Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jöhet.
Dél ausztria Nauders környéke majd fel hallstadtig.
Esetleg ha gondoljátok tudok ajánlani 1-2 festői útvonalat Ausztiában.Voltam idén 2x túrázni,valamint itt lakom.Bemotroztam már pár utat.Azért van mit megnézni még.
Majd tolom vagy sétálok mellette.
Azért vannak itt bagolybaszó részek is, meg keskeny meredek lejtők, a végén visszafordítóval. Csak óvatosan, és fékfolyadékcsere előtte kötelező!
Bár ezekből vágni kell.Hosszu ígyis.
3.

Bár Lana Stille Bach közti inkább az előzőbe kéne rakni.
útvonal 2.

Vélemény?

Igazából a gugli maps nem engedett több köztes állomást szal hosszabb lesz csak tervezem tovább.
Csak azt mondtam hogy rühellem nem azt hogy nem megyek arra.
Tudom milyen mert jó párszor mentem már arra, mindkét irányból. Melós mert nagyon oda kell figyelni, meg nem a legjobb, de haladós.

Budapest alapvetően gyors város két keréken. Én budafokról jártam az utóbbi időben amíg fent laktam, és Dunakeszi, Fót ilyen 20 percekre volt.. reggeli forgalomban is, de Gödöllő is megvolt fél órán belül mindig. Én akkor álltam be reggel a tus alá amikor az évfolyamtársak már az első bkv járatukon ültek, aztán mégis mindig én értem oda mindenhová a leghamarabb
Az egész kerepesin a buszsáv 3x olyan szar mint a sima és iszamos az olajtól simán kicikáznak eléd.
Brrrr nagyon vidéki vagyok.
Szinte végig van buszsáv.. nem tud olyan nagy káosz lenni, hogy fél óránál tovább tartson keresztülszelni a várost motorral.
Így 313 helyett csak 286 km.
Egyhuzamban ez 3-3,5 óra.
Nem jársz ilyen diliben sokat pesten.
Motorral? Szépen végig lehet suhanni!
Minden hülye ott fog menni 200 lámpa a hegyallján meg lépésben.
Az M0-án baszod el az időt.
Sokkal gyorsabban átérsz motorral a fővároson keresztül 3-as út, Erzsébet-híd, M1, M7.
Üdv az otthonlévő készülődő tàrsaknak.
Itt olaszban 1,537 euró a benzin !
A szlovént nem tankoltam, Még magyar benzin van a kocsiba.
Valószinú ausztria felé megyünk haza!
Én simán átmegyek madmaxba és lerúgom az összes napernyőt.
Csak az lesz 4 óra amig átvergődsz az autópályán össze vissza parkoló autók, kirakott napernyők és nyugágyak között
Nekem ez 4 óra.

Viszont össze kéne raknom egy alpenmaster útvonalat.
Kizárólag 180-as hátsógumival!
Ilyenkor? Felejtsd el,még Ataaa útvonala tűnik a legjárhatóbbnak.
Keressek egy 650 es sargat?
De nagy itt a csendesség,tegnap este kiégtetek?