Biztos. Hogy. Nagyon jo pénzt fog érte kapni. nagyon karban vam tartva az a motor. Ujra fényezve. ...a szelepsapkan kivül szinte minden ki vam rajta csetelve van hozá. ..... Egy astra kombi menyisegu alkatrész ...es. Egy erőmünyi elektromos áramot elöalito generator
A Zoli legalább szerencsés helyzetben van, mivel eladáskor tud hivatkozni a fórumra, ahol pontosan dokumentálva van, ahogy értő kezei között újjászületett a paripa. Szerintem ez sokat számít eladásnál
Az is megvan és marad is, tudod hogy ilyen szarokat-bocs szemetet/by Zoli/ nem lehet eladni Bezzeg Te szerencsés vagy, gondolom izzik a telefonod az sv-re
Kezdesz kifutni a poenokbol.Ez labszaguan izzadsagos volt.
Tudsz tobbet is.
Faradsz vagy csak oregedsz?
Esetleg befigyel a nagy korites semmi tartalom esete?
Egy DRZ is tudja ezt, vagy a 690-es KTM, csak drágábban. Egyébként ha akarnál se tudnál olyan öreg XT-t venni mint ami nekem van, mert szökőévente van 1-1 eladó papíros darab. Nem impulzus vásárlóknak való
És mennyre felesleges ez a sok duma.Pont hasonlítasz a szomszéd ügyvéd kacsáira.
azoknak is be nem áll a pofája..............mig a szomszéd ki nem nyirja őket ebédre.
Nem patakmederben akar motorozni, ha ott akarna akkor oda egy 525exc kell. Xt... kemény terepre az is nehéz és gyenge. Na most ha a divivel eltudott menni egy terepen ott a tdm is elmegy, sőt. Engem nem érdekel ki mivel hova megy, de én egy sporttúra motorral nem fogok murvára vagy földesre menni.
Bár csomagolni nehéz rá de van lézerágyú.