Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálj más olajat első körben. Nekem pl. a Motult eszegette, a Liquit nem.
Honnan van a motor? Hátha ismerjük.
most találtam a facsén: link
55 000 km van benne, így akkor kifogtam a jót :S mit szoktak vele tenni, hogy újra ne egye az olajat? Mindenesetre elkavarok vele egy szerelőhöz..köszi a választ
No igen.
A vilag csunya ha eszi ha nem.
csunya vilag lenne ha 9000 utan enne egy grammot is... az ezresem eszik 2decit a 6000alatt, az is semmi
A vízpumpának van egy fura kerepelés szerű hangja, de így leírásról nehéz megmondani, vajon Te is azt hallod-e, nem-e valami mást, pl. laza vezérműlánc kerepelést. Meg kéne erről személyesen kérdezz egy szerelőt, ő mit mond rá. Az olajat én úgy tudom, van amelyik úgy 50 000km után elkezdi csipegetni. Nekem 9000km van csak benne, és egy cseppet nem evett még meg.
Hali ujra [O02.. A hang ami kiszurodik a blokbol ilyen morgos, kopacsolos hang. Eleg eggyenletesnek tunik, csak nagyon furcsa, aggodalomra ad okot. A cserpákolás pedig azt jelenti, hogy eszi az olajat.. Nos ez igaz az sv-kre?
"Mast tennek az fix.Sotetben hatulrol"
És még Én vagyok perverz
Nya prrsze,nyannyerek kozt a sajat pocsolyaban az ember csak mosolyog.
Volt egy mythbusters resz ahol ket kb egyenkent teforma sulyu desznyot tekertek nejlonba es astak el a studio elott a jarda ala majd lebetonoztak.
A szaguk igyis ket het utan elarulta a helyet.
Mast tennek az fix.Sotetben hatulrol majd egy kad lefolyotisztitot hasznalnek de meg toprengek a megfelelo modszeren.
Addigis mosolygas,mosolygas.
A BBQ parti diszvendegseg meg nincs elvetve.
Persze hogy nem harapok, amikor a látogatásom első percében már különböző ajándék italokat akartál rámtukmálni Kis nyulambulam
Erdemes,kesz shoder clubb eloben.
Amugy szinigaz,nem harap.
Élőben még nem (de aki késik, nem múlik: by Mézga Aladár ), de az Index fórumról már több, mint 2 éve. Egykét apróságot bizniszeltem is már tőle.
Ismered ezt a madarat?
Eloben.
Ne becsüld le az öreget, hiába no, a rutin meg az évek....
Bár azt is mondják, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap!
Egyertelmuen.
Mindenkinél
Kizart.
Jobb vagyok.
A Te szintedet még így is tartom
Ehh,megy a gondolkodas ilyen elemedett korban is?
Ezen már Én is elgondolkodtam, főleg amikor veled diskurálok
Azok meg perverzek is.
Köszi.
Pláne a BMW-s télapók....