Én is köszönöm nektek hogy mehettem,látszik hogy még sokat kell gyakorolnom hogy tartsam a lépést
ataaa-a lambda szonda helye le van hegesztve?
Ahogy néztem mindegyik évjáratnál a dobnál van szerelve. http://www.babbittsonline.com/...
Persze azért kell használni, de ebben is kellemesen csalódtam. A nehezebb GSX-F-en többet kellett markolászni a féket még a mi sporttúrás tempónkban is.
Ez tényleg sporttúra.Nem idegbeteg kényelmetlen szupersport nem tohonya lassú batár mint a túristagépek.................csak az a boyracer hülyegyerekkipufogó ne lenne.
Bíztam benne,ha ezt választod be fog jönni.
Sztem ez hosszú távú gép,sokkal többet tud mint amit kinéznek belőle,a kimotorozásához meg nagyon sokat kell tudni,talán nem is lehet,mindenesetre jó kis kanyarvadász.
Fogyasztani csak finom gázkezeléssel,meg a gyári dobbal fog kevesebbet,túrán annyit szoktak tankolni mint én a bandiba vagy még többet 1-2 decivel.
Sokkal kezesebb, kényelmesebb, lágyabb mint gondoltam. Magától megy be a kanyarokba, semmi hirtelen ideges gázreakció, viszont ha kell, oda lehet neki húzni és meglódul. Kicsit most sokat eszik, de nem a gyári dob van rajta, hanem valami mókolt hangágyú. (ma is 6 liter felett evett)
De így mindent összevetve is nagy a szerelem, nekem találták ki ezt a motort!
Fékbetétből Brembo,EBC vagy Nissin?