Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hugod-nővéred bazz.
Beszélned kéne Ceizellel mert ezek a tünetek aggasztóak.

Amúgy ha van hudod mond hogy a postásra ütött.
Ahogy elkezdtem mesélni neki rólad, szemmel láthatóan elkezdett sorvadni Most itt tartunk
Komoly gondotok van a családban a genetikával.............így elcseszni a fizimiskát.
Nem, az öcsém
Nem, hanem ő saját maga. Ma reggel így ébredt!
Faterod?
Ki fogom ezeket is pipálni.

Rem. a kupec nem látta.
Még ezér is beszól.
Ezt Fr.-nek meg a GPS-nek köszönheted , mert Peti mindig kiütötte a fizetős utakat , és ezért elterelt bennünket a zergés utakra , a fizetős helyett .
Én már előzőleg 2x jártam ott , egyszer Rauris felől Sanyitúrán , ha csak odáig mész akkor nem kell fizetni, ha úgy jössz mint most akkor igen
Van időd még nyugdíjig megnézni.
Felecsd el!
2000-es SV650N ből szeretnék S-et, érdekelne valakit ilyesmi csere? ( túrakormány, fém fékcsövek stb.)
Ott nincsenek otkilosra hizlalt mormotak.
Amugy ja.
A kaunertal jobban bejott.
De hogy lemaradtam a kiml vizeserol......borzaszto.
Vissza kell mennem.
Köszönöm!
Ha nincs terero?

Vegul fustjeleket is kuldhet!
Pont ezt beszeltuk,hogy a glocnernel vannak sokkal szebb hagok ingyen vagy minimal osszegert,pld a Mangart is jobban tetszik.
Csak felhivna minket.
Azert kopik az rendesen.
A kocsog gleccseren "10 ben meg alldogaltunk tavaly mar nem lehetett volna csa kurvasok gyaloglas aran.
Fennakadva a felvono drotkotelén?
Az Alpok megvar,kitartas!
Pont leirtad a lenyeget,ne agyalj rajta tul sokat,elvezd es kesz!
Így utólag könnyű kurva okosnak lenni. Nem láttam előre, hogy többszáz ezer forintnyi tervezett bevételem fog kiesni, miután megvettem a gépet.

Egy négy napos Alpok túrát is le kellett mondjak emiatt, és azóta sem jutottam el oda.
Nem volt az rossz abban az időben. :)
Igazából nem panaszkodom a szerencsémre, bár munka is volt a dolog mögött nem kevés. Azért is nem vagyok még kész a sulival.
Nekem amúgy jó így is, csak télen kell tömegközlekedjek, és mindenhol fele idő alatt ott vagyok, és még élvezem is. A Visegrádos, Dobogóköves kis kiruccanásokról nem is beszélve.
Pordoi felett ernyozott.
Lehet meg mindig ott van.