Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy bogyó írta, ferdén fut, ezt méregetéssel ellenőrizheted és beállíthatod, illetve rájöhetsz, hogy mitől ilyen.
Ne aggódj, nem tartozol ide, csak elviselnek
szép motor :) széles utat !
én is most vetem :) nincs még 1 hete :)
Arra sajnos nem jó.
Táblázattal nem megy?
Megnézném én, de nincs dugós készletem, úgy meg nem tudom leszedni.
Azt mondod, lehet lelazult?
Vedd a fáradságot, és nézd meg elöl a kislánckereket is. Így "első blikkre" pedig mégis csak mintha ferdén futna a láncod.
Mármint az első kép, ami korábban készült, és a második a mostani állapot, egy úttal és 18km-el "gazdagabban" az első képhez képest.
Kérdezném a tapasztaltabb/hozzáértó fórumtagoktól, hogy láttatok már ilyen "láncképet"? Betettem két képet, amit furcsállok, hogy a láncnak az egyik fele kb. fémtisztára "tisztult", míg a másik felén se kép se hang.
Mielőtt kapnék a fejemre, hogy nincs gazdája a motornak, felteszek mégegy képet, ami az említett kép előtt 18km-el készült, már akkor le akartam ápolni a láncot, csak végül elfelejtettem, de nem gondoltam gáznak, mert még volt rajta cucc, csak látszott, hogy már fogyóvban. (Eső betett kicsit neki.)
Szóval ez így normális, hogy így fest? A kereket megnéztem, a "rovátkák" alapján nincs benn ferdén.
Jut eszembe,én kértem engedélyt a csoporttartozáshoz?Bár nincs ilyen csini esvém csak egy túlkoros bébiszamovárom................vagy amivel az angolok teátfőznek.
ááá, 1000 ccm alatt nincs élet és abból is csak a sárga fekete k5 gixxer
A GS fickós...
Kell egy?
én is csak ezért nem veszek megint mert itt mindig csak a buzulás megy
Én nem vagyok SV-s!
Azért ezt a Kék osztriga bárban ne nagyon hangoztasd!
Már ott se...
Kiernyőzöl a feladatból?
Itt még csak,csak,na de otthon?
Na jó, megetették, meg is lepődtem először, de hát....
legalábbis Neked ezt mondták a múltkor
Az csak a lányaim pasijainak jár, itt nem vagyok én senki.....
Áhh...
Ahhoz egy éjszakát kell töltened Sanyival, ez a beavatási szertartás!
Sziasztok!

Kérek endedélyt a csoporthoz való tartozáshoz! :)

(bő 1 hete került a tulajdonomba ez a K4)