Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az komoly...
Már majdnem javasoltam, hogy vidd fel a Zolit és ha kibírja, akkor küldök egy 110 kilós srácot is visongani
jó kis vidi, ha valakit érdekel a téma
Amúgy úgy néz ki nem tudok menni a Vadásába mert áttették a hivatalos startot szerda estére hogy csütörtök reggel már Lijakban legyünk.
130kg a teteje, ebből én vagyok 100 meg 20 a cucc, úgyhogy még 10kg erejéig fagyizhatok
A fagyi az en maniam.
O egomi zsuvaburger fan.
Lallert ismerve némi fagylaltot és fél napi élelmet is el kell bírnia.
Egy goprot es azt nyivakolo izet tuti.

Ilyen biszbaszt akartam rakni
Laller !
Rajtad kívül mekkora súlyt bír még el az ernyőd ?
2x-3x nekifutok tekergetem fékezgetem mint a bolond utána ha minden más jó be szokott állni.És lehet lehúzni.
köszönöm. és elég egyszer megcsinálni. kiengedem a féket és meghúzom a csavarokat.
meg kell tolni is befékezni hogy a lehető legnagyobbat bólintson a motor. amikor berugózik a két csúszószár beállítja párhuzamosra a teló alját a keréktengelynél. azért kell fellazítani hogy tudjon mozdulni ha kell.
Ja valahogy így.Nem egy túl szakszerű de nekem segített.
Szerelő ismerős mondta.
köszönöm. ez a folyamat így néz ki? lazítom-befékezem-féket tartva ide-oda mozgatom a kormányt?
Ha taknyolsz a két teleszkóp elmozdul.Mint a biciklin.A kerék elrántja.
Vissza lehet forgatni pont úgy mint a biciklit de nem mindig lesz ugyanolyan.
Viszont így beáll egyenesbe.Általában.
Apró finom állítás.
Szia!

Laikusként kérdezem, hogy ez az eljárás mire jó?
köszi zoli
Huhh lehet hajlott a teleszkóp lehet csak elmozdultak és be lehet állítani,de lehet a váz is kajla.

Első körben lazítsd fel az alsó villahíd csavarokat,keréktengelyt de csak lazítsd,És az udvaron tolva fékezd meg hogy jól összeüljön miközben tekergeted a kormányt jobbra-balra.
Majd húzd vissza a kilazított csavarokat.
Ha nem javul GO szerelő.
Multját nem ismerem baleset volt valoszínű kis horzsolás a blokkon nem vészes gumit cseréltetem akkor picit mintha javult volna szétszedve nem volt nálam legalább is 50000km van ben szervízbe nálam még nem ját
Kicsit több info.
Baleset volt,gumizás,szét lett szerve stb?
segítséget kérnék van egy k5 ös 650n em balra kanyarodásnál húz az eleje balra.mitől lehet?tapasztalt esetleg valaki ilyet előre is köszönöm segítségeteket
SV 650 k4-hez nincs valakinek olcsón eladó hűtősapkája?
Az enyémet megrongálták.
Jó is lett, pont annyi kellett még bele.
Köszi!
Basszus, elsőre úgy olvastam, hogy "nyugodtan kiverheted!"
Igen, nyugodtan keverheted.
Én Repsol-t szoktam rakni az embereknek, meg pár extrásnak Motul-t.