Sv-hez van teljes idomszettem és eladó. Oldal és has idom, "pályaidomok". Ha valakit érdekel nyugodtan hívjon fel és az árban megeggyezünk. Pest megyében lakok. 70/614-65-92
13 óra után indultam Balatonmáriafürdőről szakadó esőben. Tatáig zuhogó esőben motoroztam és mos is zuhog. Az időkép pár napja 6mm-t írt mára, most 9mm van kint, de szerintem a nap végére meglesz a 39 is.
Ha már Fekete Pákót leénekléem, akár az időjóslás felé is kacsintgathatnék...így nekem is menne.
Nem feltétlenül hétköznap, de a hétvégéhez ki kell venni 1 pénteket meg egy hétfőt. 1-2 héten túl meg csak nagy vonalakban szabad tervezni az idő miatt.
Sajnos a nyári/későtavaszi hosszú hétvégék általában esős időben vannak. Aug 20 környékén gyakran elromlik az idő, de pünkösdkor is be szokott ütni a tavaszi esőzés. Húsvét is ha korán van akkor hűvös, ha későn akkor meg esős...szívás az egész.
Viszont tavaly még novemberben is jókat lehetett motorozni.
Vagy itthon a garázsban középsztenderen.
A család meg folyamatosan le akar beszélni, hogy ilyen időben, nem vagyok normális ha elindulok.
Lehet hogy egy túl későre terveztük a túrát ?
Talán horvátország kivételével.
Most vagy utirányt változtatunk vagy később megyünk.
Vagy ázunk.
Sv-hez van teljes idomszettem és eladó. Oldal és has idom, "pályaidomok". Ha valakit érdekel nyugodtan hívjon fel és az árban megeggyezünk. Pest megyében lakok. 70/614-65-92
Bence
ma már a 20. necces
Öreg vagyok már a többnapos esőhöz !
A sátorozás meg már szóba sem jöhet
Ha már Fekete Pákót leénekléem, akár az időjóslás felé is kacsintgathatnék...így nekem is menne.
Viszont tavaly még novemberben is jókat lehetett motorozni.
A család meg folyamatosan le akar beszélni, hogy ilyen időben, nem vagyok normális ha elindulok.
Lehet hogy egy túl későre terveztük a túrát ?
A paplanernyősöknek sem ideális esőben röpködni
"Uton... Svaj kurva hideg,esik, 10 fok. Hagokon 6fok "
Ez nagyon nem tetszik
Ha a rövidebb utat választod, a gonosz kezébe kerülsz. A sötét oldal nem hatalmasabb, de simább, könnyebben járható.