Ezt Fr.-nek meg a GPS-nek köszönheted , mert Peti mindig kiütötte a fizetős utakat , és ezért elterelt bennünket a zergés utakra , a fizetős helyett .
Én már előzőleg 2x jártam ott , egyszer Rauris felől Sanyitúrán , ha csak odáig mész akkor nem kell fizetni, ha úgy jössz mint most akkor igen
Van időd még nyugdíjig megnézni.
Nem volt az rossz abban az időben. :)
Igazából nem panaszkodom a szerencsémre, bár munka is volt a dolog mögött nem kevés. Azért is nem vagyok még kész a sulival.
Nekem amúgy jó így is, csak télen kell tömegközlekedjek, és mindenhol fele idő alatt ott vagyok, és még élvezem is. A Visegrádos, Dobogóköves kis kiruccanásokról nem is beszélve.
Amúgy ha van hudod mond hogy a postásra ütött.
Rem. a kupec nem látta.
Még ezér is beszól.
Én már előzőleg 2x jártam ott , egyszer Rauris felől Sanyitúrán , ha csak odáig mész akkor nem kell fizetni, ha úgy jössz mint most akkor igen
Van időd még nyugdíjig megnézni.
Amugy ja.
A kaunertal jobban bejott.
De hogy lemaradtam a kiml vizeserol......borzaszto.
Vissza kell mennem.
Vegul fustjeleket is kuldhet!
A kocsog gleccseren "10 ben meg alldogaltunk tavaly mar nem lehetett volna csa kurvasok gyaloglas aran.
Egy négy napos Alpok túrát is le kellett mondjak emiatt, és azóta sem jutottam el oda.
Igazából nem panaszkodom a szerencsémre, bár munka is volt a dolog mögött nem kevés. Azért is nem vagyok még kész a sulival.
Nekem amúgy jó így is, csak télen kell tömegközlekedjek, és mindenhol fele idő alatt ott vagyok, és még élvezem is. A Visegrádos, Dobogóköves kis kiruccanásokról nem is beszélve.
Lehet meg mindig ott van.