Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért nem dideregtetek?
Hol? Tbánya és Tát között?
Meg kell keressem...
Simán, addigra megtanulom hogyan tartsam a lábamat a lábtartón, hogy ne bontsa le a kanyar a csizmám talpát.
Én is élveztem. Majd ismételhetnénk. :D
Srácok köszi a mai gurulást, nagyon fasza volt!
Zoli, majd dobd fel a videókat!
Megnéztem a gyári dobot és nincs rajta lambdaszonda, de még a helye sincs meg. (CBR600F4i 2003)
A kuplung csattog,gondolom a szokásos típushibája az sv-nek.
A fék darabos,olyan mintha kicsit megakadna a munkahengerben a dugattyú.Legalábbis olyan érzés,nem szépen egyenletesen épül fel a fékerő.
Télen asszem lesz mit csinálnom rajta,több sebből is vérzik...
Na de holnap majd meglátod.
Ferfias felszereles nehez turara.
Cseszneket hanyagolni kell, ott gyakran bemennek a pihenőbe a rendőrök és ott csesznek.
Nem lennék egyik helyzetben sem, de ami egyszer felmegy, az le is jön valamilyen formában
Ha esetleg még valaki nem olvasta volna, és nyugati szélén motorozna az országnak:

link
Ez a Bmw-s srác ezen az úton engem is úgy került ki mintha álltam volna. A kuplungod darál?
Ktm blokk volt bele epitve, fix
Aha...
Igen, köszi! Közben már találtunk, meg is vettük asszonynak.
1 ilyen?
Basszus,mentem most egyet a holnapi útvonalon és egy HP4 úgy ment el mellettem kanyarban mintha álltam volna...
Mondjuk biztosan ismerte az utat.
Látszik hogy még kezdő vagyok...
+nincs elég bajom hogy szól a kuplung,amikor jöttem hazafelé elkezdett darabosan fogni a fék.
Ez mitől van?
Oké
Nem, én már kint leszek a kanyargóson 10 után.
Oké,akkor 10-kor ott.
Ataaa,te is oda jössz?
Köszi!
nálunk lehetett, ezért szerintem mindenhol így van.
Te kerestél 39-es női motoros csizmát ? ha igen akkor ezt érdemes lenne megnézned http://auto-motor.vatera.hu/mo...
nálunk helyben fizethetsz náluk bankkártyával, nem kell a postára menni miatta.
Igen, annál a Shellnél.
Oké.
Melyik kútnál?
Ami az 1-es mellet van?