Sziasztok. Ha minden klappol, hamarosan egy 99 es sv650 s tulajdonosa leszek. De mindenek elott meg meghalgatnek par szemelyes velemenyt. Legjobban a megbizhatosagara es az alkatres/szerviz hatterere lennek kivancsi... Elore is koszonom aki ír. Szabi!
Nyilván mint nekem a béka után, viszont más a V2-vel gépészkedni mint egy villanygéppel....ahogy már többször is megjegyeztem, a V2-vel az ember motorozik......a többivel meg a többiek.
Ja es a legfontosabb, Hsm kolleganak van tablazata hogy milyen sebességnel hanyas sebességi fokozatban kell pontison milyen fordulaton motorozni vele. ezek a legfontosabbak.
Helló! Csak a szokásos, mint minden motornál. Olajat, légszűrőt mindig időben cserélj, láncfeszesség ok. legyen, és mindig melegíts be a motort. Az sv strapabiró gép, ha rendesen szervizelik.
Szép napot Mindenkinek!
Szeretnék becsatlakozni hozzátok mint újdonsült SV tulajdonos!
Ha tudnátok egy-két tanácsot adni,hogy mire kéne esetleg különösebben odafigyelnem a géppel kapcsolatban azt szívesen fogadnám!
Üdv:Roland
Legalabb nincs meleg.
Es a calzone-t jot ettem szardinian ha mar olasz.
Szeretnék becsatlakozni hozzátok mint újdonsült SV tulajdonos!
Ha tudnátok egy-két tanácsot adni,hogy mire kéne esetleg különösebben odafigyelnem a géppel kapcsolatban azt szívesen fogadnám!
Üdv:Roland
Az utolsó kép szemben a pass-ról , amit most kihagytunk
XV.ker. Szilas patak ... a Pólus megetti fás terulet