Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akad
Ennyi pénzed van?
Ámokfutó!
dísznek
Minekneked?
megjott ez a wayteq xrider... bar ne jott volna meg

Nem ez ruszki talán.
Mecsekit még nem láttam.
Némá, mit találtam Nem a mecseki kiülős?
http://youtu.be/CHKIZ3w1p6g
Szoktam olvasgatni mert jobb mint a keresztrejtvény és egy nyomozó társasjáték együtt.
Szörnyülködhetsz itt is, de már nem akartam oda is belinkelni
Nemigen,most is borzalmas,2x olvasom el mindig reflexböl mire kibogozom.
Há magára vette, micsinájjak ?
Azt észrevetted, hogy félig megjavult a helyesírása? Szerintem a fiának diktált
Én is át fogok térni az olajos megoldásra. Már meg is vannak hozzá a cuccok, csak semmi időm nem volt még összerakni.
kislanckerektol lehet vagany kitakaritani, pfuu de utalom a sprayket. Ezert nem is fujom
Megfontolom. De akkor már gsxr váz kéne, az passzol a tervezett gsxr telókhoz.
Ebben az a vicc, hogy ennyi maradt rajta a 600km-es hegyi túra után... Kb. 800km-t tudtam menni egy alapos fújással, ami elég jó, és akkor is csak az ominózus esős menet mosta csak le.
Ez amúgy egy sima , elvileg teflonos spray, Yamalube, még a szezon elején vettem. Meg vagyok nagyon elégedve vele, nagyon szépen teszi a dolgát.
Lengokar es vaz cseret javaslok a lanc mellett.
hulyeskedek csak. Mivel kened amugy hogy ilyen vastagon van rajta? motulnak az az ecsetelos cucca?
Ez a kép ~200km-el készült korábban, mint amiket most csináltam, akkor lőttem, mikor hazaértünk a Tátrából.
Itt még szemre minden oké.
200km alatt nem kéne hirtelen halált halnia a láncnak.
Ha kuka lenne a lánc, akkor valamit lántom kéne rajta, nem? Rozsdát, sérülést, nyúlást, bármit. Magától csak úgy nem lesz féloldalas.
Ha meg mégis féloldalasan nyúlt, akkor hozzákopna ("nyúlna") hamar a másik oldal is, mivel az húzzná onnantól az egészet. Javíts ki, ha tévedek.
az pedig csere lesz, kezdj matekolni
A láncnak szvsz semmi baja. Egy rovátkával van csak előrébb húzva a legbelső álláshoz képest, ápolva is volt elég rendesen. Korábban nem volt ilyen a kopása. Lehet tényleg nincs pontosan a helyén valami, kb. 850km-el ezelőtt kaptam egy kéretlen vendéget a gumiba, és akkor volt gumisnál kiszedve a hátsó kerék... Bár ők elég alaposak/óvatosak voltak.

Latom piszkalod az alvo oroszlant.
Gsxf topik.
lancszett csere...
Rendben, köszi mindkettőtöknek! Utánajárok, mit tudnék vele kezdeni.