Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt én is láttam, de nekem még mindig az antiDrive a kedvencem.
Mondjuk volt fenn a gizin egy kep ahol a sportec M1 en akkoa majre volt mint a volga folyo.
Remelem nem az volt a versenyzos cucc.
Nyelvi ora van ....... bocs. Aban gyenge vagyok...
Telepíts egy Word-öt a gépedre és mielőtt kommentelsz szépen írd be oda, hogy elvégezz rajta egy helyesírás ellenőrzést. Ne haragudj, de ezzel a helyesírással nem tudlak komolyan venni. Szerinted mennyire érdekel, hogy az út melyik szakaszán mennyivel tudsz menni? Óvodában még menő lehettél, de a felnőtt világban...
Nem kell rugozni. tArjan... Bajlot. egy kiloba egy verseny. én már ugy is öreg vagyok. Rosz vetetetán Szemüvegel. 20 eves motoral. ...konyen kereshetsz. 100 ezret. a virer. Meg mutathatja a tudásod legjavát
Száj karatéban... Verhetetlen az unokatesod. ...... De a motorozasban. Sokat kell még fejlödni. neki. ...
Etöl a szakasztol van még egy jobb rész. Erre fele szotyi. Oroszlány tol .... Gánt fele ..... igazi nagy vasaknal való.

Amugy semmi közöm. A dologhozz. de ahogy a tesod mindig a belsö ivet használja. ennek. Elöbb utóbb. Frontális ütközés lesz a vege.

Mond ell neki te. neked hisz. nem hagy magának menekülési esélyt..
Gatyád kösd fel, mert az 1100as Tasival a hátán utolérhetetlen.
Azok voltak a legjobbak.
Zoli meg Tasi,mint a ket oreg az erkelyen a Muppet showban!
Legkozelebb en is akarok ott 200zal alazni 1100asokat
Hat vannak csodák.

Máskor szorj ki valamit,táblát hogy ingyen fagyi,sósmogyis zacsikat esetleg ledér hölgyeket félmeztelen és felfigyelünk a hiányodra.
Engem kellett volna kergetni,de csak bottal ütöttétek a nyomom. viszont én sem tudom azt a jobbost 200al bevenni. Azt csak gsxrrel lehet!
Me ott voltal?
Akkor ezért maradtatok le annyira?
De hogy azt még nem tudom...............elvonó?

Áhh...............
Ha minden sarkon utánam dobnák akkose kéne.
Nem tetszik egy része sem.
Fogadd el.
Lépj túl rajta.

Ha veterán kell talán egy 2002.es T 595 N jöhet.
Hát Zoli, valahogy csak kibírjuk 1100-as dinó nélkül.
egy db van belöle az országba most kapot külön dijat a magyar suzukitól és 1200 db limitált van belöle a egész világon ..............nem hiszem hogy vennél ilyet ki gyerek
Én NEM akarok a te motorddal menni.
Mert NEM érdekel.
Ha érdekelt volna azt vettem volna.
mindegy jok vagytok .... gyerekek ! léptem
ha az én motoromal mész itt még 3 kanyart is el baszhatál volna akkor is ök vártak volna rád ott lent a birka tenyészetnél
Én meg magasabbra ugrom. Ki nem sz...ja le?

A méregetést elhagytam 30 éve.
Nem volt nagyobb centim.
és ez számit ,,,, nem a duma