Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Fél percig zavar a motorom hangja mikor otthon vagy. Basszam meg. Ok."
Ez egészen addig így van, amíg rajtad kívül senki más nem közlekedik arra... de mivel nem vagy egyedül, ezért joggal lehet idegesítő ha a mondjuk valami ordító, utcára teljesen felesleges sportkipufogóval megy el a lakhelyed közelében valaki, pláne ha már a sokadik,"csak félpercig zavarok, különben is te vagy a köcsög" típusú arc vagy aznap.

A másik meg, ha a járdán nincs kijelölve kerékpár sáv, akkor ott annak aki már nem gyerek, tilos biciklizni. A kerékpár jármű, járművek pedig nem a járdán közlekednek, hanem az úttesten.

Röviden csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni a marha nagy okosságaidhoz.
Bocs, nem akarok én neked rosszat természetesen. De ez az eltaposnivaló duma is elég durva, a másik is ott van, közlekedni szeretne el kell fogadni ennyi. Szólj majd ha bevezették az átlagembereknek is az erősebb kutya baszik rendszert, akkor én is legépelek majd bárkit aki nem tetszik de addig be kell tartani a szabályokat ez van.
Kicsit mintha elvetned a sulykot, nem ?
Besorolod magad abba 3/4 részbe, akire értettem és balesetet kivansz cserébe? Az nem rossz... Innen okafogyott a beszélgetés, de azért mégis...
Fél percig zavar a motorom hangja mikor otthon vagy. Basszam meg. Ok.
Te perceken át feltartassz egy csuklosbusznyi embert plusz a munkáját végző sofőrt, aki ráadásul időre megy. Ő is bassza meg...
Mindenki bassza meg aki neked kellemetlenséget okoz, de amit te csinálsz az mind fasza, hisz Te vagy az alfa és omega ezek szerint.
Sőt, akinek ez ellen esetleg kifogása van azt nyírják ki ...
A babakocsis anyukak jellemzően nem közlekednek a járművek között, szoval húzzuk ki. Motoros tartja a forgalommal a lépést és nem kell megelőzni/letolni es igy tovább...
Példa és indoklás:
Ismered a Szentmihályit... Hányan basszak ott az anyjukat biciklivel fostorogva gyök2vel ?
Nem eleg, hogy a forgalmat feltartja, de raadasul ott van vegig a járda az út mellett. Felmenni derogál... Ami külön vicc, hogy én ott a járdán gyorsabb vagyok, mint az úton közlekedő bringások 3/4resze úgy, hogy biztonságban vagyok, biztonságban vannak a gyalogosok, nem kell kerulgetnem a nyomvajukat a buszobolben es nem utolsó sorban nem fog a sajat faszsagom es konoksagom miatt 1 bustlzsofor sem a börtönbe jutni.
Elmagyaraznam én szebben /reszletesebben is, de felesleges lenne, mert nem ertened az alábbi reakciodat latva.
Még az a szerencse, hogy ott a magasságban nem találkoztál agresszív veszélyeztető madarakkal Minden esetre remélem az Ő száma kéznél van
Sosem értettem, hogy a globális felmelegedést miért nem télre időzítik?!
Kemény tél lesz, az indiánok már 2 hete vágják a fát
Tüzépet nyitottál?
igen igazad van, ez igaz az összes motorosra, biciklisre gyerekkocsis anyukára aki kisebb mint 16 tonna. reméljük mint ilyet majd téged is eltapos valaki amikor szaratod a gépedet az M3 bevezetőn. eddig autóval is próbáltam úgy közlekedni hogy mindenkinek jó legyen, de ezentúl megpróbálok betartani mindenkinek kiváltképp a buszsofőröknek
Persze. Pláne, hogy ha a sok fasz egyenlő felnek tekinti magát az úton Eltaposni való szarrakas a 3/4 részük / mondom ezt úgy, hogy én is tekerek néha /
Melyik volt ? 196 ?
Ilyen mentalitassal egy het mulva mar nem is emlekszik.....
esetleg elgondolkozik azon hogy a következő biciklis esetleg rendőr lesz aki azonnal szolgálatba helyezi magát és jól megfingatja vagy aki kijön az kicsit máshogy áll hozzá és rögtön egy hivatalos eljárásban van
megvan, de ne kelljen már minden tekerésre kamerával menni
Gopro mrgvan meg?
Pffff...
dehogynem, csak mivel nem tudom bizonyítani az lesz a vége hogy becsengetem a perköltséget és bizonyíték hiányában felmentik, ennyi
Ah,ez magyarorszag.
A legtobb hogy szidja a szemet biciklist aki rahivta a zsarukat.
Te nem jelenthetted föl közúti veszélyeztetésért?
tudom, de remélem azért elgondolkozik a dolgon a hülyéje, bár komoly összegben nem fogadnék rá
Tenyszeruen ez igaz.
Ha elcsapott volna akkor lecsukjak.
Igy semmi sem történt.
először azt hitte viccelek amikor szirénázva megérkeztek a rendőrök akkor már nem hiszem. persze el lett sikálva, a rendőr azt mondta mivel nem történt sérülés nem tesz feljelentést, mehetek magánútra ha akarok de ezt nehéz lesz bizonyítani, úgyhogy ennyi
Mit szolt hozza?
simán
En mindig mondtam hogy a bicikli veszelyesebb mint a motor.
Ez rosszabb.
Inkabb porszivoznek.