Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pecsvaradtol Pécs fele van egy szakasz ahol bukkano van, nem belathato de megis szaggatott van.

Mindig azt nezem hogy az nnyire belathato, ha elore latok es csak a zaro vonal gatolna akkor siman elozok... Motorral, autoval mar mas, 110loerovel nem ugralok
Én meg azt mondom, hogy a saját sávod ne hagyd el ha záróvonal van, beláthatatlan kanyarban ritkán látni szaggatott vonalat. Ugyan lehet baj a saját sávomban is, de akkor nem én vagyok a hibás, a belátható részeken ha záró van annak többnyire van oka, felhajtó, bekötő út vagy valami más, olyankor sem lépem át vagy legalábbis ritkán.
En meg mindig azt mondom hogy nem a vonalat kell figyelni hanem hogy elore láss. Sok helyen szaggatot van belathatatlan szakaszon es van ahol zaro ahol tokeletesen belathato...
Ma Devecser-Tapolca szakaszon találtam szembe magam egy furgonnal.
Több kanyar egyás után, záróvonal,de hát sietett és előzött (kanyarban).
Időm se volt felfogni a szitut, ezért tudtam nyugodtan kitérni...
Itt vannak a cikkek:
link
link
Drága síelés volt akkor
Hát lehet... mert ha ránézésre büntettek akkor helytálló, ugyanis 3 vadi új BMW-vel mennek
Úgy olvastam a neten hogy kanyarban akart előzni,vagy kanyar előtt, szóval beláthatatlan helyen.
De amúgy tényleg nem vicc a záróvonal. 2 hete velem is jött szembe olyan helyen autó ahol tábla+záróvonal is van, még jó hogy volt jobbra elég hely így félre tudtam rántani a kormányt.
A.svedeknel......bar svajc is s el kezdodik.
Ott is a csaj akart kibujni a motorral csak nem latott elore a kisbusztol?
zsír! megoldjuk akkor, van jó esztergályos cimbi aki megoldja akkor
azért így csak pénztárcabarátabb
köszönöm a segítséget mégegyszer és széles utat kívánok neked!
De, csak ennyi lehetett a jövedelme.
De jól tették. A nemrég történt baleset erre a jó példa ahol anya és 12 éves lánya. Túl sokat forszírozzuk azt a záróvonalat pedig ki tudja nem jövök-e arra 50-el a túlvégen 40 tonnával?
Bizarr.....
Valahol olvastam,hogy jovedelemaranyosan szabjak ki ott a buntit,lehet,hogy megsem?
Otthon érdemes cserélni vagy havernál aki serért megoldja ha meg tudjátok emelni a hátulját. ......állítható van íbéjen 15 rugó körül, de ha kiveszed a gyárit akkor ahhoz képest amennyi kell kivágatsz valahol jó anyagból megfelelő méretűt oszt jónapot.
Síléccel!
Gyalog vagy motorral lépte át?
Most írt haverom, hogy átlépte a záróvonalat motorral ma Svájcban. A szervek megállították és átadtak egy 410CHF-es csekket (120ezer)
köszi szépen! mennyibe kerül kb? mennyit lehet vele nyerni? befolyásol ez a csere valamit? ezt szervízben érdemes cseréltetni vagy esetleg egy motorszakinál?
Ma tesztelésre került a Castrol láncspray. Tuti , egy csepp se verődik a gumira, végre találtam valami használható cuccot.
Kutyacsont csere.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy milyen lehetőség van SV650 ülésmagasság állításra. Jelenleg a rugóstagon az alsó pozícióban van a távtartó de még így sem ér le lábam talpon. Esetleg rugó csere vagy milyen megoldással tudnám még lejjebb tenni a popóját?
Előre is köszi!
Vannak tandem pilóták szép nagy ernyővel akik tudnak vinni nagy embereket is, a videóban pont mutatják is, nekem csak sima ernyőm van
Mondom
Tandem ernyő nincs ?
Az de fasza, hogy ha a Lumia smile készletéből rakok a hozzászólásba, akkor nem küldi el az egészet