Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt
Na bassza meg. Ezt a csavart honnan tudnám pótolni?
köszi,olvastam.
ment válasz is.
Eleve a rugokkal mar el van baszva az egesz kosar, 1eros rugo nyeli el legnagyobb terhelest, 2 kozepes es 3gyengebb rugo van benne. Itt mar hibas szerintem az elkepzeles. A tdmben pl majdnem 3* ilyen hosszu rugok vannak. Azert ezt mondom mert ilyen van itthon a polcon. Egyszeruen elbaszta a suzuki.
Egy gepmuhelyben ujraperselyezett atalakitott kosar minden bizonnyal ugyanaz mint az eredeti, tenyleg. A dl-nek nem ugyanaz a kosara mint az sv-nek.
Láttam már ilyet szétszedve. Meg kismillióan foglalkoztak vele, hogy lehet helyrepofozni, mivel a DL1000-et is érinti, 10 éves probléma kb. Van egy millió videó YT-on, ami be is mutatja, mi a gond, meg előtte/utána is. No, meg arról is kismillió tapasztalat van, hogy a javított kuplungkosarakkal se nagyon volt gondja a tulajoknak többet. Márpedig ha a konstrukció lenne a szar, akkor azt hiába tákolod otthon, az széthullana ugyanúgy újra.
Te szedted szet vagy en? Lattal mar ilyet egyaltalan eloben vagy csak a gugli alapjan mondod?
A konstrukció jó, a megmunkálás/toleranciák szarok. Szakszerű utólagos megmunkálás után teljesen jó a tapasztalatok szerint.
hát,ma kihagyom.
csak a campónáig jutottam el,meg az allé-ig;)
Egyszeruen szar konstrukcio gyenge anyagmegmunkalassal. Az antihopping a belso agyat emeli meg.
Csak félig fogaskerekes a nagy SV is. Nem végig, mint a VFR-ek voltak egy időben.
Egyszer már kértelek, hogy legyél olyan kedves a nagyszerű motorajánlgatós, meg "miért nem jó neked az SV" típusú hozzászólásaid tartsd meg magadnak. Ha annyira jónak tartod a robogót, vegyél magadnak, ne másnak ajánld. Én pl. rá nem ülnék, amíg rendes motorok is kaphatóak.
Arról nem is beszélve, hogy amit megspórolnék a kotvány robogóval, azt el is buknám a két motor fenntartásán. Szóval köszönöm, nem.
AKár még azt is lehet.
De ebben a táblázatban nincs diagram, csak pár oszlop, ami számolja az átlagokat.

akibor000:
Nem volt időm még válaszolni, de hamarosan sort kerítek rá.
Akkor minek van hozzá köze?
Semmi koze a csuszokuplungnak ahoz hogy a kosar szetmegy
nekem meglesz 1óra.
szépen komótosan nézelődve:)
Az majdnem 1 órás út.
nekem 167km
jah,néztem,vas megye.
az tényleg nem itt van.
nekem 23kerböl csak 100km.
Nekem kicsit messze van sajnos.
Jó lenne, ha nem amiatt fingana ki az ezresben a kuplung.
x vki említette ezt a gaja tavi stéget.

http://goo.gl/maps/kzh6e

asszem ma meglátogatom reggeli után.
csatlakozik vki?
Miert sajna az antihopping?
Köszönöm!:)
kolegám is azt mondta,h ízlésficamom van.;)