasz egy olyanhoz ami most jött ki 2 hónapja...
Már nem juthatsz hozzá 22245-ért értsd már meg.
Egyszeri akció volt.....elmúlt mint a sárgaesvé mánia.
Most 59e.
nem en vagyok a nehez eset.... te olcson jutottal a goprohoz, nekunk nem hoznak amerikabol olcson. de a teszkoban barki hozzajuthatott 22ezerert a sonyhoz, 22ezerert igenis hasznalhato videot csinál.

Rendszamtarto nyulvanyon volt nekem a sony, remegett de nem annyira hogy nezhetetlen legyen. A gopro is ugyanigy berezonalt igaz az az a hondan volt.

jobb a gopro, oke. de az nem 22ezer. 22ezert azt adja a sony amit el lehet várni.
Huhh nehéz eset vagy.
Most van nem a multban.

A benzinen is lehet sírni hogy 20 éve 500-ért nyomtam tele a warnyut.De most most van.

Összehasonlítás a kezdő gopro 43e a myactionnál,Én olcsóbban jutottam hozzá.

Így szerintem szarabb a 22900-as sony.Ugy hogy több a csilli funkciója amit nem használok.

A remegés meg mennyiség függő,ha gázra úgy hullámzik be a sony hogy nem látok semmit a gopro meg enyhén az nem mindegy.
Jah tévedés az emagnál 59000.-