Nem gondolkodott még valaki egy intelligens futóműállító automatikán?
A lényege egy útminőség felismerő mobilos applikáció és egy mobilról vezérel, csavarokat állító mechanika lenne.
Nem lehet túl bonyolult, a liszensz már az enyém!
Hát izé most 20,9 fok van idebenn.............takarni nem szeretném mert szerintem csúnya.
Ésésés van valami gumi amit szeretnek a pályázósok..............na olyat lehet,jó e nekem (nagyon zöldfülű túrázós vagyok de azért utálom a kanyarokat is) szóval olcsón van ez a pályázós,neten láttam.Állítólag kisesvé el se tud indulni annyira rátapad az aszfaltra alatta.
Szóval ilyen jó lenne nekem.
Bocsi a sok kérdést de olyan tanácstalan vagyok.
Szerintem valami gravitációs anomália volt jelen akkor a fenykepezo es Ataa kozott :D
Volt ott nem messze egy marha szép piros CBR. Arról nem készült kép?
Ha nagyon ráz az út, felpuhítja a telót, hogy biztosítsa a hátsó feled kényelmét.
Az úgy jó ha leszállsz és tekergeted.
A lényege egy útminőség felismerő mobilos applikáció és egy mobilról vezérel, csavarokat állító mechanika lenne.
Nem lehet túl bonyolult, a liszensz már az enyém!
Ésésés van valami gumi amit szeretnek a pályázósok..............na olyat lehet,jó e nekem (nagyon zöldfülű túrázós vagyok de azért utálom a kanyarokat is) szóval olcsón van ez a pályázós,neten láttam.Állítólag kisesvé el se tud indulni annyira rátapad az aszfaltra alatta.
Szóval ilyen jó lenne nekem.
Bocsi a sok kérdést de olyan tanácstalan vagyok.