Hosszútávon majd kialakul, hogy megéri-e neked a többletköltséget a combosabb gép. Egy ideig még biztos a megéri lesz túlsúlyban, aztán ez lehet változni fog.
A 4,5-es fogyasztás se olyan hú de kevés.. de nekem most igazi felüdülés az XT-vel tankolni az XJ után Még mindig rácsodálkozok, hogy ennyi pénzből ilyen sok kilométer? Tiszta rablás
Mától csak kicsi, tartalmas köröket megyünk, mert összehoztam egy 6,15-ös fogyasztást, pedig alig mentem.
Lehet másnak ez nem olyan sok, de a gs után mellbe vágott.
Mégis igaz lehet hogy cibere 90-110-es tötymörgés mellett is 5,5-ös fogyasztást produkál.
Hi!
Gondolkodom jelenlegi motorom lecserélésén,valami túrásabb jellegűre.
Mindenképpen V2,alacsonyságom 170,és az sv1000s re gondoltam.
Ha van valaki,akivel érdemben tudok beszélni erről a típusról,kérem csörögjön meg,visszahívom!
Köszönettel:Pityke
Hello!
Egy ideje fura zörgest hallok a motorból. Tudom, hogy zajt nem lehet jól leírni, én megis afféle percegesnek nevezném. Elképzelhető, hogy a vezérmulanc ad hangot? Most járok 60 ezer kilométernél.
Én még 2012 év végén vettem tőlük a csizmát, akkor is így nézett ki az oldaluk (bár akkor még nem ezek a darabok voltak leakciózva). Azzal a különbséggel, hogy akkor már az illatos úton voltak, de még a régi címük volt kiírva Szóval megtalálni akkor is kész kaland volt.
Hívtam őket, de: "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható..."
Írtam mailt, de még nem reagáltak.
Kérdés hogy mikor lett kiírva ez az "akció" ami tulajdonképpen végkiárusítás.
Esetleg nem ismered őket, nem tudsz más elérhetőséget?
Edigital-on 35k szoftver nélkül és 50k Sygic-el.
A telepítés pedig ahogy Zoli mondja,sima ügy.
Felmásolod a telepítőfájlt vagy az eszközre vagy kártyára és telepíted.
Torrent oldalakon általában van is leírás róla.
Azt írják full Európa térképpel kapod a kütyüt, de én is szeretném megnézni élőben. Lehet előbb adok egy esélyt a telefonnak powerbank-os megoldással, meglátjuk. Ha 3-4 napos túrára elég, maradok ennél... (10-ed annyi az ára, és ugye a telefonos térképet ingyen frissítik folyamatosan).
Nekem egyszer jött ki 6,5-ös átlag, hát nem olyan érzés volt, mint amikor 4,7-5...
A 4,5-es fogyasztás se olyan hú de kevés.. de nekem most igazi felüdülés az XT-vel tankolni az XJ után Még mindig rácsodálkozok, hogy ennyi pénzből ilyen sok kilométer? Tiszta rablás
Lehet másnak ez nem olyan sok, de a gs után mellbe vágott.
Mégis igaz lehet hogy cibere 90-110-es tötymörgés mellett is 5,5-ös fogyasztást produkál.
Gondolkodom jelenlegi motorom lecserélésén,valami túrásabb jellegűre.
Mindenképpen V2,alacsonyságom 170,és az sv1000s re gondoltam.
Ha van valaki,akivel érdemben tudok beszélni erről a típusról,kérem csörögjön meg,visszahívom!
Köszönettel:Pityke
Meg jo hogy alvazas.
De van kekfogas,usb-s radio.
Egy ideje fura zörgest hallok a motorból. Tudom, hogy zajt nem lehet jól leírni, én megis afféle percegesnek nevezném. Elképzelhető, hogy a vezérmulanc ad hangot? Most járok 60 ezer kilométernél.
Én még 2012 év végén vettem tőlük a csizmát, akkor is így nézett ki az oldaluk (bár akkor még nem ezek a darabok voltak leakciózva). Azzal a különbséggel, hogy akkor már az illatos úton voltak, de még a régi címük volt kiírva Szóval megtalálni akkor is kész kaland volt.
Es nagy derultseg a bazison.
Írtam mailt, de még nem reagáltak.
Kérdés hogy mikor lett kiírva ez az "akció" ami tulajdonképpen végkiárusítás.
Esetleg nem ismered őket, nem tudsz más elérhetőséget?
A telepítés pedig ahogy Zoli mondja,sima ügy.
Felmásolod a telepítőfájlt vagy az eszközre vagy kártyára és telepíted.
Torrent oldalakon általában van is leírás róla.
Csak van haladó szg. ismeretű családtag.
Működik.
Bár eltévedni ugyanúgy lehet.
A kutya se nezi mi van rajta.