Sziasztok!
Valaki legyen oly kedves segíteni,hogy milyen márkájú fék és kuplungkart érdemes vásárolni, minőségi legyen,legyen színválaszték és ne legyen olyan otromba mint a gyári:D Valamint érdekelne, hogy valaki használ-e a gyári lábtartó helyett esetleg verseny lábtartót? Előre is köszönöm annak aki értelmes választ ad...:)Pacsi
Jah es tobb otlet bukkan fel bennem az atmokolt tiger 800 tol a 2006 os speeden at a vadiuj 675 ig meg a lefosott kilometerko allapotu f3 cbren at a pletykaig hogy lehet 17 ben kihoznak egy street 800 at.
Mindezt ugy hogy van egy jelenleg mukodo narancsom,40 rugo a zsebemben es annyi melom hogy nem tudom hogy hozok ossze egy ket vasarnapi turistautat idoben.
Borsodzik a hatam a "papirok nelkul" fele gepektol es az ejjel egykor kopogo kekekrol vizionalok.
Legalabb egy kulfoldi ancugot adjanak melle kiseronek hogy nem faj valakinek valahol es penzt adtak erte.
Ez azért van http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ha jobb kell es nem gombokert, akkor lehet jövőre lesz egy ütőképesre atmokolt RR Gondolkozom, de már megint akarok vagy 5 6 különbözőt
a minap kaptam egy ötezres csekket, mert január óta lejárt a jogsim :)
hogy előtte milyen felfestéseken való keresztülmotorozásért is állítottak meg - motoros rendőrök -, azt már nem is mondom :) Egyébként tök rendesek voltak, a jogsi-dologért a kiszabható minimumot kaptam.
Jól van igy kicsitt nyugodtabb vagyok. Egy csokos haverom az elado igy bízom benne, meg a saját fulembe, hat csak szerencsesen zajlik majd le minden...
Valaki legyen oly kedves segíteni,hogy milyen márkájú fék és kuplungkart érdemes vásárolni, minőségi legyen,legyen színválaszték és ne legyen olyan otromba mint a gyári:D Valamint érdekelne, hogy valaki használ-e a gyári lábtartó helyett esetleg verseny lábtartót? Előre is köszönöm annak aki értelmes választ ad...:)Pacsi
Mindezt ugy hogy van egy jelenleg mukodo narancsom,40 rugo a zsebemben es annyi melom hogy nem tudom hogy hozok ossze egy ket vasarnapi turistautat idoben.
Legalabb egy kulfoldi ancugot adjanak melle kiseronek hogy nem faj valakinek valahol es penzt adtak erte.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ha jobb kell es nem gombokert, akkor lehet jövőre lesz egy ütőképesre atmokolt RR Gondolkozom, de már megint akarok vagy 5 6 különbözőt
mé nem?
(nagy a csend)
Csak szerencse kérdése.
hogy előtte milyen felfestéseken való keresztülmotorozásért is állítottak meg - motoros rendőrök -, azt már nem is mondom :) Egyébként tök rendesek voltak, a jogsi-dologért a kiszabható minimumot kaptam.
csak szólok, nézzétek meg, meddig érvényes :)
(tudom, ha van ügyfélkapu, jön az email...)
Természetesen lehet 6.-ba rakni 50km/h-nál is, csak ahhoz kár 120 lovas motort venni és gyilkolni, elég lenne egy kis 125-ös 15 lovas is.
Bandit 400 vc utan ez lessz a megbizhatosag mellszobra.