Telepíts egy Word-öt a gépedre és mielőtt kommentelsz szépen írd be oda, hogy elvégezz rajta egy helyesírás ellenőrzést. Ne haragudj, de ezzel a helyesírással nem tudlak komolyan venni. Szerinted mennyire érdekel, hogy az út melyik szakaszán mennyivel tudsz menni? Óvodában még menő lehettél, de a felnőtt világban...
Nem kell rugozni. tArjan... Bajlot. egy kiloba egy verseny. én már ugy is öreg vagyok. Rosz vetetetán Szemüvegel. 20 eves motoral. ...konyen kereshetsz. 100 ezret. a virer. Meg mutathatja a tudásod legjavát
Száj karatéban... Verhetetlen az unokatesod. ...... De a motorozasban. Sokat kell még fejlödni. neki. ...
Etöl a szakasztol van még egy jobb rész. Erre fele szotyi. Oroszlány tol .... Gánt fele ..... igazi nagy vasaknal való.
Amugy semmi közöm. A dologhozz. de ahogy a tesod mindig a belsö ivet használja. ennek. Elöbb utóbb. Frontális ütközés lesz a vege.
Mond ell neki te. neked hisz. nem hagy magának menekülési esélyt..
egy db van belöle az országba most kapot külön dijat a magyar suzukitól és 1200 db limitált van belöle a egész világon ..............nem hiszem hogy vennél ilyet ki gyerek
Remelem nem az volt a versenyzos cucc.
Etöl a szakasztol van még egy jobb rész. Erre fele szotyi. Oroszlány tol .... Gánt fele ..... igazi nagy vasaknal való.
Amugy semmi közöm. A dologhozz. de ahogy a tesod mindig a belsö ivet használja. ennek. Elöbb utóbb. Frontális ütközés lesz a vege.
Mond ell neki te. neked hisz. nem hagy magának menekülési esélyt..
Máskor szorj ki valamit,táblát hogy ingyen fagyi,sósmogyis zacsikat esetleg ledér hölgyeket félmeztelen és felfigyelünk a hiányodra.
Áhh...............
Nem tetszik egy része sem.
Fogadd el.
Lépj túl rajta.
Ha veterán kell talán egy 2002.es T 595 N jöhet.
Mert NEM érdekel.
Ha érdekelt volna azt vettem volna.
A méregetést elhagytam 30 éve.
Nem volt nagyobb centim.