Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a milyen olaj önmagában már nem információ, milyen hőmérsékleten és mennyire letakart hűtővel?
Ki milyen olajat használ sv-ben?
És láncspray.............nameg vettem ledes indexet de gyorsan villog.............jóez?
felmegy a 180-as gumi a kis SV-re
Suzuki SV típusról lehet itt még beszélgetni?
Inkább nézzétek és röhögjetek

https://youtu.be/9PLo26AnHTg
A bajok nem nalam vannak, ha az aranyokbol nem vetted le, hogy painttel van rabaszba az arcomra az a sisak
Mar troll is lettem
Azt is tudod mire van penz, mitol vagyok boldog az egyeb elmés megállapítások nem mintha nem pattannanak le rólam a hulyesegeid, de szívből remelem, hogy lesz alkalmunk egyszer összefutni es meghallgathatom ezeket személyesen Majd ne dadogj nagyon
a múltkor 45-öt tekertem a Fóti úton, nem is előzött meg csak egy autó aki az első volt a lámpánál a sorban. a többiek szerintem csak röhögtek hogy ki ez a vaddisznó aki így tekeri a biciklit
Igazán mesteri photoshop katasztrófa, amúgy az egy szem adatlapi képed. Nagy bajok lehetnek odabent

Visszafordítottam negatívból pozitívra.. bár ne tettem volna
"Hol tilos kerékpározni • Járdán Járdán tilos kerékpározni! Két kivétel van: Az első: Mivel a 12. évnél fiatalabb gyerekek főútvonalon még nem kerékpározhatnak, ezért ők haladhatnak a párhuzamos járdán, legfeljebb 10 km/h sebességgel. A másik kivétel: lakott területen levő olyan úton, ahol az úttest kerékpáros közlekedésre alkalmatlan, közlekedhetsz a járdán.

Namár most, azt hogy arra alkalmatlan az úttest, vagy sem, azt nem te és nem is a rendőr dönti el, hanem vagy egy Kresz tábla, ami felhívja a figyelmet hogy ott tilos biciklizni, vagy ha ilyen nincs, akkor a kerékpárt hajtó személy. Na ahány személy annyi féle megítélés lehet, így nem számonkérthető senkin ha a járda helyett az úttesten, jobbra tartva közlekedik. Megelőzni pedig csak a kellő oldaltávolsággal érdemes, mert lassan haladó egynyomtávú járműként imbolyoghatnak.

Én ismerek olyan embert akit megbüntettek járdán való kerékpározásért.. szóval van ilyen.

Nyilván a kényelmes sebességük mellett ők meg azt gondolják, hogy az olyan száguldozó, és totálisan intoleráns barmok az eltaposni valóak mint te. Amíg nem tapossátok el ténylegesen egymást, addig persze nincs gond..ilyet lehet mondani, csak éppen ne zavarjon ha emberileg úgy ítélnek meg ezután, hogy egy nagy nulla vagy.

A 20-25-ös tempó teljesen vállalható sebesség egy bringásnak, arra már abszolút nem lehet azt mondani hogy szánt szándékkal akar feltartartani. 50-60-as tempót elvárni totális inkompetenciára vall. Ültél te már valaha kerékpáron? Az országútisok is csak bolyozva tudják ezt huzamosabban tartani, vagy esetleg a jobbak rövidebb indőfutamokon.. de nekik ez az életük, és nem szórakozásból vagy közlekedési szándékból csinálják.

Szóval azért közlekedsz gyorsan mert kicsi az egód, vagy mást is kompenzálsz ezzel?

Hangos sportkipufogó..főleg, hogy lehet abból is street legalt kapni.
A legtöbb erőt hozza... na hagyjál már
Utcára aztán tényleg kurvára számít, amikor az összes többi körülmény nagyságrendekkel többet vesz vissza a motor valós képességeiből.. nehogy már ezen múljon a motorozás minősége. Marha érdekes, hogy az énközpontú utcai sportmotorosok zöme a felnicsík-sportkipufogó-versenygumi (szélén érintetlen) hármassal a világ legboldogabb embere tud lenni, de fék-futómű fejlesztésre már általában nem futja, pedig ezeknek több értelme lenne, ha már a gyári konfig derogál. Inkább pattognak az úttesten mint kecskeszar a deszkán, merev karral kitekert nyakkal néznek előre, az utcai közlekedésre gyakorlatilag alkalmatlan gépükön.
Ki civakodik?
Jelentkezzen.
Meh... Kicsit elbeszelunk egymas mellett, de ráadásul még a szálkát is keressük a masik szemében.

A kerékpárosok 3/4 része siman képes 10-15tel tekerni a szarját a 60as foutvonalakon... Mindennek fejében még hőbörögnek is, ha nem hagynak nékik teljes sávot. A kényelmes sebességük miatt fogalmaztam úgy,hogy "eltaposni valók". Totál nyugodtan mehetnek a járdán, mert ad1, nem tart fel senkit, ad2, mutass olyan bringást akit megbüntették járdán való kerékpározásert...ad3, ott biztos nem fogjak elütni meg akkor sem, ha 20-25 a tempója.
Laller nem volt megszemélyesítve... Nem kívánta senki, hogy elcsapjak...hogy magára vette és felresiklott kissé a beszélgetés az nem az én bűnöm.

Deepshit:
De mehetsz... szabály szerint 10zel, fe elhiheted, hogy mennyire leszarom a szabályokat, ha a testi épségem forog kockán. Majd megyek az úton, ha olyan lesz a mondom, hogy az 50-60at stabilan tudom tartani... Nincs akkora EGO-m, hogy tobb tucatnyi embert feltártsak a 30as tempóval...
Motorral meg majdnem basztam mar el bringást... Mp3mal a fejében kerülgeti a külsőben a kátyúkat... Minden jelzés és egyéb nelkul vált sávot a fővárosban foutakon... Engem meg lesittelnek, ha 150folott kettebaszom / ebbe ügye nem kötsz bele, ha te is szertesz gyorsan hajtani /
Dob :
Kinek mi a fölöslegesen hangos... Ez pont annyira hangos,hogy a legtöbb erőt hozza. Se több, se kevesebb, de nem street legal.
Részemről Ennyi. Aki érteni akarja ezt az álláspontot, az ennyiből megérteni, aki nem, az nem ... Ennyi.
csajszi most kezdte a középső csoportot az oviban, én már egész megszoktam
Jaaaj, ez az állandó civakodás! Csúúúnya dolog!

Hajrá.
Hát jó, ezt szomorúan hallom
Akkor most lekopok
Nem értetlenkedek.
Csak őőőő hogyismondjam nehogy befeszülj.
Itt még csak-csak elvisellek de nem vagyok olyan mazo hogy külön fórumon nonstop kövessem és reagáljak az elbűvölő lényedre.
Durvábban mondva a fasz kiváncsi töményen a baromságaidra.
Először flegmázol, most meg értetlenkedsz
Csak arra gondoltam, hogy Te és az "éles eszű motoros" segíthetnétek felpörgetni a hancúrfaktort
Ok, tudom, hogy idegen közegben kicsit megilletődött vagy, de no para, majd fogom a kezed
Nincs.
Zoli, Dipshit!
Nincs kedvetek néha átjönni a grafoba az indexen
Kedves csaba600! Igazad van!
Kicsit szélesre húztad a kört, de így legalább úriember lettem
Hiába próbálsz mindenkit összezavarni azzal, hogy absztrakt festményeket linkelgetsz be bizonyíték gyanánt