Pecsvaradtol Pécs fele van egy szakasz ahol bukkano van, nem belathato de megis szaggatott van.
Mindig azt nezem hogy az nnyire belathato, ha elore latok es csak a zaro vonal gatolna akkor siman elozok... Motorral, autoval mar mas, 110loerovel nem ugralok
Én meg azt mondom, hogy a saját sávod ne hagyd el ha záróvonal van, beláthatatlan kanyarban ritkán látni szaggatott vonalat. Ugyan lehet baj a saját sávomban is, de akkor nem én vagyok a hibás, a belátható részeken ha záró van annak többnyire van oka, felhajtó, bekötő út vagy valami más, olyankor sem lépem át vagy legalábbis ritkán.
En meg mindig azt mondom hogy nem a vonalat kell figyelni hanem hogy elore láss. Sok helyen szaggatot van belathatatlan szakaszon es van ahol zaro ahol tokeletesen belathato...
Ma Devecser-Tapolca szakaszon találtam szembe magam egy furgonnal.
Több kanyar egyás után, záróvonal,de hát sietett és előzött (kanyarban).
Időm se volt felfogni a szitut, ezért tudtam nyugodtan kitérni...
Úgy olvastam a neten hogy kanyarban akart előzni,vagy kanyar előtt, szóval beláthatatlan helyen.
De amúgy tényleg nem vicc a záróvonal. 2 hete velem is jött szembe olyan helyen autó ahol tábla+záróvonal is van, még jó hogy volt jobbra elég hely így félre tudtam rántani a kormányt.
zsír! megoldjuk akkor, van jó esztergályos cimbi aki megoldja akkor
azért így csak pénztárcabarátabb
köszönöm a segítséget mégegyszer és széles utat kívánok neked!
De jól tették. A nemrég történt baleset erre a jó példa ahol anya és 12 éves lánya. Túl sokat forszírozzuk azt a záróvonalat pedig ki tudja nem jövök-e arra 50-el a túlvégen 40 tonnával?
Otthon érdemes cserélni vagy havernál aki serért megoldja ha meg tudjátok emelni a hátulját. ......állítható van íbéjen 15 rugó körül, de ha kiveszed a gyárit akkor ahhoz képest amennyi kell kivágatsz valahol jó anyagból megfelelő méretűt oszt jónapot.
köszi szépen! mennyibe kerül kb? mennyit lehet vele nyerni? befolyásol ez a csere valamit? ezt szervízben érdemes cseréltetni vagy esetleg egy motorszakinál?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy milyen lehetőség van SV650 ülésmagasság állításra. Jelenleg a rugóstagon az alsó pozícióban van a távtartó de még így sem ér le lábam talpon. Esetleg rugó csere vagy milyen megoldással tudnám még lejjebb tenni a popóját?
Előre is köszi!
Mindig azt nezem hogy az nnyire belathato, ha elore latok es csak a zaro vonal gatolna akkor siman elozok... Motorral, autoval mar mas, 110loerovel nem ugralok