Akkor majd ott találkozunk.
Azt hiszem megpályázom az év gyökér motorosa díjat!
Tegnap el kellett sietnem valahova, gondoltam gs-el gyorsan elmegyek.
Indítanék aztán semmi...na mondom az állás meg a meleg nem tett jót az akksinak. Kivettem, egy napig töltöttem, vissza...semmi...
Aztán észrevettem hogy be kéne nyomni a piros gyújtáskapcsolót, amit amúgy sosem használok.
Nem baj, nem ártott neki egy kis töltés.
Olyan is van, ha menet közben a jobb oldali piros kapcsolót 3x gyorsan le és fel kapcsolod akkor turbó módba kapcsol az ECU és olyan erős lesz a blokk hogy 6.-ban 30 km/h-nál rátekered a gázt akkor lefüstöli a hátsó gumit de néha még az elsőt is...
És miután leért az első kerék enyhe hátsófékezéssel stopizni kezd,majd hosszas elsőkeréken gurulás után a leérkező hátsót 1/4 gázon 3.-ban elfüstöli,finoman nyikkangatva.
Ne hallgass senkire. A szürke SOKKAL kényelmesebb, mint a fekete. Illetve az ezüst váz nem melegszik fel a napon . Kuplung hiba kizárva, ha az olajbeöntőn szórsz be egy kis homokot. Az elcsiszolja a rugók sarkát, ami a hibát szokta okozni. És igen van bent automata egykerekező funkció. Bár ezt sokan nem ismerik, de elmondom. Ha lenyomva tartod a a 2 gombot a műszerfalon, húzod az első féket, a gázt 44%-ig, kuplung be, és indítózol (mindezt 3. fokozatban) akkor mindig fel fog jönni kerékre, és SOHA nem esel hanyatt. Ja és ilyenkor akár keresztbe állt kormánnyal is leteheted, mert a gátló automatikusan egyenesbe teszi az elejét.
Várpalotán ütközhetnénk.
Mondjuk nekem könnyű, mert én akármikor indulhatok, mert szabin leszek.
Még sose mentem 4 napos hétvége előtt pályán.
Van akit beszivatnak.
Azt hiszem megpályázom az év gyökér motorosa díjat!
Tegnap el kellett sietnem valahova, gondoltam gs-el gyorsan elmegyek.
Indítanék aztán semmi...na mondom az állás meg a meleg nem tett jót az akksinak. Kivettem, egy napig töltöttem, vissza...semmi...
Aztán észrevettem hogy be kéne nyomni a piros gyújtáskapcsolót, amit amúgy sosem használok.
Nem baj, nem ártott neki egy kis töltés.
Szerintem a késői indulás miatt igen.
Azon agyalok hogy Vadásába azért le kéne menni...