Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem fog esni....MONDOM NEM FOG ESNI!

Cseszd meg montenegrot.
látom nálatok is nagy a dilemma ,mi holnap indulnánk a csapattal,de azt hiszem kihagyom
Montenegro
Péntekig mindenhol esni fog.
Talán horvátország kivételével.
Most vagy utirányt változtatunk vagy később megyünk.
Vagy ázunk.
Sziasztok!

Sv-hez van teljes idomszettem és eladó. Oldal és has idom, "pályaidomok". Ha valakit érdekel nyugodtan hívjon fel és az árban megeggyezünk. Pest megyében lakok. 70/614-65-92

Bence
Remélhetőleg nem fog esni ha mentek.
...monsta tegnap este
ma már a 20. necces
sat24 aszongya nem fog esni arra
Ma eldöntöm !
Öreg vagyok már a többnapos esőhöz !
A sátorozás meg már szóba sem jöhet
legalább le van tesztelve a technika, nem fog megállni a hágókról lefelé hömpölygő vízben sem
Még jó hogy nem maradtál B.márián mert később már útnak sem tudtál volna indulni akkora zuhé volt a környéken.
Mi holnap reggel indulunk Salzburg környékére 5 napra, nem írnak arra rossz időt.
Szlovéniában nem lesz vészes elvileg, azért remélem ettől is jobb idő lesz
13 óra után indultam Balatonmáriafürdőről szakadó esőben. Tatáig zuhogó esőben motoroztam és mos is zuhog. Az időkép pár napja 6mm-t írt mára, most 9mm van kint, de szerintem a nap végére meglesz a 39 is.
Ha már Fekete Pákót leénekléem, akár az időjóslás felé is kacsintgathatnék...így nekem is menne.
sat24.com-on nezd meg az esomozgast,van 144 oras elorejelzes,be szokott jonni.
Itt most egy órája ömlik az eső....
Nem feltétlenül hétköznap, de a hétvégéhez ki kell venni 1 pénteket meg egy hétfőt. 1-2 héten túl meg csak nagy vonalakban szabad tervezni az idő miatt.
Hetkoznap kell menni, vagy olyan munkahelyet keresni ahol ha ugy gondolod holnaputan kiveszel egy het szabit
Sajnos a nyári/későtavaszi hosszú hétvégék általában esős időben vannak. Aug 20 környékén gyakran elromlik az idő, de pünkösdkor is be szokott ütni a tavaszi esőzés. Húsvét is ha korán van akkor hűvös, ha későn akkor meg esős...szívás az egész.
Viszont tavaly még novemberben is jókat lehetett motorozni.
Vagy itthon a garázsban középsztenderen.
A család meg folyamatosan le akar beszélni, hogy ilyen időben, nem vagyok normális ha elindulok.
Lehet hogy egy túl későre terveztük a túrát ?

A paplanernyősöknek sem ideális esőben röpködni
Nem árt jól bemelegíteni a gumit a hágó előtt
Ezt írta ma reggel freemailpeti az Fz fórumra
"Uton... Svaj kurva hideg,esik, 10 fok. Hagokon 6fok "

Ez nagyon nem tetszik
+ az előzni tilosnál is fokozottan röntgenezem a környezetet....
En meg azt hogy:

Ha a rövidebb utat választod, a gonosz kezébe kerülsz. A sötét oldal nem hatalmasabb, de simább, könnyebben járható.