Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

K3 utánira nem futná? Nem turkálgatás a tárcában, de azért azok megbízhatóbbak.
Sziasztok. Ha minden klappol, hamarosan egy 99 es sv650 s tulajdonosa leszek. De mindenek elott meg meghalgatnek par szemelyes velemenyt. Legjobban a megbizhatosagara es az alkatres/szerviz hatterere lennek kivancsi... Elore is koszonom aki ír. Szabi!
Meg kell indulni, Montenegroban meg eleg jo ido van
Nyilván mint nekem a béka után, viszont más a V2-vel gépészkedni mint egy villanygéppel....ahogy már többször is megjegyeztem, a V2-vel az ember motorozik......a többivel meg a többiek.
Amúgy a busa után nem lesz kevés az SV? Vagy hogy érzed?
Tényleg ezt már el is felejtettem. A lényeg hogy 6.-at max autópályán kapcsolj. Ott már 6000 körül forog.
Ja es a legfontosabb, Hsm kolleganak van tablazata hogy milyen sebességnel hanyas sebességi fokozatban kell pontison milyen fordulaton motorozni vele. ezek a legfontosabbak.
Arra csak a szoroslabu bambik buknak.
Meg nem keso.
Legalabb nincs meleg.
N-est vett. Az nem annyira menő a fagyizó mellett. Tudom, tapasztalat. Bezzeg egy k5ezersárgafekete.
Nemrég beszélgettem Padréval és mondta, hogy ideje lesz motorozni mert jön a tél mi megy akkor szeretünk.
Nem volt szép elővenni ezeket.... ...már szinte elfeledtem az ilyen túrákat olyan keveset megyek mostanság.
Ebben sok a hagyma,sose rakok fel,fenykepezek kajat motoros turan.
Es a calzone-t jot ettem szardinian ha mar olasz.
Nekem csak annyi, hogy az olajon ne spórolj.
Vagy a
Helló! Csak a szokásos, mint minden motornál. Olajat, légszűrőt mindig időben cserélj, láncfeszesség ok. legyen, és mindig melegíts be a motort. Az sv strapabiró gép, ha rendesen szervizelik.
Nem art ha szereted a fagyit.
Ezekkel nem lesz gond!
Legyen benne olaj, viz es benzin
Szép napot Mindenkinek!
Szeretnék becsatlakozni hozzátok mint újdonsült SV tulajdonos!
Ha tudnátok egy-két tanácsot adni,hogy mire kéne esetleg különösebben odafigyelnem a géppel kapcsolatban azt szívesen fogadnám!
Üdv:Roland
Még egy kis nosztalgia 2009-ből ..... [O53
Az utolsó kép szemben a pass-ról , amit most kihagytunk
Tuti nem.
Fuuuu... Itt már voltam én is
XV.ker. Szilas patak ... a Pólus megetti fás terulet
Addig is egy kis előzetes