Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fura erzes volt hogy adrenalint is adott a motorozas? :D
Nekem van egy elado turasitott ezresem mindent elmondok rola
Azért eléggé nem mindegy, 4,5 vagy 6,1....
Nekem egyszer jött ki 6,5-ös átlag, hát nem olyan érzés volt, mint amikor 4,7-5...
Hosszútávon majd kialakul, hogy megéri-e neked a többletköltséget a combosabb gép. Egy ideig még biztos a megéri lesz túlsúlyban, aztán ez lehet változni fog.

A 4,5-es fogyasztás se olyan hú de kevés.. de nekem most igazi felüdülés az XT-vel tankolni az XJ után Még mindig rácsodálkozok, hogy ennyi pénzből ilyen sok kilométer? Tiszta rablás
A feket megismerted?
Mától csak kicsi, tartalmas köröket megyünk, mert összehoztam egy 6,15-ös fogyasztást, pedig alig mentem.
Lehet másnak ez nem olyan sok, de a gs után mellbe vágott.
Mégis igaz lehet hogy cibere 90-110-es tötymörgés mellett is 5,5-ös fogyasztást produkál.
Hi!
Gondolkodom jelenlegi motorom lecserélésén,valami túrásabb jellegűre.
Mindenképpen V2,alacsonyságom 170,és az sv1000s re gondoltam.
Ha van valaki,akivel érdemben tudok beszélni erről a típusról,kérem csörögjön meg,visszahívom!
Köszönettel:Pityke
Ennyi lukkal?
Meg jo hogy alvazas.
De van kekfogas,usb-s radio.
szegény ödönt kiröhögték?!
Hello!
Egy ideje fura zörgest hallok a motorból. Tudom, hogy zajt nem lehet jól leírni, én megis afféle percegesnek nevezném. Elképzelhető, hogy a vezérmulanc ad hangot? Most járok 60 ezer kilométernél.
Pláne hogy ideigoenesen visszahebrakoltuk a gyari platot ami nyomokban tartalmaz nemi femet is.
Akkor lehet tényleg megszűntek

Én még 2012 év végén vettem tőlük a csizmát, akkor is így nézett ki az oldaluk (bár akkor még nem ezek a darabok voltak leakciózva). Azzal a különbséggel, hogy akkor már az illatos úton voltak, de még a régi címük volt kiírva Szóval megtalálni akkor is kész kaland volt.
Vizsga a platoson.
Es nagy derultseg a bazison.
na mi van?
Egy szabit vegyél ki valamikor és pestet a nyakadba véve kipróbálhatsz 600 féle csizmát.
Hívtam őket, de: "Ezen a számon előfizető nem kapcsolható..."
Írtam mailt, de még nem reagáltak.
Kérdés hogy mikor lett kiírva ez az "akció" ami tulajdonképpen végkiárusítás.
Esetleg nem ismered őket, nem tudsz más elérhetőséget?
Edigital-on 35k szoftver nélkül és 50k Sygic-el.
A telepítés pedig ahogy Zoli mondja,sima ügy.
Felmásolod a telepítőfájlt vagy az eszközre vagy kártyára és telepíted.
Torrent oldalakon általában van is leírás róla.
Egy sima telepítés.
Csak van haladó szg. ismeretű családtag.
Jó volna megtudni,az ár miatt nem mindegy.Na de majd a fórum társak hátha okosabbak.
Én sem,öcsém informatikus feldugta a sz.gépre és megcsinálta.
Működik.
Bár eltévedni ugyanúgy lehet.
A telepitese hogy zajlik?Nem tudom hazavágni a gps-t?Vajon lehet azt is frissiteni valahogy?Nem értek annyira hozzá,sajnos.
Ha torrenten le tudsz tölteni igot ingyen lesz.
A kutya se nezi mi van rajta.
Én úgy láttam 35-ért térkép nélkül van.Térképpel már 50pénz.
Azt írják full Európa térképpel kapod a kütyüt, de én is szeretném megnézni élőben. Lehet előbb adok egy esélyt a telefonnak powerbank-os megoldással, meglátjuk. Ha 3-4 napos túrára elég, maradok ennél... (10-ed annyi az ára, és ugye a telefonos térképet ingyen frissítik folyamatosan).