Kérdezném a tapasztaltabb/hozzáértó fórumtagoktól, hogy láttatok már ilyen "láncképet"? Betettem két képet, amit furcsállok, hogy a láncnak az egyik fele kb. fémtisztára "tisztult", míg a másik felén se kép se hang.
Mielőtt kapnék a fejemre, hogy nincs gazdája a motornak, felteszek mégegy képet, ami az említett kép előtt 18km-el készült, már akkor le akartam ápolni a láncot, csak végül elfelejtettem, de nem gondoltam gáznak, mert még volt rajta cucc, csak látszott, hogy már fogyóvban. (Eső betett kicsit neki.)
Szóval ez így normális, hogy így fest? A kereket megnéztem, a "rovátkák" alapján nincs benn ferdén.
Jut eszembe,én kértem engedélyt a csoporttartozáshoz?Bár nincs ilyen csini esvém csak egy túlkoros bébiszamovárom................vagy amivel az angolok teátfőznek.
én is most vetem :) nincs még 1 hete :)
Azt mondod, lehet lelazult?
Mielőtt kapnék a fejemre, hogy nincs gazdája a motornak, felteszek mégegy képet, ami az említett kép előtt 18km-el készült, már akkor le akartam ápolni a láncot, csak végül elfelejtettem, de nem gondoltam gáznak, mert még volt rajta cucc, csak látszott, hogy már fogyóvban. (Eső betett kicsit neki.)
Szóval ez így normális, hogy így fest? A kereket megnéztem, a "rovátkák" alapján nincs benn ferdén.
Kell egy?
Ahhoz egy éjszakát kell töltened Sanyival, ez a beavatási szertartás!
Kérek endedélyt a csoporthoz való tartozáshoz! :)
(bő 1 hete került a tulajdonomba ez a K4)