Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hagyd ra, unatkozik elhiszik hogy ez vicces, a Danival ketten a fudejovagy kislanyos hisztit vag le miota mondtam hogy kurvara unalmas mar az hogy huuu leert ablabtartom a mecsekben mert igazabol senkit sem erdekel. Motorozik egy evben 5000et aztan azt hiszi o itt a vilagbajnok a Daninak meg aza lenyeg hogy 110nel mar szet forogja a motorja magat ezert 80az utazoja es meno hogy ennel a temponal eszik a4litert. Csicska mind a ketto de elhiszik magukrol ez a lenyeg
Tényleg!
SV vázas DRZ nagyon ott van!
Szia ata!
Összekeversz az új sráccal! Én jártam meg az árkot és én voltam veletek a Mecsekben is! A közelmúltban szerettem volna pont a segítségedet kérni én is motorvásárlás terén. Nagyon sok motortípust végigbeszéltünk a Levivel, ő mondta hogy mindenképp japán motort vegyek, hiszen azok futóművet-minőséget-anyagárut gyártottak... hisz erre hivatottak! (Itt megragadnám az alkalmat h hozzátegyem, hogy mindig is nagy álmom volt egy japán gép, mondjuk egy suzuki).. Első körben egy drzt néztem ki prédának, ám Leventével folytatott diskurálásunk közepette a kissrác arra hívta fel a figyelmem, hogy az SV, na az az igazi motor. Így végülis abbna a konklúzióban állapodtunk meg, hogy nekem egy csutkakormányos sv-vázas drzre lenne szükségem - Levi javaslataira alapozva-. Hozzáteszem, azért esett erre a választásom, mert többszöri motorozás alkalmával megállapítottam, hogy az sv mind fogyasztásban, mind kinézetben megveri a típustársakat, ráadásul akármilyen pilóta peremig tudja dönteni, és tud vele vagánykodni... ez azért fontos szempont nekem!
Kérlek, az előbb írtakat -esetleg F.Levivel - összevetve, tanácsolj nekem valamit... nem tudom hogy mit vegyek, legyen inkább egy túrakormányos drz , vagy inkább sv vázas csutkakormányos drz? ... vagy drzvázas sv magurakormánnyal? Nemtudom...

Előre is köszi szépen a segítséget!
U.i.: A suzukik a legjobb motorok a világon- tudom, hisz legjobb utitársamnak és mindig szerető barátomnak, LEVENTÉNEK ilyenje van... mondjuk a majré általában sose fogy el, de azért tudom, hogy szereti a motorozás élményét, és örökkön örökké hű lesz az svhez!
Köszi a segítséget másodszor is!
Sziasztok!
na én már teljesen elvesztettem a fonalat.. tisztázzuk eddig simsonom volt, most tettem le a jogsit és motort szeretnék venni, SV ről hallottam h bitang erős és megbízható gépek jó fékkel és futóművel.. ezért szeretnék ilyet.. a sárgafeketét azért mert egyre több embernek van és sztenék én is kicsit menő lenni :) ha értitek. :) csak szolidan..
Az a kátéemes daniiii.
hát nem hinném
Akkor összekeverlek valakivel? Nem te voltál velünk a Mecsekben motorozni? Meg nem te jártad meg az árkot Dobogókőről lefelé?
Vigyázooooook.
hát igencsak komolyan.. szeretnék motorozni már.. lassan vége a szezonnak, meg nem ismerem a levit, elég új vagyok itt.. 1 haver ajánlotta h itt érdeklődjek a hirdetéseken kívül..
Ezt most komolyan írtad?
Nem Levi pár évvel ezelőtti történelmi beszédét másoltad be?
tudsz eladó motort?
? nem értem miről beszélsz sry
Kerestek egy kifutópályát....
Ő csak szerényen érdeklődik!
Ha nem mész át a szembe sávba, igen.
Szííííívd a vérét!
Te bárhol bazz.
De max egy tetszóleges tárcsát mweghagyok.
Nameg fel 6.-ba oszt gyíííí.
Más meg szteppel.

Ápropó majd eccer kipróbálhatom?
Sornég még nemvolt meg max kopasz banditja de az nem jött be.
hali! szeretnék venni 1 Suzuki SV- típusú motort.. ha valakinek van szép állapotú eladó ne tartsa magába! első sorba ezüst színű érdekel vagy sárgafekete! mivel még nem volt nagymotorom ezért 650 esre gondoltam első körben de ha találok szép állapotú jó árban lévő ezrest, az is szóba jöhet!
Hát az tényleg egy TT szakasz. Leszerelt fékkel is végigmegyek rajta.
Igazad van, jobb, ha csak olvasó módba váltunk, nincs értelme részt venni benne.
Tudtommal nem vagyunk a Zolival semmilyen rokoni viszonyban.

A Gánti részen jártam már,én nem igazán kedvelem az ennyire gyors szakaszokat,a szűk technikáson jobban kijön a különbség az egyének között.
én fordítottam pár autós / motoros műszaki könyvet a Maróti Könyvkiadónak, angolról magyarra, és nagyon szigorú lektorom is volt hozzá (nyugodjon békében). Biztosan DIVE. Amit ez a fazon ír, azzal standupon lehetne fellépni...