Pont az edzett üveg miatt lesz szép pókhálós ha leesik. Olyan mint az autók biztonsági üvege, nincs feszültségmentesítve ezért apró szilánkokra törik. Nem tudom mekkora tanktáskád van, nekem elfért a horneten is meg az sv-n is, bocs elférne ha lenne, de kirázódott a töltő foglalata és most kell egy gps
Erre mondtam hogy koki tök mindegy mert ha fent a tanktáska a Zé- n akkor sem tudnám a kormányra rakni a Wayteq-et vagy emezt mert akkor sem látszana. Eddig megoldottam hogy ha kellett lássam, ettől még igazad lehet! Mint mondtam eddig erősen tesztelem, nem volt vele gondom. No persze ezt is lehet valahogy fel lehetne okádni a kormányra csak nem akarom. Amúgy víz, por álló rajta az edzett üveg védő "fóli" rohadjon meg ha meghal meg is érdemli. Akkor fogom azt páros lábbal fogok ugrálni rajta..
Eleve ott verzik el a verziod szerintem hogy a terkepzsebbe van a telefon gps, akarmi. Kenyszerbol en is mentem most montenegroba, igat hogy csak kb 5x neztem ra de a szakado esőben, beparasodott muanyagon at, kezzel takarva hogy lassam az utvonalat eletveszely. 35000korul van ez a wayteq, igaz valaki irta hogy felpuposodott a kijelzo, de ez nem penz egy gps-ert szerintem. Telefonnal meg lehet fenykepezgetni kozben
Nem mondom hogy nem de én még erősen tesztelem a dolgot, eddig semmi különbséget nem vette mészere használhatóságban a régi sima x 920 bt wayte- meg a Z ultra között- szarul vezetett ez is a Navigatorral, meg ugyanolyan szarul az is a sok csatornás gps vevővel meg igo- val.
Szal én még fikarc különbséget nem vetem észre- ahogy anno a kamionos haver mondta- na a gpst nézd az csak egy szamárvezető, hanem a táblákat. Bejött a tanácsa.
Persze ettől még jó a GPS főleg pontos cím megtalálásakor- nélkülözhetetlen.
Egyetértek,célterületre célszerszám,tehát a legideálisabb egy erős fényű motoros gps,igoval lenne az ideális számomra.
Ezzel szemben feldobtam fixre bekötve egy 3A-s töltőt,és egy fehér S5 minivel tolom,hivatalos Sygic progival,vízálló,látható,éri a menetszél,eddig kíválóan működik,10 napos túrán egyszer sem kellett a hálózati töltő,mindig 100%-osan vettem le a motorról,reggeltől estig full fényerőn ment,közben még fotóztam,videóztam is vele....
Most cipeltem haza a gyári dobot. Lehet nekem is kell majd, nem szeretnék szerelés közben meglepetést.
Ha sikerül szerezned, majd mond el hogy honnan és mennyiért!
Szerintem később sem késő letekerni ha másnap egész nap motorozni akarsz sógoréknál. Mondjuk én előre félek hogy fogok autóval kijutni 4 napos hétvége előtt kvázi a balcsi irányába
Jól tudom hogy az Xperia Ray egy kocka felbontású 3.3 collos telefon? Lehet hogy nem. De ha te ezen filmet nézel meg netezel akkor erősen mazohista vagy!
Ezért kell ha elég nagy a telód gyorskötözővel az arcodra rögzíteni úgy, hogy legfeljebb az egyik szemedet takarja és akkor így nem kell hirtelen ha hívnak kibányászni a tartóból hanem egy jól irányzott nyelvcsapással fel is tudod venni miközben fél szemmel a gpüs-t is tudod nézni.
A netes dolog 80%,a filmnézés 90%,a GPS 20%-a nálam telefonon megy.
Az a gond hogy azt hiszi nincs tapasztalatom benne.
Pedig de.
Pont ezért mondom amit mondok.
PL.Cseng a telefon autóban,és az a szar pont menet közben be van a sebességhatár és tájékozódás miatt.
Na merre is menjek míg beszélek az ügyféllel?
Azonfelül szabálytalan de mire kihámozom a tartóból leakasztom a töltőt,esetleg még le is ejtem pl az M7-esen mekkora gáz ez már?
Pláne ha akkora mint egy dinoszaurusz?
Tudom kihangosító...........de az nincs.
Ez talán azért okoz gondot közötettek mert merőben más az életviteletek, egy irodában dolgozó, de ott netet nem használható dolgozó teljesen más prioritással bír mint egy olyan ember aki a melóhelyén is bármikor használhat asztali pc-t miközben azért fizikai melót is kell végeznie ahol a túl nagy teló elég nagy akadály.
Szal én még fikarc különbséget nem vetem észre- ahogy anno a kamionos haver mondta- na a gpst nézd az csak egy szamárvezető, hanem a táblákat. Bejött a tanácsa.
Persze ettől még jó a GPS főleg pontos cím megtalálásakor- nélkülözhetetlen.
Legalább oda gyertek el, aztán sörözünk egyet!
Ezzel szemben feldobtam fixre bekötve egy 3A-s töltőt,és egy fehér S5 minivel tolom,hivatalos Sygic progival,vízálló,látható,éri a menetszél,eddig kíválóan működik,10 napos túrán egyszer sem kellett a hálózati töltő,mindig 100%-osan vettem le a motorról,reggeltől estig full fényerőn ment,közben még fotóztam,videóztam is vele....
Ha sikerül szerezned, majd mond el hogy honnan és mennyiért!
Az a gond hogy azt hiszi nincs tapasztalatom benne.
Pedig de.
Pont ezért mondom amit mondok.
PL.Cseng a telefon autóban,és az a szar pont menet közben be van a sebességhatár és tájékozódás miatt.
Na merre is menjek míg beszélek az ügyféllel?
Azonfelül szabálytalan de mire kihámozom a tartóból leakasztom a töltőt,esetleg még le is ejtem pl az M7-esen mekkora gáz ez már?
Pláne ha akkora mint egy dinoszaurusz?
Tudom kihangosító...........de az nincs.